Curs Coaching

Curs de Coacching Acreditat - sesiune de coaching

Coaching-ul nu este doar o profesie; este o vocație, un dar de a dezvălui lumina interioară a fiecărei persoane, ghidând-o spre cea mai bună versiune a sa.
Dacă simți în inima ta o pasiune arzătoare pentru a fi alături de oameni în călătoria lor de transformare și autodepășire, atunci te afli la locul potrivit.

Acest curs nu numai că îți va furniza uneltele și tehnicile esențiale pentru a deveni un coach excepțional, dar te va și invita într-o călătorie profundă de auto-cunoaștere și dezvoltare. Pentru că un adevărat coach înțelege că, înainte de a lumina drumul altora, el însuși trebuie să fie o sursă de lumină.

Vei descoperi secretele comunicării eficiente, vei înțelege complexitatea emoțiilor și gândurilor umane și vei învăța cum să cultivi un spațiu de încredere și sinceritate pentru clienții tăi. Prin exerciții practice, studii de caz și sesiuni interactive, vei dobândi abilitățile necesare pentru a susține și inspira fiecare individ care îți va călca pragul în căutarea unei schimbări.

Imaginază-ți puterea de a fi puntea dintre aspirațiile și realizările cuiva, de a fi catalizatorul schimbării și inspirației. Aceasta este măreția activității de coaching.

Pas cu pas, acest curs te va pregăti să devii un ghid și un partener în călătoriile de transformare ale celorlalți. Înscrie-te astăzi și pășește în lumea fascinantă a coaching-ului, unde fiecare zi aduce o nouă oportunitate de a face diferența în viețile oamenilor.

Dă startul unei cariere pline de însemnătate, impact și recompense sufletești. Învață în arta coaching-ului și devino specialistul în trezirea potențialului uman.

Pentru mai multe detalii și informații  și programează interviul de calificare.

Înscriere

10 Apr - 10:00
Online