Puterea Mintii Summit ONline


00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

ELIBEREAZĂ-TE DE SUFERINȚĂ ȘI TRĂIEȘTE 
STAREA DE BINE ÎNVĂȚÂND DE LA
PESTE 20 DE EXPERȚI DE TALIE MONDIALĂ 

Summit Puterea Mintii - Speakeri


Descoperă cum te poți bucura de o Stare de Bine chiar și în situații de criză.

Acest Summit unic în România reunește unii dintre cei mai buni experți în domeniul Dezvoltării Personale pentru a te ajuta să regăsești, să descoperi sau să îți dezvolți Starea de Bine. Înscrie-te acum și nu rata această șansă!

EVENIMENT ONLINE
4-5-6 Decembrie 2020

SpeakerII au apărut ȘI în


starea de bine in starea de criza - social

Sunt sigur că te întreBi:
"Mai exact, ce câștig participÂND
la acest Summit Online?


Este o întrebare excelentă! Iar mai jos ai și răspunsul!

Iată ce vei descoperi și ce vei învăța înscriindu-te la Summitul Internațional - Starea de Bine în Starea de Criză

  • Înveți de la specialiști cu peste 40 de ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și psihologiei
  • Ai acces la speakeri care, însumat, au lucrat cu milioane de oameni din întreaga lume și care chiar au informații de valoare de oferit.
  • Înveți tehnici și metode de dezvoltare personală chiar de la creatori metodelor și poți să le adresezi întrebări
  • Ai acces la bonusuri speciale, oferite doar participanților la acest Summit Internațional. Nu vrei să ratezi asta!
  • Intri în contact și interacționezi în direct cu mare parte dintre speakeri și poți adresa întrebările tale.
  • Poți interacționa și comunica cu ușurință cu participanții la acest summit și poți schimba informații cu ei.
  • Ai acces toate înregistrările și cadourile pe care le-am pregătit pentru tine, de care te poți bucura oricând dorești.
  • Cu toții ne dorim Starea de Bine nu? Ei bine, acest summit te ajută să ajungi la ea sau să o dezvolți mult mai mult.

TRANSFORMARE ȘI DEZVOLTARE


Starea de Bine în Starea de Criză - Deschidere

Eugen Popa - Puterea Minții
EUGEN POPA

Joi, 3 Decembrie @ 19:00 | 19:50

Deschiderea Summitului Internațional Puterea Minții: Starea de Bine în Starea de Criză

Află ultimele noutăți din domeniul psihologiei și al dezvoltării personală pentru a învăța cum să gestionezi mai bine momentele și situațiile de criză.

Află cum îți poți controla emoțiile, cum să îți accesezi resursele și să menții o stare de calm și pace chiar și în cele mai potrivnice momente ale vieții.

ZIUA 1 - VINERI, 4 DECEMBRIE 2020
- Stare de Bine în Starea de Criză -

Mihaela Stroe

Vineri, 4 Decembrie @ 10:00 | 10:50

Când știi cine ești și știi ce contează cu adevărat pentru tine și unde vrei să te îndrepți cu viața ta, se produce un miracol. Ce miracol? Dispar toate suferințele inutile din viața ta. Afli care sunt cele 7 criterii personale care alcătuiesc pașaportul identității tale.

Vineri, 4 Decembrie @ 11:00 | 11:50

Vei primi trucuri, concepte si tehnici de comunicare verbala si nonverbala, ca sa te adaptezi rapid din mers si sa comunici ușor si eficient în situații de criza, de conflict sau momente intense, in familie si la serviciu.

John LaValle

Vineri, 4 Decembrie @ 12:00 | 12:50

Starea de bine este rezultatul felului în care gândești și a modulu în care îți duci viața. Dacă acum te confrunți cu o perioadă mai dificilă sau dacă viața ta este în pioneze, atunci nu altceva de făcut decât să îți foloești creierul. Află cum, din această prezentare.

Simona Nicolaescu

Vineri, 4 Decembrie @ 13:00 | 13:50

În agitația zilnică, ne pierdem între email-uri, proiecte și deadline-uri și suntem tot mai deconectați de la propriul corp și propriile nevoi. Orele de somn s-au diminuat din ce în ce mai mult, iar oboseala ne acaparează pe zi ce trece. Somnul este esențial stării de bine iar în această prezentare îți prezint tehnici şi metode eficiente care îți vor îmbunătăți cu siguranță calitatea somnului bucurându-te astfel de o Stare de Bine.

