Relații Sănătoase - Summit Internațional - Puterea Minții

Învață cum poți să te bucuri de o Relație Sănătoasă și Fericită

SUMMITUL Internațional Relații Sănătoase

Relatii Sanatoase Summit International - Speakeri

 Rezolvă conflictele, comunică eficient, fă-te auzită și înțeleasă și bucură-te de o Relație Sănătoasă

ÎNSCRIE-TE ACUM

Alege Pachetul Potrivit pentru tine

Prețul crește după 13 Iunie. Înscrie-te din timp!

Iată ce primești la fiecare dintre cele două pachete

Alege Pachetul potrivit pentru Tine!

Pachet LIVE

 • Acces la Toate Sesiunile LIVE
 • Acces la Grupul de Facebook
 • Acces la Grupul de WhatsApp
 • Acces la Aplicația Mobilă
 • Acces la sesiuni în engleză, cu subtitrare
 • Bonusuri și oferte spe9iale de la parteneri
 • Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri
 • Înveți de la cei mai buni Specialiști în domeniu
 • Bonusuri și oferte speciale de la Puterea Minții
 • Acces pe Viață la Transcrieri
 • Acces pe Viață la Înregistrările Audio
 • Bonusuri și oferte speciale de la Speakeri

Pachet PREMIUM

 • Acces la Toate Sesiunile LIVE
 • Acces la Grupul de Facebook
 • Acces la Grupul de WhatsApp
 • Acces la Aplicația Mobilă
 • Acces la sesiuni în engleză, cu subtitrare
 • Bonusuri și oferte speciale de la parteneri
 • Sesiuni de Întrebări și Răspunsuri
 • Înveți de la cei mai buni Specialiști în domeniu
 • Bonusuri și oferte speciale de la Puterea Minții
 • Acces pe Viață la Transcrieri
 • Acces pe Viață la Înregistrările Audio
 • Acces pe Viață la TOATE Înregistrările VIDEO

SpeakerII au apărut ȘI în:


Sunt sigur că te întreBi:
"ce câștig, CONCRET, când particip la acest eveniment"


Iată ce vei descoperi și ce vei învăța de la experții care
prezintă la Summitul Internațional Relații Sănătoase

 • Înveți de la specialiști cu peste 50 de ani de experiență în domeniul dezvoltării personale și psihologiei.
 • Ai acces la speakeri care, însumat, au lucrat cu milioane de oameni din întreaga lume și care chiar au informații de valoare de oferit.
 • Înveți tehnici de comunicare în relație care te pot ajuta să rezolvi probelemle cu care te confrunți și să transformi relația în una plină de fericire.
 • Ai acces la bonusuri speciale, oferite doar participanților la Summitul Internațional Relații Fericite. Sunt SIGUR  că Nu vrei să ratezi asta!
 • Intri în contact și interacționezi în direct cu mare parte dintre speakeri și poți adresa întrebările tale în direct ca să nu rămâi cu nici o nelămurire.
 • Poți interacționa și comunica cu ușurință cu participanții la acest summit și poți schimba informații cu ei.
 • La Pachetul Premium ai acces toate înregistrările și cadourile pe care le-am pregătit pentru tine, de care te poți bucura oricând dorești.
 • Ai acces la oferte speciale din partea speakerilor și a partenerilor. Acestea sunt disponibile doar participanților la acest summit.

Progamul Provizoriu al 
Summitului Relații Sănătoase


Eugen Popa - Puterea Minții
EUGEN POPA

Duminică, 13 Iunie 2021 @ 19:00 | 19:50

Deschiderea Summitului Relații Sănătoase

Află ultimele noutăți din domeniul psihologiei și al dezvoltării personală pentru a învăța cum să ai o relație sănătoasă, fericită și împlinită, așa cum meriți!

Află cum îți poți controla emoțiile, cum să îți accesezi resursele și să menții o stare de calm și pace chiar și în cele mai potrivnice momente ale vieții.

ZIUA 1 - LUNI 14 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

Allan Pease - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Luni, 14 Iunie @ 19.00 - 19:50

Dr. Allan Pease este un expert australian în limbajul corpului și autor sau co-autor alături de Dr. Barbara Pease, a cincisprezece cărți.

