Dezvoltare Personală și Profesională.
Cea mai mare resursă din România

Începând de la 74,90 lei/lună*
*Cu abonamentul anual

Învață de la cei mai buni specialiști în domeniu


Dezvoltare personală, vindecarea suferințelor, tehnici practice, metode eficiente. Ajută-te pe tine, ajută-i pe ceilalți.

Învață acum din
Seminarii Worksopuri Internationale Formari Cursuri Sedinte de lucru

Formare Terapia Subliminală

Metaforele Mișcării

Vindecarea Copilului Interior

Încrederea în Sine – Ședință de Lucru

Tehnica Săgeata

Masterclass Inducția Elman

Inducția Elman

Hipnoză Spirituală

Seminar Terapia Subliminală

Tehnica Rewind – Tratarea Stresului Post Traumatic

Consilier Dezvoltare Personală 2 – Iunie 2020

Inducții Instante – Hipnoză Rapidă

Inel Gastric Virtual

Autohipnoza Avansată

Consilier Dezvoltare Personală 1

SleepTalk pentru Copii

Consilier Dezvoltare Personală – Iulie 2020

Formare Terapia Subliminală

Inel Gastric Virtual

Inițiere în Hipnoză

Marketing Pentru Coachi și Terapeuți

Tehnici Hipnotice cu Bob Burns

Deconstrucția Crezurilor

Vindecarea Copilului Interior

Metaforele Mișcării

Agorafobia – Frica de a Ieși din Casă

Secretele Autohipnozei

Hipnoză Directivă cu Larry Elman

Introducere în Hipnoză

Identificarea Resurselor Interioare

Formare Terapia Resurselor

Probleme cu Nervii

0+

Programe

0

Lectii video

0

Ore de video

0+

Utilizatori

Ești Gata să Începi?

Crează-ți acum un cont și incepe dezvoltarea ta personala

Ai acces la programele din Bibliotecă, oriunde te-ai afla!

Urmărește și studiază cursurile puterea minții de pe orice dispozitiv cu internet și cu browser.

Extinde-ți Orizonturile

Învață de la cei mai buni specialiști în domeniu.