Marius Simion

Vineri, 4 Decembrie @ 14:00 | 14:50

Descoperă cât de ușor poți elimina stresul și emoțiile negative folosindu-te de abilitățile și informațiile pe care le ai deja. Cum faci asta? Foarte ușor, folosindu-te de Puterea Minții tale și stăpânind gândurile în loc să te stăpânească ele pe tine.

Augsutin Mihaila

Vineri, 4 Decembrie @ 15:00 | 15:50

În această prezentare îți ofer, din experiența proprie, care sunt principalii sabotori ai motivației și cum să-i previi. Uneori motivația dispare atât de repede și pe nesimțite încât oamenii realizează lipsa ei abia după ce s-au scăldat suficient de mult în lene și convingeri care îi limitează. 

Diana Vasile Starea de Bine in Starea de Criza
DIANA VASILE PhD - Director Institutul pentru Tratarea Traumei

Vineri, 4 Decembrie @ 16:00 | 16:50


Întâlnirea noastră te va ghida spre aspecte din tine (capacități, cunoștințe, mecanisme psihice) mai puțin cunoscute și, uneori, mai puțin folosite conștient pentru a traversa situațiile de criză din viața ta cu maximum de câștiguri și minimum de pierderi. Vei învăța ce înseamnă să fii bine cu tine, ce poți câștiga atunci când pierzi, când și cum să înflorești din durere și suferință.

Știința este foarte bogată în informație, așa că pregătește-te să o primești, să o folosești, să o împărtășești!

Lucian Negoita

Vineri, 4 Decembrie @ 17:00 | 17:50

În această prezentare ne propunem să discutăm și să identificăm tiparele mentale și mecanismele de autosabotare pe care le utilizăm mulți dintre noi automat în această perioadă de pandemie.

Prezentarea are un caracter practic prin propunerea unor strategii și tehnici de intervenție și schimbare din psihoterapia cognitiv-comportamentală și hipnoza ericksoniană.   

ZIUA 2 - SÂMBĂTĂ, 5 DECEMBRIE 2020
- Stare de Bine în Starea de Criză -

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 10:00 | 10:50

Tot ce suntem este rezultatul a ceea ce gândim; este compus din gândurile noastre, făcut din gândurile noastre. Dacă-i așa, este imperios necesar să știm sursa felului de gânduri pe care le avem și cum să o schimbăm. Un maestru indian a comunicat acest lucru astfel: “Tot răul vine din minte, dar mintea nu este rea; tot ce este, este gândire greșită care are nevoie să fie corectată”.

Alexandru Plesea

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 11:00 | 11:50

Emoțiile ne dau sau ne iau din energia de care dispunem. Gestionarea lor aduce beneficii în toate ariile vieții, legăturile cu societatea, familia și cu noi înșine. Urmărește această sesiune și descoperă cele 6 Tehnici pentru Echilibrul Emoțional.

aConnirae Andreas - Starea de Bine in Starea de Criza
CONNIRAE ANDREAS PhD - Master NLP trainer

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 12:00 | 12:50

Descoperă o metodă simplă de transformare a problemelor noastre de viață, care duce la ceea ce s-ar putea numi „trezire”. Un nou mod de lucru a ajutat persoanele cu insomnie, probleme de relație, emoții dificile și chiar unele probleme fizice, cum ar fi durerea cronică.

Sorin Popa

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 13:00 | 13:50

Leaderul are datoria de a-i ajuta și a-i susține pe cei cu care lucrează astfel încât împreună să depășească momentele dificile, de criză și să restabilească Starea de Bine. Sorin Popa este unul dintre cei mai de succes leaderi din România și în această prezentare ne învață cum se face leadersjip-ul pe timp de criză. Sunt convins că noi cu toții avem nevoie de asta!

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 14:00 | 14:50

Situația prin care trecem acum nu este una plăcută sau ușoară pentru niciunul dintre noi. Și știu că inevitabil te cuprind stări negative precum stresul, agitația, neputința sau frica. Nu contează că vorbim de schimbarea locului de muncă, o despărțire, o mutare sau pur și simplu schimbări sociale, evoluția afacerii tale, mecanismele creierului tău emoțional rămân aceleași. Asta înseamnă că principiile și metodele de inteligență emoțională încorporate în acesta prezentare vor fi valabile peste tot.

