Cum Să-ți Setezi Obiective și Să Obtii Tot Ce Iti Doresti In 3 Pasi Simplu - Webinar Gratuit

CUM SĂ OBȚII TOT CE ÎȚI DOREȘTI
ÎN 3 PAȘI SIMPLI

Coaching Masters Summit -Angela Nuțu

Un Webinar LIVE cu ANGELA NUȚU

Descoperă cum să-ți stabilești OBIECTIVE pentru a crea schimbări reale și durabile în viața ta!

Cu abordarea potrivită, poți învăța cum să obții ceea ce îți dorești într-o relație, carieră sau în orice alt aspect al vieții tale.

Detalii despre Webinar:

29 August 2023, de la ora 19.00

 Accesează de pe laptop, tabletă sau telefon

  Ia-ți notițe (multe)

Te invit la un Webinar LIVE Online în care vei învăța cum să-ți depășești limitele, să-ți setezi obiective și să devii de neoprit către succesul dorit. 

Participarea este Gratuită!

coaching-obiective-ce-iti-doresti-in-viata


CE îmi DORESC CU ADEVĂRAT ÎN VIAȚĂ?

Acesta este marea întrebare pe care ne-o punem fiecare dintre noi. Ne întrebăm ce ne dorim în viață? Ce contează cu adevărat? Și cum reușim să obținem? 


Care este domeniul din viața ta pe care ai dori să-l schimbi? Este poate legat de sănătatea ta? Există vreo abilitate pe care ai dori să o dobândești? Vrei să îți duci relația la următorul nivel? Ce spui de afacerea ta sau cariera ta - există ceva specific pe care vrei să-l realizezi?

Ce vrei să stăpânești în viața ta? 

Cu o clară înțelegere a ceea ce îți dorești, poți crea obiective și un plan pas cu pas pentru a ajunge acolo. Atunci când îți definești obiectivele cu claritate și îți concentrezi efortul asupra lor, deschizi uși către oportunități nelimitate.

Când știi cum să-ți stabiliești obiectivele nu ai doar un scop, ci și un plan concret de acțiune. În acest proces te provoc să gândești mai amplu, să visezi mai sus și să îți depășești convingerile limitative. :)

25+

Ani de Experiență

3000+

Studenți și Cursanți

25+

Cursuri și Evenimente

10+

Specializări

AM APĂRUT ȘI ÎN

Ești pregătit(ă) să traiești viața la care visezi?

Singura barieră în calea atingerii obiectivelor ești tu însuți. Oamenii adesea au convingeri limitative care îi fac să se teamă de eșec, să caute în mod constant perfecțiunea sau să găsească scuze și să amâne.

Te regăsești în astfel de situații? Cu instrumentele potrivite, poți depăși aceste bariere în calea atingerii obiectivelor și poți să-ți îndrepți pașii către viața pe care ai visat-o mereu.


Te regăsești în vreuna din afirmațiile de mai jos?


Mă simt adesea copleșit de frica de eșec și asta mă împiedică să îmi asum riscuri.

Mă simt descurajat atunci când nu văd rezultate imediate și sunt tentat să renunț.

Am tendința de a amâna luarea deciziilor până când simt că totul este perfect pregătit.

Uneori, mă simt copleșit de numărul mare de sarcini și nu știu de unde să încep.

Îmi este greu să renunț la vechi obiceiuri care mă țin în loc.

Trec prin perioade de procastinare, amânând să iau măsuri concrete pentru obiectivele mele.

Am obiceiul de a mă agita și de a mă pierde în detalii, împiedicându-mă să îmi păstrez concentrarea pe obiective.

Ce Câștigi Participând la acest Webinar Gratuit?


Afli cei 3 pași esențiali pentru a obține ce vrei în viață

Înveți cum să-ți clarifici obiectivele, să dezvolți strategii eficiente și să transformi aceste planuri în acțiuni concrete, conducându-te spre succesul pe care îl meriți.

Descoperi cele 3 blocaje care te împiedică să îți atingi obiectivele

Inveți  să recunoști obstacolele care  îți afectează progresul și care te limitează pe drumul către transformare și succes. Înțelegi cum mentalitatea ta joacă un rol în atingerea obiectivelor.

Un plan concret de acțiune pentru a începe să lucrezi cu obiectivele tale

Descoperă modalități simple, tehnici și principii pentru stabilirea obiectivelor care îți vor deschide drumul spre succes.

Vrei să înveți cum să îți stabilești obiective pentru a crea schimbări reale și durabile în viața ta?

Atunci te invit la Webinarul Gratuit care va avea loc pe 29 august unde vei descoperi cum îți poți atinge orice obiectiv în cel mai scurt timp posibil. Click pe butonul de mai jos și înscrie-te Gratuit Chiar Acum.

Curs de Coacching Acreditat - Angela Nutu

Cine este ANGELA NUȚU?


Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii. C rede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.


TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinariile noastre gratuite

Participarea la acest webinar gratuit a fost o experiență uimitoare! Angela este uimitoare, ne-a ghidat cu înțelepciune și pasiune prin tehnici inovatoare de lucru cu obiectivele. Metodele prezentate au fost extrem de eficiente și ușor de aplicat în viața mea de zi cu zi. Recomand acest webinar oricui dorește să-și transforme visurile în realitate


Andreea Costin

Testimonial

Mi-a plăcut mult.  Am învățat nu doar despre tehnici puternice de stabilire a obiectivelor, ci și cum să depășim barierele mentale și să ne concentrăm cu adevărat pe ceea ce contează. Am plecat cu un plan clar și o energie nouă de a urmări succesul. Mulțumesc, acest webinar mi-a schimbat cu adevărat perspectiva!"


Marius Dumitrescu