 Afacerile s-au mutat online, oamenii se distanțează fizic și comunică de cele mai multe ori prin măști. Evităm să dăm mâna unul cu celălalt. Lumea “normală” s-a schimbat rapid în timp ce încercăm să ne adaptăm la “noul normal”. Un lucru este clar că nu s-a schimbat, acela că, dacă anumiți oameni cumpără de la tine - dacă se simt confortabil și au încredere în tine - atunci există șanse să cumpere tot ceea ce este asociat cu tine.
Allan Pease vorbește despre 3 strategii simple, dar puternice care construiesc raport și creează un mediu unde oamenii se simt bine spunându-ți “da”.
Înlocuirea obiceiului de a da mâna cu cineva
Salutul din Inimă
Comunicare Pozitivă 

Angela Nutu - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Luni, 14 Iunie @ 20.00 | 20:50

Angela consideră că “adevărata realizare vine de la interior iar acțiunile noastre sunt manifestarea a ceea ce suntem la nivel profund. Astfel, atunci când lucrez cu clienți, în ședințe de terapie, coaching, traininguri sau programe de dezvoltare personală, am ca fundament acest principiu esențial”.

Hai să afli metode practice prin care te dezvolți personal în relația de cuplu!

Dacian Pascuta - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Luni, 14 Iunie @ 21.00 - 21:50

Dacian Pășcuță este Expert în Blocaje Mentale și Emoționale și Psihodinamici de grup, Facilitator acreditat în Metoda Demartini. Misiunea sa este să ajute oamenii să-și decodeze problema din spatele problemei, ca să își poată recoda performanța și bunăstarea.
În prezentare va vorbi despre motivele inconștiente pentru care ai provocarea de a nu putea intra / ieși dintr-o relație. Vei ști ce și unde să începi să lucrezi ca să schimbe asta.

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

ZIUA 2 - MARȚI 15 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

Foojan Zane PhD - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Marți, 15 Iunie @ 19.00 | 19:50

Dr. Foojan Zeine este Speaker Internațional, Supervizor Clinic și un Life și Executive Coach de succes. De asemenea, are doctorat în psihologie clinică și este terapeut licențiat în căsătorie și familie. 

În prezentarea sa va discuta despre cum să fii partea iubitoare a relației tale intime și nu partea care este tot timpul în dispută. Vom explora etape comune ale relațiilor intime, modalități de a observa gândurile, sentimentele și comportamentele tale.

Vom aborda modalități de angajare a intenției și prin urmare să ne creăm relația pe care ne-o dorim. De asemenea, vom trece prin abilități de comunicare care vor facilita relații uimitoare de conectare și negociere.

Corina Ozon - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Marți, 15 Iunie @ 20.00 | 20:50

Corina este scriitoare, doctorandă în Comunicare, specialist în Comunicare și PR, fost ziarist de investigații. În 2014, debutează cu romanul „Zilele amanţilor“ care, în  scurt timp, are un succes fenomenal. Devine un must have al cititorilor activi pe rețelele de socializare, inspirând în același timp evenimente din domeniul fashion și business, iar o linie de parfumuri primind numele personajelor principale din carte.

În prezentarea sa va vorbi despre stereotipurile și tiparele sociale care pot supune presiunii relația de cuplu. Descoperi cum definim fidelitatea și cât de mare este spaima că unul dintre parteneri va înșela, dar și cum putem preveni un dezechilibru doar cunoscându-ne pe noi.

Florin Amariei - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Marți, 15 Iunie @ 21.00 | 21:50

Florin Amariei va vorbi despre cele 3 nevoi psihologice de bază în viziunea lui Richard Ryan și Edward Deci. Potrivit lor, fiecare ființă umană se naște cu 3 nevoi psihologice de bază; ele ne însoțesc pe tot parcursul vieții și este nevoie să fie hrănite simultan și continuu. Când ne sunt încălcate aceste nevoi = suntem nefericiți, neîmpliniți, răniți emoțional, cu tot felul de dezechilibre. Când ne sunt hrănite = ajungem în starea de wellbeing (o stare de echilibru pe toate planurile). De asemenea, în spatele tuturor comportamentelor noastre stau aceste nevoi. În această prezentare înveți cum se face asta și cum poți să o aplici chiar tu, imediat.

