INGA RUSSU – Conflictul Intern și Starea de Bine în Situațiile de Criză

Această prezentare este disponibilă până pe data de 6 Decembrie 2020 ora 11:50

DAYS
HOURS
MINUTES
SECONDS

Cumpără Pachetul Premium și ai acces pe Viață

Summit Premium 247 RON
Login -> Apasa aici ca sa vezi video<
Login - >Apasa aici ca sa vezi video<

11.00 - 11.50 - Duminică, 06 Decembrie

Psihoterapeut, Lector la Universitatea de Stat din Moldova.
Conflictele  au devenit o realitate a vieţii publice şi private. În mod tradiţional conflictele erau considerate distructive şi se urmărea evitarea lor. Astăzi, ele au devenit inevitabile şi sunt abordate în mod ferm. În relaţiile interpersonale este important cum sunt înţelese şi acceptate conflictele, cum sunt tratate, cum sunt soluţionate. În schimb, dificultatea vine atunci când conflictul are loc în interiorul nostru și de cele mai multe ori, nu știm cum să îl analizăm, ce conotație să îi dăm și, mai ales, cum să îl soluționăm.
Anul 2020 a adus cu sine ceea ce omenirea de azi nu a cunoscut decât prin unele fapte istorice – izolare totală. Deși în 2014 ne-a bântuit Ebola, iar în 2003 – SARS, până acum nu am cunoscut încă ce este o izolare și o distanțare globală. Acest lucru a adus la consecințe asupra stării subiective de bine – de la anxietate și tulburări de somn, până la atacuri de panică, sindrom post-traumatic și depresie.
Starea de bine dintotdeauna a fost asociată cu o anumită armonie interioară, cu lipsa conflictelor interne majore sau cu absența oricăror termeni asociați stresului: anxietate, probleme nerezolvate, disonanțe, stare de așteptare, tulburare etc.
Cum reconstruim o relație sănătoasă cu noi înșine și cu cei din jur în condițiile impuse de o perioadă extinsă de restricții și incertitudine, dar și cum să determinăm noi vectori de viață cu o stare de bine într-un raport optim dintre calitatea și cantitatea emoțiilor trăite, a gândurilor înșirate și a acțiunilor desfășurate, urmează să aflați în live-ul din 6 decembrie 
Conflictul este un fenomen universal. Bun sau rău, constructiv sau distructiv, neutru sau cu consecințe simțitoare, va depinde de doar de felul în care îl gestionam. Și dacă conflictele din ariile sociale (interpersonal, intergrup etc.) sunt vizibile, atunci conflictele interne creează cele mai diverse stări – de la un mic disconfort până la atacuri de panică.
Poate fi acesta oprit?
Poate fi evitat?
Poate fi gestionat într-un anume fel încât să devină constructiv?
Află despre asta de la speakerul din 6 decembrie Inga Russu, psiholog, psihoterapeut, doctorand la Departamentul Psihologie a Universității de Stat din Moldova, care studiază fenomenul conflictului de peste 15 ani și a efectuat o multitudine de cercetări în domeniu, fiind și un trainer de performanță în Conflictologie.

Dacă nu ai Pachetul Summit Premium, Înscrie-te Acum sau Fă Upgrade!

IATĂ ȘI ALȚI SPEAKERI CARE PREZINTĂ LA ACEST EVENIMENT

Pera Novacovici - Psiholog

Starea de Bine din Starea de Flux

Connirea Andreas PhD - Master NLP TRAINER

The Wholeness Work

Daniela Nica - Coach & Antreprenor

Imaginea de Sine și Starea de Bine

MARIUS SIMION - Fondator NLP Mania, trainer NLP

Trei Metode Pentru a Elimina Anxietatea și a Te Simți Bine

Lucian Negoiță PhD - Psihotarepeut

Strategii de Menținere a Sănătății Emoționale în Distanțarea Socială

Ursula Sandner PhD - Autor & Psihoterapeut

Atitudinea – Cheia Depășirii Oricăror Obstacole

ORGANIZAT DE

Înscrie-te Acum și Ai Acces la Peste 20 de Experți Internaționali Plus Bonusuri și Oferte Speciale În Valoare De Peste 7500 RON... La Doar 247 RON

Mă înscriu Acum și achit DOAR 7686 247 RON
Puterea Minții © - Starea de Bine în Starea de Criză
Realizat și organizat de Puterea Minții
Termeni și Condiții Confidențialitate Cookies Support