25+ EXPERȚI DIN ROMÂNIA ȘI INTERNAȚIONALI ÎȚI DEZVĂLUIE CELE MAI EFICIENTE TEHNICI DE VINDEARE A TRAUMELOR

SUMMIT-UL DE VINDECAREA TRAUMEI S-A ÎNCHEIAT.

Summitul de Vinddcarea Traumei Este Cel Mai Mare Eveniment de Vindecare din România Unde Înveți Cum Poți Vindeca Trauma și Cum îi Poți Ajuta pe Ceilalți


De-a lungul călătoriei mele în studiul despre traumă și vindecare, am fost onorat să învăț de la unii dintre cei mai buni experți din lume. Așa cum au avut un impact incredibil asupra felului în care fac lucrurile, ei vor schimba și modul în care gândești și acționezi.
Acești experți în traumă de talie mondială vă împărtășesc cele mai bune tehnici, metode, abordări și strategii pentru a vă ajuta să aveți o viață mai bună, sănătoasă și fericită.
Și sunt gata să te ajute să mergi mai departe în călătoria ta de vindecare a traumei.
Dacă vă lupți în viața personală sau în practica profesională, dacă doriți să vă ajutați mai bine pe dvs. sau pe clienții dvs., atunci trebuie să vă conectați și să învățați de la acești boxe uimitoare.
Dacă vrei o viață mai bună, dacă vrei să crești și să dobândești noi abilități, atunci aceste prezentări sunt pentru tine!
Lăsați experții noștri să vă ghideze, pas cu pas. Îți vor oferi planul și instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți atinge în sfârșit obiectivele!

Healing Trauma Summit - ecran mare cu speakeri lineup

Iată ce Obții Cumpărând Pachetul Premium Chiar Acum:

 • Acces pe viață la peste 25 de înregistrări cu experți de la summit (valoare de 2.497 $)
 • Peste 25 de ore înregistrări audio  experți în format MP3 (valoare de 397 $)
 • 25+ Healing Trauma Summit Bonuses ($2297 Value)
 • LIVE VIP Q&A with selected Experts ($1197 Value)

SUMMITUL DE VINDECARE A TRAUMEI

 • Ziua 1

 • Ziua 2

 • Ziua 3

 • Ziua 4

 • Ziua 5

Stephen W. Porges, PhD, este specialist de renume mondial, autorul Teoriei Polivagale. Este un distins om de știință al Universității din Indiana, unde este directorul fondator al Consorțiului de Cercetare a Stresului Traumatic din cadrul Institutului Kinsey. Dr Porges deține funcția de profesor de psihiatrie la Universitatea din Carolina de Nord și profesor emerit la Universitatea Illinois din Chicago și la Universitatea din Maryland.

Eugen Popa este speaker și trainer internațional, președinte al Asociației Române de Hipnoză, CEO Puterea Minții și Good Mind.

Eugen a susținut cursuri în întreaga lume, ajutând sute de mii de oameni să aibă o viață mai frumoasă și mai sănătoasă prin puterea minții.

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Psihoterapeut principal, formator si supervizor al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv - Comportamentala, terapie strategica, hipnoza ericksoniana, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii.

Andreea Manolică este facilitator eliberare traume si tensiuni si ajuta oamenii sa se elibereze de stres, si tensiune, sa se simta in siguranta, sa regaseasca calmul interior si se reconecteze cu capacitatea de relaxare. In prezentarea sa, ea va vorbi despre metoda TRE - exercitii de eliberarea a traumei si tensiunii prin lucrul cu corpul fizic si despre modul in care putem, prin reconectarea cu corpul nostru, sa revenim la starea de homeostaza , de echilibru.

Iată ce au de spus participanții la evenimentele anterioare despre summiturile noastre:

Testimoniale Summit
testimoniale summit 1
Testimoniale Summit
testimoniale summit 3
testimoniale summit 7

Ce se Întâmplă Dacă nu Poți Vedea Toate Prezentările Experților atunci când sunt în direct?


Healing Trauma Summit

Implementarea cu succes a acestor strategii va necesita ceva timp și efort dacă doriți să obțineți rezultate excelente.
Și trecerea prin toate deodată nu este probabil cea mai fezabilă pentru majoritatea.
Când achiziționați Healing Trauma Premium Pass, este ca și cum ați avea cei mai buni experți în traumă care vă ghidează la fiecare pas pe măsură ce învățați, vindecați, creșteți și vă îmbunătățiți. Puteți urmări și studia aceste sesiuni de masterclass de experți de talie mondială puternice și acționabile mai aprofundat, oricând, de oriunde!

