Vindecarea Traumelor

Program Experiențial Acreditat în Procese Terapeutice Specializate de Intervenție în Tratarea și Vindecarea Traumelor

Formarea are loc între 27 Septembrie - 6 Decembrie 2022

Vrei mai multe detalii? Trimite un mesaj

Pentru Cine Este Acest Program? Cine Poate Participa?

 • Ai suferit pierderea cuiva drag?
 • Ai suferit în copilărie?
 • Ai fost supus/ă abuzurilor emoționale?
 • Ai trecut printr-un divorț sau despărțire?
 • Ai suferit o boală care a lăsat urmări?
 • Ești Psihoterapeut sau psiholog?
 • Ești coach sau vrei să lucrezi cu aomenii?
 • Ești consilier sau consultant?
 • Ești terapeut (NLP, Hipnoză, etc.)?
 • Dorești să ajuți oamenii să fie mai bine?

Dacă ai răspuns "DA" la cel puțin una dintre întrebările de mai sus,
atunci Acest Program Este pentru TINE!

Înscrie-te Acum

Alege Pachetul Perfect pentru Tine

Cu Certificare de Participant

Cu Acreditare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Vrei să Achiți în Rate?

999 Ron / Lun - 3 Luni

1167 Ron / Lun - 3 Luni

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Formarea are loc între 27 Septembrie - 6 Decembrie 2022

Trauma Lasă Urme Adânci

Aproape că nu există om care să nu fie suferit cel puțin o traumă în viața sa. Studiile arată ca peste 70% din populație a trecut printr-un eveniment traumatic și aproximativ 25% dintre aceștia au ajuns chiar să sufere de Stres Post Traumatic (PTSD).

Trauma lasă urme tot mai adânci pe măsură ce timpul trece și poate deveni foarte dificil de rezolvat dacă nu se intervine la timp.

Oamenii pot suferi mai multe tipuri de traumeși printre cele mai des întâlnite cauze se regăsesc pierderea cuiva foarte apropiat, abuzul psihologic și emoțional, boala, cataclismele naturale.

Dacă și tu suferi de pe urma unei traume, sau chiar mai multe, sunt convins că ai resimțit efectele sale nocive și ți-ai dorit mereu să scapi odată de ele!

Sunt convins că ți-ai dorit să poți să ai o viață fericită, sănătoasă, împlinită, în care să poți face ceea ce îți dorești și cum dorești.

Să trăiești fără frică sau spaimă, fără rețineri, fără teamă, fără să te simți în derivă, amorțită, confuză, fără direcție și fără un rost în viață.

Sunt convins că ai testat tot felul de programe, de tehnici sau tratamente medicale iar unele dintre ele chiar au avut efect... pentru un timp.

Ca și terapeut sau coach sau psihoterapeut, sunt convins că ți-ai dorit mereu să găsești cele mai bune informații și cele mai eficiente metode de intervenție care să genereze rezultate pe timp îndelungat pentru clienții și pacienții tăi.

Cel mai adesea, după zeci sau sute de ore, după multe sute sau mii de euro investiți și după multe eșecuri, ajungi să fii deznădăjduit și să simți că nu se mai poate face nimic pentru ei. Să simți că ai încercat tot ce se putea dar suferința ta este tot acolo, și doare chiar mai tare ca la început.

Trauma are efecte care reverberează de-a lungul întregii vieți și, cu cât s-a instalat mai devreme în viață, cu atât efectele sale au mai multe ramificații în toate aspectele vieții.

În timp, trauma poate duce la anxietate, durere cronică, sentimente de vinovăție, insomnie, retragere socială sau singurătate, depresie și multe altele.

Dar nu trebuie să fie așa! Trauma se vindecă!


Vindecarea Traumelor

Un Program Experiențial de Intervenție în Tratarea și Vindecarea Traumelor

Vindecarea traumelor din trecut reprezintă atât un proces de eliberare și de transformare precum și fundamentul pe care poți construi o viață sănătoasă din punct de vedere psihologic și emoțional atât în prezent cât și pentru viitor. Prin vindecarea traumelor profunde din inconștient restabilim armonia și ordinea în crezurile și valorile care ne conduc viața și ajungem astfel, în sfârșit, să ne trăim viața așa cum ne dorim noi, fără să mai fim condiționați și limitați de traume și suferință.

Vindecarea Traumelor Emoționale


"Toată copilăria mea am stat cu frică atunci când venea tata acasă.

Mama ne spunea mereu să ne facem de lucru ca să ne vadă că muncim și nu stăm degeaba... Și chiar și așa, adesea tot nu scăpam de o vorbă dură,  o privire cruntă sau chiar câteva palme, așa.. de control.