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

ZIUA 3 - MIERCURI 16 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

John Gray - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Miercuri, 16 Iunie @ 19.00 | 19:50

Ce Este Dincolo de Marte și De Venus

“Atunci când avem mai multă dragoste între bărbați și femei, atunci facem copii și ei cresc într-o familie sănătoasă. Asta îi va face pe ei să conducă lumea dintr-o altă poziție și s-o facă un loc mai bun.

Deseori, când bărbații și femeile ajung la un loc, noi adesea ne creăm frustrări unul față de celălalt. Și unul dintre motivele majore ale acestei frustrări este faptul că nu înțelegem cum să comunicăm într-un mod care să funcționeze pentru partenerul nostru."

Alexandra Olteanu - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Miercuri, 16 Iunie @ 20.00 - 20:50

Compromisul este o modalitate de adaptare la celălalt, nu este nici bun, nici rău, el este pur și simplu. Nu ne este necesar, iar dacă îl facem cu siguranță ne-a folosit și ne folosește. Atunci când devine prea mult este nevoie să analizăm să vedem de ce. Descoperă în ce măsură avem nevoie de compromisuri și ce înseamnă maturitatea emoțională.

Pera Novacovici - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Miercuri, 16 Iunie @ 21.00 | 21:50

Gottman spune așa: Statistic, cele mai multe relații caută ajutor pentru cuplu după șase ani de relație, în medie.
Dar, în același timp 50 la sută din divorțuri și despărțiri se întâmplă în anul 7 de relație.
Află cum cu psihologia și dezvoltarea personală poți să faci cam absolut tot orice îți dorești în viața asta, iar prin Metoda Gottman o Relație Sănătoasă.

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

ZIUA 4 - JOI 17 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

Joi, 17 Iunie @ 19.00 | 19:50

Andreea Papp este psihoterapeut transpersonal cu o comunitate formată din peste 60 de mii de femei pe care le îndrumă să își găsească propria voce.
Relațiile Viitorului - o abordare transpersonală a intimitatii. Criza cuplului este o oportunitate extraordinară de transformare în care învățăm empatia, compasiunea și responsabilitatea. Oamenii răniți nu știu ce inseamna relații sănătoase. Traumele suferite le afectează relația de cuplu. De aici, urgență vindecarii si a transformării personale.
Hai să dobândești cunoștințele necesare pentru a creea o relație conștientă și împlinită!

Marius Simion - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Joi, 17 Iunie @ 20.00 | 20:50

Este fondatorul proiectului NLP Mania, cel mai cunoscut blog de dezvoltare personală prin Programare Neuro-Lingvistica din România.
La ora actuală, NLP Mania este o comunitate cu peste 70.000 de cititori.
Cele mai frecvente probleme cu care oamenii au venit la cursuri sau la sesiunile de coaching sunt cele legate de relația de cuplu. Fie nu se simțea destul de iubit, fie nu simțea o conexiune emoțională cu partenerul, alteori tot felul de probleme, sentimentul că este criticat/ă. Fie avea senzația că partenerul/partenera înșeală și că o să-ți dorească să se despartă.
Este nevoie de ceva mai profund decât de o simplă tehnică de comunicare cu partenerul. Nu întâmplător apăreau acele mecanisme de conflict inclusiv la oameni care stăpâneau bine abilitatea de a comunica.
De multe ori conflictele apar pe baza unui scenariu din mintea unuia dintre cei doi. Iar aceste gânduri apar când persoana respectivă vine în relație cu niște traume, cu niște răni emoționale, care de fapt acestea sunt cauza principală a tuturor problemelor care apar în relația de cuplu.

Connie Larkin - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Joi, 17 Iunie @ 21.00 | 21:50

"Oamenii nu au nicio șansă în a avea relații funcționale până nu înțeleg că trebuie să schimbe paradigma din care trăiesc acum. Paradigmele se schimbă în experiență, în contextul unor conversații Ontologice, NU vorbim despre ad nauseam. Toate ființele umane doresc experiența vieții, dar sunt îngropate în concepte și nu știu cum să se elibereze.
Nu stiu! Fiecare dintre noi are filtrul lui, sita lui...iar eu nu stiu cât de densă o are fiecare. Dar, dacă este vreunul care poate auzi, va schimba felul in care se uita la relatii, de unde vor decurge actiuni corelate cu noul fel. Viața iese dintr-un static mlaștinos și incepe sa curga cu bucurie."