În total — Vorbim despre 3.417 $ în sesiuni de masterclass de experți de clasă mondială și bonusuri exclusive cu durată limitată atunci când faceți upgrade la Premium Pass


De ce Este Esențial să Cunoști Aceste Metode Tehnici și Principii de Vindecare a Traumei?


Când, în sfârșit, am făcut din Healing Trauma Summit accentul și prioritatea mea numărul 1, am putut trece de la a mă lupta cu clienții existenți, am luptat pentru a obține clienți noi și am luptat cu problemele mele personale, la a avea o viață și experiențe uimitoare și la a ajuta mii de oameni din întreaga lume. Și toate acestea într-un timp foarte scurt...
M-a ajutat să mă concentrez, să devin clar și să merg! M-a ajutat să înțeleg că, pentru a avea succes, trebuia să întreb CINE, acum CUM!
Cine a mai făcut asta înainte, de la CINE pot învăța, mai degrabă decât... Cum pot inventa ceva sau cum pot face ceva să funcționeze! De ce să reinventezi roata când o poți obține deja perfecționată de la cei care sunt maeștri în ea? Oportunitatea uimitoare oferită în acest Healing Trauma Summit merită timpul, efortul și concentrarea completă.
Devenim cei mai buni învățând de la cei mai buni! Deveniți un gigant stând pe umerii giganților!
Dar nu mă crede pe cuvânt...
Iată ce au  spus unii dintre participanții la Summitul Internațional de Vindecare a Traumei:

Healing Trauma Summit

Dacă urmezi aceste cursuri viața ta se va schimba cu siguranță într-un mod pozitiv.

Dacă urmezi aceste cursuri viața ta se va schimba cu siguranță într-un mod pozitiv! Acești maeștri au toți individual propria lor inteligență pentru a te duce mai sus. Mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din acest Eugen Popa! Mulțumesc!

DONNA TJIN  // Administrator Hotel

Healing Trauma Summit

M-am înscris la Premium într-o clipă!

Atât de multe învățături! Tocmai am primit un Premium Pass pentru că cred că am nevoie de acces la toate sesiunile, iar și iar! Iubire, pace și împuternicire tuturor!

ANN ANGALA  //  Coach

Fă Upgrade la abonamentul Premium în limita timpului disponibil și ai parte de:


Healing Trauma Summit offer
Healing Trauma Summit

25+ PREZENTĂRI ÎN FORMAT VIDEO

($2,497 Value)

Veți avea acces pe viață la peste 25 de sesiuni video aprofundate de experți (45 de ore) cu experți de talie mondială în traumă vindecare, inclusiv Dr. Onno vand der Hart, Dr. Janina Fisher, Dr. David C. Muss, Dr. Suzanne Henwood, Christine Forner, Colin A. Ross, M.D., Dr. Dawson Church, Gina Ross, Teal Swan, Laura Parnell și alții. Urmărește fiecare Masterclass din confortul propriei case și implementează strategiile, tehnicile și metodele pas cu pas, în ritmul tău.


NLP Masters Summit iPhone

ÎNREGISTRĂRILE AUDIO ALE TUTUROR CELE 25+ PREZENTĂRI

($497 Value)

Vrei să înveți din mers? Am luat fiecare dintre cele peste 30 de sesiuni video de experți și le-am transformat în versiuni audio în format MP3 descărcabil pentru confortul dvs. (45 de ore de formare acționabilă). Le puteți descărca de pe telefon, iPod, iPad sau computer și le puteți asculta oricând doriți - în navetă, în mașină, la sală, în deplasare - oricând, oriunde. Cu această resursă, nu aveți scuze pentru a pierde conținut valoros! Inscrie-te acum!

