Vindecarea Copilului Interior - Webinar Gratuit

De la Suferință la Vindecare

LIVE ONLINE GRATUIT

vindecarea copilului interior
Eugen Popa

Un Webinar LIVE GRATUIT cu EUGEN POPA

Descoperă cum te poți bucura de o viață fericită, comunicând cu Copilul tău Interior și vindecând traumele din copilărie.

10 NOIEMBRIE 2023


 ORA 19.00Te invit la un Webinar LIVE Online în care vei învăța cum să îmbrățișezi și vindeci trecutul, și să aduci în viața ta mai multă claritare și încredere.

Participarea este Gratuită!


CINE ESTE COPILUL INTERIOR?

Copilul Interior – numit și copilul divin sau adevăratul sine – se referă la acea parte a personalității adulte care păstrează comportamente, atitudini, modele de gândire reprimate sau neînțelese începând din copilărie.


Copilul Interior reprezintă toate acele experiențe din copilăria noastră care ne-au marcat și influențat viața, atât în mod pozitiv cât și negativ.

Aceste experiențe, dar mai ales cele negative, ne marchează tot restul vieții și rămân ca ramuri nedezvoltate ale unui copac care altfel ar fi falnic și puternic.

Copilul interior se poate manifesta în diferite moduri:

 🙃 Este copilul care și-a dorit să fie iubit, acceptat și înțeles. Și nu s-a simțit așa întotdeauna, așa că a învățat să se teamă, să se protejeze, să încerce în permanență să fie în siguranță. Adult fiind acum, acest copil încă locuiește în tine și încă reacționează când nu se simte iubit și acceptat. Reacționează la durere, la furie, anxietate, îngrijorare, stres.

 🙂 Este spiritul liber, creativ, imaginativ, jucăuș, pe care l-ai îmblânzit și controlat pentru a te apăra de tot ce te-a rănit, dar el încă locuiește în interiorul tău și abia așteaptă să fie eliberat.

25+

Ani de Experiență

30000+

Studenți și Cursanți

100+

Cursuri și Evenimente

15+

Specializări

Inscrie-te Gratuit la Webinar

Descoperă cea mai puternică metodă de vindecare a traumelor din copilărie

Te ReGĂsești în vreuna din afirmațiile de mai jos?


  • Sunt un om care caută mereu să mulțumească pe alții și am tendința de a nu avea o identitate puternică.
  • "Nu sunt suficient de bun/bună" ca bărbat sau femeie.
  • Sunt un om rigid și perfecționist.
  • Am dificultăți în a începe sau a termina lucrurile.
  • Mă simt rușinat/ă să exprim emoții puternice precum tristețea sau furia.
  • Rar mă enervez, dar atunci când o fac, devin un om furios.
  • Cea mai mare frică a mea este că aș putea să fiu abandonat. Așa că mă agăț de toate relațiile mele.
  • Mă critic și critic constant.

Acest webinar te ajută să vindeci durerile și traumele trecutului, atât credințele limitative, greșite, cât și modul în care vezi lumea și te raportezi la amintirile dureroase din viața ta.


Ești pregătit să-ți îmbrățișezi Copilul Interior?

GRATUIT | LOCURI LIMITATE


Ce Câștigi Participând la acest Webinar Gratuit


Îți clarifici conceptul de Traumă și efectele ei în viața ta

Afli cum traumele din copilărie îți  influențeză în mod semnificativ direcția și alegerile tale în viață. Inveți primii pași pe care îi ai de făcut pentru a aduce schimbările benefice chiar acum.

Inveți despre Copilul Interior ca să-ți înțelegi mai bine nevoile

Înveți cum să te conectezi cu Copilul Interior pentru a descoperi cheia către împlinirea ta interioară. Descoperi cum să îți schimbi imaginea de sine si să dobândești un sentiment sănătos de plenitudine și valoare personală.

Primești gratuit un exercițiu de conectare cu Copilul Interior

Experimentezi LIVE un exercițiu profund de conectare cu partea ta autentică, fragilă, sensibilă. Descoperi cum poți cultiva o legătură mai profundă cu tine însuți și cum această conexiune poate avea un impact pozitiv asupra stării tale de bine și a relațiilor cu cei din jur

Folosește-ți puterea interioară și schimbă-ți viața

Niciunul dintre noi nu se naște adult. Învățăm cum să trăim viața pe măsură ce creștem. Copiii fac acest lucru în două moduri incredibil de eficiente: prin experiență și prin joc.

Pentru adultul care vrea să continue să învețe și să crească cu bucurie, ar putea fi momentul să se reconecteze cu copilul interior.

TERAPIA COPILULUI INTERIOR te poate ajuta să vindeci rănile vechi și să îți permiți să te joci din nou. Acest tip de muncă deblochează creativitatea, bucuria, pasiunea, imaginația și susține:

⭐Înțelegerea modului în care traumele din copilărie îți afectează comportamentul prezent
 ⭐Dezvoltarea mecanismelor de adaptare sănătoase
 ⭐Reconectarea la pasiuni, vise și talente pe care poate le-ai lăsat deoparte
 ⭐Te simți împuternicit și în controlul vieții tale
 ⭐Reziliența emoțională
 ⭐Creșterea stimei de sine, a compasiunii de sine și a compasiunii față de ceilalți

Te invit la acest Webinar LIVE Online în care vei învăța cum să îmbrățișezi și vindeci trecutul, și să aduci în viața ta mai multă claritare și încredere.

Participarea este Gratuită!

Eugen Popa

Cine este EUGEN POPA?


Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.


Susține programe de formare și specializare în hipnoză, psihoterapie, vindecarea traumelor, la nivel național și internațional.

A oferit aceste programe atât în România cât și în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda și multe altele. În cadrul Asociației Române de Hipnoză, a adus în premieră în România de-a lungul anilor, nenumărate tehnici terapeutice, de hipnoză, psihoterapie și dezvoltare personală.

Inscrie-te Gratuit la Webinar

Descoperă cea mai puternică metodă de vindecare a traumelor din copilărie

TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinariile noastre gratuite

Webinarul a fost uimitor!  O plăcere să te ascult și să învăț de la tine 🙏🏼💕 Mulțumesc. Conceptele pe care le-ai împărtășit sunt foarte profunde și aduc la meditație, ai un mod de a le comunica astfel încât să ne atingă direct la inimă, locul de unde încep cu adevărat transformările.

Unul dintre lucrurile mari pe care le-am reținut este capacitatea de a mă conecta cu mine însumi și de a privi frica care m-a ținut în loc. Fac pași mici și toată informația și inspirația ta este atât de necesară pentru mine și pentru lume! 🙏🏼❤️✨🧚🏻‍♀️


Mihaela ciubotaru


Testimonial

Au fost atât de multe momente de "aha" în timpul și după webinar .. lucruri în care m-ai luminat - și cu siguranță ai depășit așteptările mele!
Ai făcut totul atât de ușor de înțeles și de asimilat. 🙏🏼❤️


ALIN Dumitrescu