Daniela Nica

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 15:00 | 15:50

Daniela ne vorbește despre Imaginea de sine, despre cum aceasta este formată din credințele programate în mintea noastră în timp. Suntem cu adevărat ceea ce gândim. Acțiunile noastre, la fel ca și comportamentele noastre sunt un efect, nu o cauză.

Catalin Stoica Puterea Mintii

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 16:00 | 16:50

Nu atât realitatea înconjurătoare îți provoacă fericire ori nefericire, cât o face povestea pe care ți-o spui tu zilnic, în mintea ta, despre realitate. Nu criza în sine, cât povestea ta despre criză.

Învață să-ți scrii și rescrii povestea despre viață. Să faci din emoțiile tale un lift care să te ducă în sus, nu în jos. Fii deștept emoțional! Restul sunt efecte.

Steve G Jones

Sâmbătă, 5 Decembrie @ 17:00 | 17:50

În această prezentare Dr Steve G Jones ne ajută să înțelegem cum putem să ne vindecăm viața și să trăim în sănătate și fericire folosind hipnoza. În timpul prezentării a oferit și o ședință de hipnoză, în exclusivitate și în premieră, pentru participanții la acest Summit!

ZIUA 3 - DUMINICĂ 6 DECEMBRIE 2020
- Stare de Bine în Starea de Criză -

Pera Novacovici

Duminică, 6 Decembrie @ 10:00 | 10:50

Pera Novacovici este unul dintre cei mai cunoscuți și citiți autori de psihologie din România și s-a specializat în accesarea Stării de Flux. Prin această stare, putem nu doar să avem o Stare de Bine ci chiar mai mult, să avem o stare de succes și performanță maximă. Află cum!

Inga Russu - Starea de Bine in Starea de Criza
INGA RUSSU PhD - Lector Universitar 

Duminică, 6 Decembrie @ 11:00 | 11:50

Conflictul este un fenomen universal. Bun sau rău, constructiv sau distructiv, neutru sau cu consecințe simțitoare, va depinde de doar de felul în care care îl gestionam. Și dacă conflictele din ariile sociale (interpersonal, intergrup etc.) sunt vizibile, atunci conflictele interne creează cele mai diverse stări – de la un mic disconfort până la atacuri de panică.
Poate fi acesta oprit? Poate fi evitat? Poate fi gestionat într-un anume fel încât să devină constructiv? Află din această prezentare!

Marshall Sylver

Duminică, 6 Decembrie @ 12:00 | 12:50

Marshall Sylver este cel mai de succes hipnotist din lume, generând peste 250 Milioane de dolari în vânzări de-a lungul carierei sale de peste 45 de ani. În această prezentare înveți CUM a reușit asta și cum poți aplica sfaturile sale chiar acum. 

Duminică, 6 Decembrie @ 13:00 | 13:50

Fiecare dintre noi dăm un sens vieții dar oare trăim noi o Viață cu Sens? Află cum poți să te bucuri de o Stare de Bine ducând o viață cu sens, una care să aibă valoare și pentru tine și pentru cei din jurul tău. Află detalii în această prezentare.

Duminică, 6 Decembrie @ 14:00 | 14:50

În urma unui eveniment de criză, o parte a personalității poate păstra sentimentele negative ale evenimentului. Acest lucru poate determina persoana să resimtă acele sentimente negative mai târziu și acest lucru poate produce un sentiment de frică și prudență.

Duminică, 6 Decembrie @ 15:00 | 15:50

Prezentarea pornește de la premisa că nu circumstanțele ne determină existența, ci atitudinea noastră în fața acelor circumstanțe și cuprinde informații despre atitudinea unui învingător/supraviețuitor, despre cum putem înțelege și gestiona mai bine ceea ce se întâmplă și despre maniere prin care putem să gestionăm stresul.

Florian Colceag Puterea mintii

Duminică, 6 Decembrie @ 15:00 | 15:50

Prezentarea pornește de la premisa că nu circumstanțele ne determină existența, ci atitudinea noastră în fața acelor circumstanțe și cuprinde informații despre atitudinea unui învingător/supraviețuitor, despre cum putem înțelege și gestiona mai bine ceea ce se întâmplă și despre maniere prin care putem să gestionăm stresul.