Healing Trauma Summit

Healing Trauma Summit - summaries

Rezumatele În format PDF a Unora Dintre Prezentări

($197 Value)

Ești mai degrabă cititor decât ascultător?
Vrei să ajungi la PAȘI CHEIE și STRATEGII fără a viziona peste 30 de ore de sesiuni de experți? Sau să-l folosești ca o completare în timp ce urmărești sesiunile?
Nici o problema. Cu peste 35 de pagini de rezumate ale sesiunii de vindecare a traumei, inclusiv resurse și link-uri de la sesiunile noastre de experți de talie mondială, veți implementa conținutul în cel mai scurt timp. Există literalmente o strategie REVOLUȚIONARĂ pe FIECARE PAGINĂ.


Transcrieri În format PDF a Prezentărilor

($129 Value)

Ești mai degrabă cititor decât ascultător?
Vrei să ajungi la PAȘI CHEIE și STRATEGII fără a viziona peste 30 de ore de sesiuni de experți? Sau să-l folosești ca o completare în timp ce urmărești sesiunile?
Nici o problema. Cu peste 35 de pagini de rezumate ale sesiunii de vindecare a traumei, inclusiv resurse și link-uri de la sesiunile noastre de experți de talie mondială, veți implementa conținutul în cel mai scurt timp. Există literalmente o strategie REVOLUȚIONARĂ pe FIECARE PAGINĂ.

Healing Trauma Summit - transcripts

Sesiune LIVE de Întrebări și Răspunsuri cu unii Speakeri

($197 Value)

O sesiune post-summi de Întrebări și Răspunsuri cu unii dintre speakerii de la Summit, în măsura timpului și disponibilității acestora. Pune orice întrebări pe care le ai despre Trauma și ce poți face pentru a (te) vindeca.

Healing Trauma Summit

VALOARE TOTALĂ = $3417

Economisiți peste 90% reducere la prețul întreg atunci când cumpărați astăzi!

Înveți De La 25 Experți, cu Cunoștințe Profunde în Vindecarea Traumei Plus Bonusuri și Oferte Exclusive în valoare de Peste $3,417

Click și Înscrie-te Acum

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards

Iată Câteva Opinii de La Oameni Care Au Cumpărat Pachetul Premium:


Healing Trauma Summit

Sunt foarte recunoscatore

Eugen, îți mulțumesc foarte mult pentru realizarea acestui program! Sunteți o gazdă magistrală, cu vorbitori puternici și talentați. Toți ați vorbit cu spiritul meu, înviorându-mă și revigorându-mă. Și sunt foarte recunoscător!

DR LU ANN  //  Doctor

Healing Trauma Summit

Experienta Extraordinară

A fost o serie de discuții cu adevărat puternică și este minunat că mi-am făcut rost de Pachetul Premium pe care să îl parcurg, de câteva ori, pentru a înrădăcina toate informațiile!

MAHARAJA SIVASUBRAMANIAN  //  Doctor & Coach

Healing Trauma Summit Testimonial
Healing Trauma Summit
Healing Trauma Summit Testimonial

Informațiile Prezentate Sunt Practice, Ușor de Înțeles și Aplicat, Menite să TE Ajute


Healing Trauma Summit

1. Informații Unice și Usor de Pus în Practică

Sfatul pas cu pas unic, strategic și foarte practic vă va ajuta să obțineți o înțelegere clară, astfel încât să vă puteți atinge obiectivul - indiferent dacă sunteți la început sau ați făcut asta de ceva vreme.
De aceea, Pachetul Premium  este soluția ideală pentru majoritatea participanților!

2. Mentori și Cxperți Excelenți

Cu All Access Pass, va fi ca și cum ai avea peste 30 de experți în traumă de talie mondială, gata în mod constant să te ajute cu cele mai bune sfaturi.
Nu pierdeți timp și bani prețios cu încercări și erori! Acești experți au fost deja acolo unde sunteți acum și și-au dat seama ce funcționează cel mai bine acum.

Healing Trauma Summit monitor
Healing Trauma Summit

3. Nu te Simți Copleșit

Este un fapt – cei mai mulți practicanți de vindecare a traumei se luptă cu copleșirea. Există prea multe surse de informații și cum ar trebui să știi în cine să ai încredere? Nu doriți să cheltuiți sute sau mii de dolari și timp pe guru auto-proclamați fără experiență sau rezultate reale din viața reală. De aceea, am adunat această gamă selecționată de experți în traumă într-un singur loc, împărtășind strategii clare care funcționează astăzi. Fără puf! Mentorii noștri experți vă vor spune cum puteți implementa aceleași strategii pe care le folosesc pentru a începe să vedeți rezultate uimitoare, rapid!

