Psiholog online

Ai abandonat vreodată ideea de a merge la psiholog din lipsă de timp?

Îți propunem varianta de psihoterapie online, astfel vei putea să stai de vorbă cu un psiholog din confortul casei tale sau de la birou.

Ai întârziat vreodată la terapie din cauza traficului sau pentru că a trebuit să lucrezi peste program?

Psihologii online sunt persoane acreditare și folosesc aceleași tehnici ca și cei tradiționali, iar rezultatele pe care le vei avea vor fi similare. Tehnologia ne însoțește la tot pasul, iar rolul ei este acela de a ne ușura viață, așa cum facem ședințe, programări, rezervări, cumpărături pe internet, de ce nu am putea să adăugăm și psihoterapia pe această listă?

Alege programul de psihoterapie online care ți se potrivește!

Consiliere psihologică

În cazul în care ai anumite probleme pe care dorești să le rezolvi, te confrunți cu adicții, treci printr-un divorț sau pierderea cuiva drag poți apela la unul dintre psihologii noștri. Acesta te va ajuta să îți recunoști problemele, să găsești soluții și să dezvolți abilități de adaptare la situațiile cu care te confrunți.

Psihoterapie de cuplu

Atunci când apar probleme în relația de cuplu pe care nu reușești să le rezolvi cu partenerul tău din diferite motive, dar timpul nu vă permite să vizitați un psiholog, ați putea încerca să discutați cu un psiholog online din confortul casei voastre. Acesta va evalua situația relației voastre și va încerca să vă ajute să conștientizați problemele pe care le aveți, să dezvoltați abilități de comunicare și astfel să vă puteți rezolva conflictele într-un mod productiv.

Psihoterapie de grup

Există situații în care psihoterapia de grup ar putea fi mai eficace decât terapia individuală. Participând la terapia de grup iți dai seama că nu ești singurul care se confruntă cu anumite afecțiuni sau probleme, simți că ești încurajat și poți să ai o viziune de ansamblu asupra lucrurilor. Terapeutul observă cum reacționează fiecare pacient în cadrul ședințelor și poate oferi feedback fiecăruia.

Psihoterapie copii și adolescenți

Ești părinte, iar copilul tău are probleme de comportament sau suferă de afecțiuni psihice, îți recomandăm să discuți cu unul dintre psihologii noștri. Acesta vă poate ajuta pe amândoi să conștientizați problemele apărute și să găsiți soluții prin care le puteți rezolva.

Cum te poate ajuta un psiholog online?

Un psiholog online te poate sprijini în tratarea numeroaselor probleme, de exemplu:

✓ Depresie sau anxietate
✓ Adicții
✓ Doliu
✓ Patologii psihice cronice
✓ Situații stresante
✓ Probleme cu somnul
✓ Tulburări alimentare
✓ Tulburări de personalitate
✓ Autism sau ADHD

Cu ajutorul ședințelor de terapie vei ajunge:

  1. să îți înțelegi patologia și proveniența acesteia, precum și anumite emoții pe care le simți
  2. să dezvolți mecanisme sănătoase de adaptare sau să le înlocuiești pe cele negative cu unele pozitive
  3. să ai o viziune obiectivă asupra problemelor
  4. să te simți sprijinit în lupta cu boala cu care te confrunți
  5. să înveți tehnici de relaxare, modalități de comunicare și abordare a anumitor situații
  6. să recapeți controlul asupra vieții tale
Programare