Testimoniale de la oameni ca tine
Programul Rewind îmi pare foarte interesant. Hipnoza am studiat-o în urmă cu 5 ani. Mă interesează autohipnoza, despre care am studiat dar nu suficient iar acum am obținut informații noi și interesante. Mă interesează foarte mult regresia hipnotică. Încă o data vă mulțumesc pentru această oportunitate.
Bobyo
Buna! Deși știam câte ceva despre hipoză în termini generali, fiind și o “fană” a lui Eugen din live-urile de marți seara... e cu totul altceva să “intri în pâine” și să pleci cu niște principii și fundamente solide de bază pentru însușirea acestui proces. Am reținut primordial că nu trebuie să am ca prim pilon de susținere încrederea de sine ci încredere în tehnică... dacă la Eugen funcționează garantat va da rezultate și la mine.
Camelia
Excelentă tema seminarului, iar conceptele de bază mi se par extrem de bine explicate! ? Am simțit nevoia să iau multe notițe! Abia aștept să pun în practică ce am învățat! Stiu că un nou “mulțumesc” ar deveni pleonastic în contextul în care se subânțelege mare mulțumire – deși emoția e mai aproape de fericire decât de satisfacție- de a avea acces la această platformă de învățare, dar totuși risc! Așa că mulțumesc pentru diversitatea temelor abordate, pentru bogăția de informații, pentru exemplificări, pentru limbajul accesibil (care ajută la transpunerea cu ușurință în practică a celor învățate, fără a fi nevoie de efortul de a “traduce” Și adapta limbajul de specialitate, într-unul comun pe care să îl înțeleagă și clientul, mulțumesc de asemenea pentru traducerile ireproșabile ale conținutului formărilor internaționale și pentru sintetizarea informațiilor în manuale corespondente fiecărei teme... și lista ar putea continua, așa cum la decernarea Oscarurilor, dar mai păstrez câteva laude pentru altă dată, așa de dragul suspansului! ?
Carmen
Este grozav cursul!
Mazilu
Bună seara, ce mă bucur că am aacesat biblioteca și că există o astfel de metodă. Sunt convinsă că rezultatele se vor vedea pe parcursul întregii vieți.Abia aștept să trăiesc și efectele secindare asupra noastră ca părinți.
Gabriela
Eugen Popa, cu adevărat a făcut și va face diferența în felul în care voi aborda zi de zi viața și cum să aleg să mă raportez fiecărei experiențe, din poziția de creator conștient al realității mele. Mulțumesc și sunt recunoscătoare că existați și ați deschis larg porțile “casei voastre” și ne-ați oferit locul de onoare alături de voi.
Mirela
Buna dragii mei, Excelent curs! Eu am fost și în persoană la curs ținut de Eugen și poate mi-a fost mai ușor să integrez noțiunile. Am însă o întrebare concretă: atunci când construim și ulterior administrăm un text pentru hipnoză/autohipnoză, este mai eficient să avem în fundal o muzică relaxantă sau nu?
Codruța
Deja sunt fascinat. Imi place stilul descriptiv care creează interes și suspans dezvoltând curiozitatea aceea benefică absolut necesară în a genera focus pe ceea ce îți creează o zonă de interes puternic. Sunt pe repede înainte dar în același timp foarte atent la cele mai fine detalii posibile pentru a căpăta cea mai bună percepție și pentru a dezvolta acele abilități necesare practicării. Mulțumesc!
Lucian
Angela, Eugen, Calde mulțumiri din nou și pentru acest curs! ? A fost o altă binevenită ocazie de reconfirmare și re-validare a relativ-noului sistem de credințe și practici privind posibilitățile nemărginită de auto-vindecare. Sunt foarte încântată și de legenda vie – Dr. Escudero și a tehnicii de salivație de care nu auzisem până acum! În rest, feedback-ul meu de “100% accurate, just do it!” poate fi susținut de experiența personală care ar putea folosi drept o altă mărturie celor care nu au practicat încă aceste tehnici de auto-vindecare. Din primul moment în care am decis să aplic cu maximă determinare și încredere această variantă de vindecare prin Puterea Minții m-am vindecat atât de simptomele cronice care m-au torturat teribil, la propriu, mulți ani de zile(soluțiile medicale aplicate nu au avut rezultate, ba chiar au adâncit conflictul interior) cât și de afecțiuni acute – astea deja sunt “piece of cake” (pot da mai multe detalii la cerere) Deci, vorba voastră oameni buni, auto-vindecarea nu este doar un vis frumos, o teorie, o utopie... este un instrument aievea, la fel de real, eficient și simplu precum un ciocan... dacă l-am fi descoperit mai demult, sistemul medical ar fi dat faliment! Dar, niciodată nu este prea târziu!
Roxana
Wooow! M-a nimerit din plin acest curs, adică exact la țanc... aveam nevoie chiar acum de aceste informații chiar dacă nici nu știam de existența lor. Deși cred că practicăm cumva cu toții la modul parțial (inconștient, empiric, instinctiv) acest exercițiu (atât cu sine cât și cu ceilalți) când avem o stare de necesitate, cunoaște tehnica elaborată și a o putea aplica voit, controlat și conștient este într-adevăr, de mare-mare valoare! Și totuți, nu e deloc simplu! A fost o provocare pe care nu am reușit să o duc la bun sfârșit... eu cu mine adică ? Era o învălmășeală maximă, ca și când 5000 de piese ale unui puzzle aveau glas și mișcare.
Roxana
Întrebări frecvente

Programe video , audio sau text. Înregistrări de la cursurile susținute sau organizate de Asociația Română de Hipnoză sau Autori și Traineri Invitați

Da! Ai acces nelimitat, la toate programele care corespund tipului tău de abonament, pe perioada când ai un abonament activ.

Da! Poți anula oricând dorești.

După ce faci abonament prima dată, ai la dispoziție 14 zile în care te poți retrage și poți face cerere de returnare a investiției.

Da! Poți face Upgrade sau downgrade la orice tip de abonament ai.

Da, participând la cursurile noastre live sau recomandând prietenilor să se înscrie la Bibliotecă.