Femeie pe cantar vrea sa slabeasca

Slăbește de 8 ori mai mult folosind această metodă!

Slăbește de 8 ori mai mult folosind această metodă

Care este metoda minune care te ajută să slăbești de 8 ori mai mult?

Este o metodă care nu costă nici un ban, nu necesită efort fizic și o poți realiza oricând, cu Puterea Minții!

Despre ce este vorba?

 

Exerciții de Vizualizare

Exercițiile de Vizualizare și Imaginație ajută oamenii să scadă în greutate, fără dietă sau exerciții, arată unele studii recente.

Oamenii care au fost instruiți să practice exerciții de vizualizare au scăzut aproape 5 centimetri în jurul taliei.

De asemenea, au pierdut de 8 ori mai mult în greutate decât persoanele cărora li s-a administrat o altă formă de terapie.

Această Tehnică de succes are și un nume: „Antrenament Imagistic Funcțional” sau AIF (FIT în engleză).

Este a fost creat cu intenția de a crește motivația și se focalizează pe sentimentul de bine pe care îl ai când ai slăbit.

Exercțiul Mental pentru Slăbit

Cu alte cuvinte, accentul nu se pune atât de mult pe slăbit cât pe starea de bine pe care o simți atunci când ai atins greutatea dorită.

Emoția este cea care dă putere acestui exercițiu.

Când se gândesc la scopul de a pierde în greutate, oamenii sunt încurajați să-și imagineze cum vor arăta și se vor simți atunci când greutatea dispare.

Stimularea motivării este cheia, spune Dr. Linda Solbrig, care a condus studiul:

„Majoritatea oamenilor sunt de acord că, pentru a pierde în greutate, trebuie să mănânci mai puțin și să exersezi mai mult, dar în multe cazuri oamenii pur și simplu nu sunt suficient de motivați să țină seama de acest sfat – oricât de mult ar fi de acord cu asta.

Astfel, FIT vine în ajutor, cu scopul principal de a încuraja pe cineva să vină cu propriile imagini despre schimbare și despre cum vor arăta și se vor simți și, mai ales cum vor realiza și menține aceste schimări, chiar și atunci când vor apar provocări „.

La acest studiu, au participat 141 de persoane care au primit în mod aleatoriu AIF sau un Interviu Motivațional, creat deasemenea pentru a ridica moralul și motivația.

Dr. Solbrig a explicat tehnica AIF:

„Am început cu un exercițiu cu o lămâie.

Le-am sugerat să-și imagineze cum văd  lămâia, cum o ating, o fac suc și beau sucul. Apoi am sugerat că sucul stors sare accidental în ochi, pentru a sublinia legătura strânsă și puternic emoțională dintre imaginea mentală și senzațiile fizice.

Odată ce am stabilit acest aspect, am putut să îi încurajăm să își imagineze și să îmbrățiseze propriile scopuri și țeluri.

Nu doar să își „imagineze cât de bine ar fi să scadă în greutate”, ci, spre exemplu, “ce ai putea face odată ce ai slăbit și nu poți acum din cauza greutății? Cum ar fi? Cum ai arăta, care ar fi sunetul, mirosul, gustul atunci?” I-am încurakat să își folosească toate simțurile.”

Rezultate

Rezultatele studiului au arătat că persoanele care folosesc tehnicile de vizualizare au slăbit 4.5 kilograme pe parcursul a 6 luni, în comparație cu doar 1 kg al celor din grupul care a beneficiat de Interviul Motivațional.

Aceste rezultate s-au îmbunătățit chiar în timp, astfel încât după un an cei din grupul AIF slăbiseră 7.6 KG iar cei din grupul doi au rămas tot la 1kg.

 

Întrebări pentru tine:

 1. Vrei să slăbești?
 2. Folosești tehnici de vizualizare pentru slăbit?
 3. Ce rezultate ai avut până acum?

 

Acest studiu a fost publicat în International Journal of Obesity (Solbrig et al., 2018).

Inscrie-te si TU la Cea Mai Mare Bibliotecă Online din România din domeniul Dezvoltării Personale!

Dă click pe linkul de mai jos și intră în Biblioteca Puterea Minții chiar acum, unde ai acces la:

 • sute de ore de cursuri,
 • zeci de ședințe de terapie,
 • demonstrații și exemple de lucru
 • Certificări Internaționale
 • > Inscrie-te Acum <

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *