Formare Hipnoză

training-hipnoza

Călătoria minții umane este la fel de vastă și de misterioasă precum infinitul univers.
Hipnoza și hipnoterapia ne invită să explorăm aceste adâncuri, dezvăluind puterea ascunsă a subconștientului și deschizând porți către vindecare, înțelegere și autotransformare.

Dacă ești fascinat de misterul conștiinței umane și ai o dorință autentică de a ajuta oamenii să depășească obstacolele interioare, acest curs este pentru tine. Aici, vei descoperi nu doar tehnicile ancestrale și moderne ale hipnozei, ci și etica și responsabilitatea care vin odată cu această cunoaștere profundă.

Sub ghidarea experților, vei învăța cum să creezi un mediu de încredere, cum să pătrunzi în straturile profunde ale minții și cum să utilizezi puterea sugestiei pentru a facilita vindecarea, dezvoltarea personală și eliberarea potențialului nelimitat al fiecărui individ.

Hipnoterapia nu este doar despre a „adormi” pe cineva; este arta de a trezi resursele interioare ale unei persoane, de a o ajuta să își regăsească echilibrul și de a construi poduri între conștient și subconștient. Este magia de a dezvălui și vindeca rănile ascunse, transformându-le în forțe motrice pentru o viață plină de semnificație și bucurie.

Prin acestă formare în hipnoză, devii nu doar un terapeut, ci și un explorator al sufletului uman, un ghid către trezirea de sine și un ambasador al vindecării. Înscrie-te și paseste într-o lume unde cuvintele și sugestiile pot modela realități, vindeca dureri vechi și deschide calea către un viitor luminos și plin de posibilități.

Înarmat cu cunoaștere și cu inima deschisă, vei avea capacitatea de a aduce schimbare și speranță în viețile celor pe care îi vei întâlni. Descoperă magia hipnozei și puterea hipnoterapiei. Lumina din interiorul tău poate ilumina universul altcuiva.

Pentru mai multe detalii despre program, conținutul cursului, cost și înscriere

Înscriere

28 Sep (10:00) - 15 Dec (17:00)
în sală, la București
Inscriere