Eugen Popa - Puterea Minții

Duminică, 6 Decembrie @ 17:00 | 17:50

Toată viața ni s-a spus să fim "responsabili", să fim "serioși" și să ne "păstrăm cumpătul". Foarte rar ni s-a spus însă cum să ne bucurăm de viață și că viața este făcută să fie Trăită, nu îndoctrinată. Vezi această prezentare și învață 3 metode care te ajută imediat să te bucuri din plin de viață și să ai o Stare de Bine chiar acum.

Vrei să ai acces la Peste 20 De
SPECIALIȘTI INTERNAȚIONALI 
pentru A Învăța cum să obții Starea de Bine?


Aceste sesiuni și strategiile pe care le vei învăța din ele te ajută să elimini durerea și suferința din viața ta și să îi ajuți pe cei dragi ție! Învață de la cei mai buni!
Apasă butonul de mai jos și înscrie-te la cel mai mic preț

De ce să te Participi la
Starea de bine în Starea de Criză?


Ai ocazia Unică de a Învăța de la un număr impresionant de Specialiști Interanaționali adunați într-un singur eveniment!

Tehnici, metode și strategii pentru Starea de Bine oferite de specialiști de renume, selectați cu atenție pentru a te ajuta pe tine să ai o viață mai bună și mai fericită.

Poți Urmări în Siguranță de la Tine de Acasă — Ai nevoie doar de Internet și Telefon / Tabletă / Computer

Nu trebuie să te deplasezi nicăieri. Nu ai nevoie să pierzi timp și bani pentru a călători undeva ca să te bucuri de aceste prezentări. Accesezi totul online și economisești mii de euro. 


Conținut de Talie Mondială

Acest eveniment are loc în premieră în România și este cel mai mare summit de Dezvoltare Personală organizat vreodată la noi în țară. Înscrie-te și mândrește-te că ai participat la un eveniment istoric.


Ai parte de bonusuri și beneficii unice

Participanții la acest eveniment beneficiază de bonusuri și oferte speciale atât din partea speakerilor cât și a organizatorilor, sponsorilor și partenerilor.

Strategii pentru Starea de Bine prezentate de Experți Naționali și Internaționali


Alege cum dorești să se desfășoare călătoria vieții tale:

Calea lungă și costisitoare

  • În mod normal, ca să ai acces la acești specialiști și la informațiile lor, te-ar costa mii sau zeci de mii de euro. Costul nu ar fi doar de bani ci și de timp, pentru că ar trebui să dedici ani de zile pentru a studia pe cont propriu și a descoperi aceste informații. În plus, ai putea da peste tot felul de "experți" care doar au citit 2-3 cărți și apoi au început să pună postări pe net. Nu cred că ai vrea să investești atâta timp și bani.. nu?

Drumul scurt și sigur

  • Te poți înscrie chiar acum la Summitul Internaționale Starea de Bine în Starea de Criză și înveți strategii și tehnici prezentate de specialiști de renume internațional. Acestea au fost dezvoltate ani de zile și testate de milioane de oameni din întreaga lume. Acum e momentul să te bucuri de șansa de a avea acces la ele la un preț infim. Nu rata această șansă și înscrie-te chiar acum. Ești la doar un click distanță de Starea de Bine. Click acum.

Bucură-te de această ocazie unică de a învăța de la unii dintre cei mai buni specialiști din România și Internaționali

Înscrie-te acum și ai acces pe viață la toate sesiunile atât live cât și cele înregistrate, plus multe alte bonusuri

ORGANIZAT DE


Starea de Bine in Starea de Criza Organizatori

Parteneri


Starea de Bine in Starea de Criza Parteneri

BUCURĂ-TE DE CUNOAȘTEREA ȘI EXPERIENȚA DE ZECI DE ANI PE CARE ACEȘTI SPECIALIȘTI ȚI-O DĂRUIESC ÎN ACEST SUMMIT


Acești specialiști îți oferă ultimele noutăți în materie care te ajută să dobândești. să menții și să dezvolți Starea de Bine. Înscri-te chiar acum, la cel mai mic preț și asigură-ți un loc în față la acest summit!