O recapitulare Rapidă

IATĂ CE PRIMEȘTI


SUMMITUL DE VINDECAREA TRAUMEI - PACHET PREMIUM

Acces prioritar exclusiv la toate sesiunile de masterclass de experți de talie mondială, foi de lucru cu acțiune, transcriere audio descărcabile, oferte de software și multe altele...

Healing Trauma Summit offer

Când vă înscrieți în această perioadă specială, limitată, veți primi:

 • Acces pe viață la cerere la toate cele peste 30 de sesiuni de masterclass video aprofundate de experți (valoare de 2.497 $)
 • Peste 30 de ore de fișiere audio descărcabile (MP3) pentru ascultare din mers (valoare de 397 $)
 • Peste 30 de rezumate pentru Healing Trauma Summit, astfel încât să puteți accelera implementarea ținând evidența notițelor dvs. (Valoare de 197 $)
 • Peste 30 de transcripții Healing Trauma Summit în format PDF, astfel încât să puteți citi dacă preferați asta decât vizionarea sesiunilor video de masterclass (valoare de 129 $)
 • Întrebări și răspunsuri LIVE post-eveniment cu experți selectați. Întrebați-i tot ce doriți să știți despre vindecarea traumei (valoare de 197 $).

TOTAL VALOARE = $3,417

Economisiți 96% din valoarea totală atunci când cumpărați astăzi!

Pachetul Premium Are o Garanție de 100% Returnare a Investiției

Sunt atât de încrezător că îți va plăcea absolut tot ceea ce îți oferă Healing Trauma Premium Pass, încât sunt dispus să-ți ofer o garanție revoltătoare de returnare a banilor 100%.

Iată cum funcționează...
Înscrieți-vă pentru Vindecarea Traumei Summit Premium Pass și testați-l în următoarele 14 zile.
Urmăriți câte 30 de sesiuni de masterclass de experți de talie mondială doriți și dacă nu considerați că a fost o investiție utilă (din orice motiv), atunci pur și simplu trimiteți un e-mail echipei noastre de asistență în termen de 14 zile din achiziția dvs. și vă vom rambursa banii integral, fără întrebări (atâta timp cât nu ați cumpărat doar pentru a avea acces la tot materialul sau la ofertele speciale și reducerile etc.).
Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați politica noastră de returnare aici.
Ce mai astepti? Obțineți abonamentul dvs. Premium astăzi, ca să nu pierdeți.

Healing trauma summit guarantee

Click și Înscrie-te Acum

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards

AI O ÎNTREBARE? NICI O PROBLEMĂ!
Iată răspunsurile tale:


Ce este Vindecarea Traumei Premium Pass?

Care este diferența dintre Free Pass și Premium Pass?

Summitul este complet online?

Pot accesa acest material pe iPad, iPhone sau dispozitivul meu mobil?

Pentru cine este Healing Trauma Premium Pass?

Care sunt opțiunile dvs. de plată?

Care este politica de retur și anulare?

Eugen Popa Healing Masters Summit

Gazda Ta

Eugen Popa 

Bună, sunt Eugen Popa,

Întotdeauna am fost pasionat să învăț și să înțeleg funcționarea inimii și a minții. De-a lungul timpului, acest lucru m-a determinat să studiez în toată lumea, cu unii dintre cei mai buni formatori și experți în domeniul dezvoltării personale, NLP și hipnoză.
Am predat în Europa, SUA, Thailanda, Brazilia și am avut propria mea emisiune TV în România.
Misiunea mea este de a oferi oamenilor informații, instrumente, metode și tehnici pe care le pot folosi pentru a-și îmbunătăți și dezvolta sănătatea, bogăția și succesul.
Dacă sunteți gata să lucrați, sunt aici să vă arăt calea.

Înscrie-te și ai acces la peste 25 de prezentări excepționale de la experți din România și Internaționali... La doar 69 EUR!

Click și Înscrie-te Acum

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards
Eugen Popa heal trauma summit

Abia aștept să te ajut să te vindeci și să crești!
Cu cât toți avem mai mult succes, cu atât toți avem mai mult succes
Să ne unim împreună în această căutare de a învăța, a crește și a ne împărtăși abilitățile și expertiza și să ne ajutăm pe noi înșine și pe alții!

- Eugen Popa

Puterea Minții România ©