Vino să afli argumentele lui Connie pentru o relație funcțională!

Gina Chiriac - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Joi, 17 Iunie @ 22.00 | 22:50

Gina Chiriac este Fondator și Președinte al Asociaţiei Române de Psihoterapie Integrativă. A susținut peste 50.000 de ore de cursuri de formare, de terapie în cuplu, dezvoltare personală.

Parte de conștiență în cuplu, dezvoltarea personală, participarea la training-uri este foarte binevenită, o investiție extraordinară în dezvoltarea cuplului.

Hai să afli metode practice prin care te dezvolți personal în relația de cuplu!

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

ZIUA 5 - VINERI 18 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

Mihaela Tatu - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Vineri, 18 Iunie @ 19.00 | 19:50

Mihaela Tatu este trainer și coach cu experiență în Comunicare. În timpul celor 28 de ani în Comunicare, a studiat psihologia, logopedia, iar acum este fascinata de logoterapie. A lucrat în Radio1 Brașov, ProTv Brașov și București, ProTv Internațional, notorietatea dobândind-o la Acasă Tv, cu emisiunea De 3x Femeie. Unul dintre subiectele abordate, a fost tocmai sănătatea relațiilor.

Doar nouă ne-a fost data vocea, tocmai pentru a ne înțelege și relationa, indiferent de relatie. Haideți să aflăm împreună ce avem de făcut! Conversatia este dialogul intre doua arte. Arta de a intelege si Arta de a te face inteles. Pe asta se bazează trainicia unei relații. La amandoua avem de lucru. Mult! Cum? Acest summit este un inceput.

Ursula Sandner - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Vineri, 18 Iunie @ 20.00 | 20:50

Dr. Ursula Sandner este psiholog, psihoterapeut, life coach, trainer NLP, doctor în științe sociale și manager al companiei Sandner Mind Consulting, companie specializată în dezvoltare personală, life coaching, training și educație nonformală.

Maniera în care oamenii se raportează la ei înșiși și la relațiile lor – de multe ori putem constata că suferința, sacrificiile, compromisurile și renunțarea la sine fac parte din rutina vieții de zi cu zi, închinate fiind unui ideal relațional care speră ei să le aducă fericirea și să-i facă să se simtă întregi, compleți și vindecați. Afli metode cum devii mai conștient de credințele și atitudinile tale pentru a conștientiza rolul pe care ți l-ai asumat în relație.

Roxana Borz. - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Vineri, 18 Iunie @ 21.00 | 21:50

Roxana Borz este autoare, scriitoare, practicant NLP acreditat național și internațional și Fondatoarea Comunității “Vindecă-ți traumele din copilărie!” A absolvit Facultatea de Medicina și Farmacie și a activat în domeniu cativa ani, suficient cât să își dea seama că abordarea strict medicamentoasă ca formă de soluționare a problemelor profunde nu este una completă.

Studiază și cercetează de peste zece ani efectele traumelor din copilărie în viața de adult. A creat pentru toți cei interesați să se vindece de traumele din copilărie și să învețe să se iubească din nou, o serie de materiale care au fost parcurse de peste 40 de mii de oameni în primul an de lansare.

Pașii pentru vindecare din prezentarea Summit-ului Relații Sănătoase vei putea să-i aplici în viața ta imediat și să observi transformarea!

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

ZIUA 6 - SÂMBĂTĂ 19 Iunie 2021

Transmisiune Live Online

Elena Cozma - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Sâmbătă, 19 Iunie @ 19.00 | 19:50

Elena Cozma va prezenta ce să nu faci și ce să schimbi la comunicarea din relația ta. Vei afla ce să nu mai folosești și ce să incluzi în comunicare și relaționare eficientă cu partenerul de cuplu.

Tot ceea ce vei descoperi vei putea folosi atât pentru beneficiul personal, cât și pentru a-i susține pe alții să relaționeze mai bine.

Hai să afli metode practice prin care te dezvolți personal în relația de cuplu!

Raluc Anton - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Sâmbătă, 19 Iunie @ 20.00 | 20:50

Raluca Anton are studii doctorale absolvite în cadrul Școlii Doctorale Psihodiagnostic și Intervenții Psihologice Validate Științific din cadrul Departamentului de Psihologie Clinică și Psihoterapie, UBB.

"Pentru a putea înțelege orice tematică este necesar să înțelegem mecanica fenomenului. Astfel, pentru început vă propun să abordăm felul în care funcționează creierul în contextul relațional urmând ca mai apoi să ne focalizăm pe câteva dintre mecanismele cognitive care se activează în cadrul relațiilor noastre. Sigur, nicio relație nu există în suspensie, ci ea are la bază o serie de nevoie pe care este important să le conștientizăm. Practim, trecem de la CUM funcționăm în interiorul relațiilor, la DE CE funcționăm cum o facem."

Eugen Popa - Relatii Sanatoase - Puterea Mintii

Sâmbătă, 19 Iunie @ 21.00 | 21:50

Suntem suma părților ființei noastre, a fațetelor psihologice care ne compun. În orice moment sau situație noi manifestăm sau exprimăm una dintre aceste părți. În această prezentare înveți cum să identifici părțile și cum le poți accesa oricând, la dorință pentru a schimba sau îmbunătăți modul în care gândești, simți sau acționezi.

Vino să afli cum înțelegerea stadiilor de dezvoltare ale bărbatului duce la o Relație Sănătoasă!

Alege Abonamentul potrivit pentru tine:

învață cum să ai o relație sănătoasă și fericită De la  20 de experți de talie mondială


Aceste sesiuni precum și tehnicile și metodele practice pe care le înveți aici te ajută să ai o relație sănătoasă, mai bună și mai fericită, așa cum îți dorești!

Învață de la cei mai buni!

Iată ce ai de câștigat participând la
Summitul relații Sănătoase:


Ai ocazia Unică de a Învăța de la un număr impresionant de Experți de talie mondială

Tehnici, metode și strategii de pentru o relație sănătoasă, oferite de specialiști de renume, selectați cu atenție pentru a te ajuta pe tine să ai o viață mai bună și mai fericită.

Poți Urmări în Siguranță de la Tine de Acasă — Ai nevoie doar de Internet și Telefon sau Tabletă sau Computer

Nu trebuie să te deplasezi nicăieri. Nu ai nevoie să pierzi timp și bani pentru a călători undeva ca să te bucuri de aceste prezentări. Accesezi totul online și economisești mii de euro. 


Conținut de Talie Mondială

Acest eveniment are loc în premieră în România și mod în care ai acces direct și poți învăța de la specialiști extraordinari! Înscrie-te și mândrește-te că ai participat la un eveniment istoric.


Primești Bonusuri și Cadouri Unice

Participanții la acest eveniment beneficiază de bonusuri și oferte speciale atât din partea speakerilor cât și a organizatorilor, sponsorilor și partenerilor.

Vindecă Relația învățând de la Experți Naționali și Internaționali


Alege cum dorești înveți și să îți îmbogățești viața:

Calea lungă și costisitoare

 • În mod normal, ca să ai acces la acești specialiști și la informațiile lor, te-ar costa mii sau zeci de mii de euro. Costul nu ar fi doar de bani ci și de timp, pentru că ar trebui să dedici ani de zile pentru a studia pe cont propriu și a descoperi aceste informații. În plus, ai putea da peste tot felul de "experți" care doar au citit 2-3 cărți și apoi au început să pună postări pe net. Nu cred că ai vrea să investești atâta timp și bani.. nu?

Drumul scurt și sigur

 • Te poți înscrie chiar acum la Summitul Internațional de Relații Sănătoase și ai acces la specialiști de renume internațional. Unii dintre spekerii la acest eveniment sunt chiar creatorii tehnicilor pe care cei mai mulți terapeuți le utilizează în practica lor! Acum e momentul să te bucuri de șansa de a învăța direct la creatorii lor, la un preț infim. Nu rata această șansă și înscrie-te chiar acum. Nu te vei mai întâlni niciodată cu această șansă.

Bucură-te de această ocazie unică de a învăța de la unii dintre cei mai buni experți în domeniu!

ORGANIZAT DE

puterea mintii arh

Parteneri


Parteneri

BUCURĂ-TE DE CUNOAȘTEREA ȘI EXPERIENȚA DE ZECI DE ANI PE CARE ACEȘTI SPECIALIȘTI ȚI-O DĂRUIESC ÎN ACEST SUMMIT


Puterea Minții © - Relații Sănătoase
Realizat și organizat de Puterea Minții