Vindecarea traumelor din copilărie nu este doar o necesitate pentru mine, este esențială pentru a putea fi o mamă bună pentru copiii mei și pentru a fi un om sănătos!"


Andreea Costescu

Manager Rețea de Distribuție

Procesul Meu de Vindecare a Traumelor

Ca și tine, și eu am suferit de pe urma traumelor, cele mai multe având loc în copilărie, când eram la grădiniță sau la școală. De la bătaile cu tava de cozonac sau făcălețul de pâine (unii îi spun rotitor) la scandalul dintre părinți când venea tata beat acasă noaptea târziu, de la mâncarea aruncată pe jos în bucătărie după ce a fost pregătită ore în șir la..... ai prins ideea, cu siguranță știi despre ce vorbesc.

De-a lungul vieții, am avut parte de multe evenimente de acest gen și toate, și-au găsit ecoul mai târziu în viață. Părea că nu se mai sfârșește.. Părea că sunt condamnat să sufăr veșnic de pe urma lor.

Până într-o zi când, după multe căutări, după cursuri și lucru cu mine și experiența în lucrul cu clienții mei, am realizat că de fapt totul este pe "repeat". Este de fapt vorba despre un proces clar, în care doar se schimbă contextul sau participanții... dar procesul este mereu același.

Când am realizat asta, mi-am dat seama că orice "naș își are nașul", și că de mine depinde să mă vindec de traume și de suferințe. Orice proces de traumă are un proces de vindecare iar acum, îl poți învăța și aplica și tu!

Așa am ajuns să creăm acest program experiențial, profund, de vindecare a traumelor.  Un program care te conduce pas cu pas, de la trauma și suferință la vindecare și eliberare!

Ce Conține Acest Program?

Sesiuni Practice

Fiecare sesiune cuprinde atât teorie cât și practică, în care apoi aplici în primul rând pentru tine și apoi cu colegii de curs, metodele și tehnicile predate.

Teorie Aplicată

Pentru a putea practica tehnicile prezentate, este important să cunoști teoria și pașii fiecărui exercițiu. Fiecare tehnică este explicată în detaliu.

Principii și Procese

Calea cea mai rapidă către succes este cunoașterea principiilor. Când ai înțeles CUM funcționează trauma, totul devine simplu. 

Practică, PracticăPractică

Tone de teorie nu fac cât un gram de practică. De aceea acest program este construit astfel încât să practici atât în timpul cursului cât și în săptămânile dintre sesiuni.

Demonstrații în Direct

Fiecare tehnică este prezentată, explicată, detaliată și demonstrată. Poți vedea astfel în direct cum se aplică acea tehnică și cum se rezolvă cazurile.

Experiență Personală

Pentru a înțelege cât mai bine și a internaliza procesul de învățare, ai parte de experiență directă cu fiecare metodă prezentată.

Invitați Speciali

Invităm specialiști din domeniul terapiei și lucrului cu trauma pentru a te ajuta pe TINE să ai succes și rezultate cât mai bune cu tine și clienții tăi.

Cadouri și Bonusuri

Toți participanții la acest program de formare primesc bonusuri și cadouri speciale oferite de noi și de partenerii și colaboratorii noștrii.

Înscrie-te Acum

Alege Pachetul Perfect pentru Tine

Cu Certificare de Participant

Cu Acreditare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Vrei să Achiți în Rate?

999 Ron / Lun - 3 Luni

1167 Ron / Lun - 3 Luni

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Formarea are loc între 27 Septembrie - 6 Decembrie 2022

TESTIMONIALE

De-a lungul anilor am susținut sute de cursuri, workshopuri și prezentări publice atât în România cât și la nivel Internațional. Mii de oameni au participat la acest programe și foarte mulți dintre ei au dorit să ne spună cum i-au ajutat pe ei atât personal cât și profesional.

Adela Vladislav - Testimonial

Adela Vladislav

Entreprenor

Un curs foarte bine structurat, cu multă practică.

Un curs foarte bine structurat, bine prezentat, multe informații dar şi mai multă practică ceea ce te conduce spre desăvârşire până la finalul cursului.

Ioana Pacuraru - testimonial

Ioana Brebeanu

Terapeut

Un curs intensiuv, extraordinar cu multă practică

Un curs intensiv extraordinar; informații foarte bune şi foarte, foarte multă practică, ceea ce face un proces de învățare complet. Voi folosi toate aceste informații şi voi practica tehnicile învățate.

Corina Mornăilă - Testimonial

Corina Mornăilă

Terapeut

Un curs profesionist.

Sunt entuziasmată de informațiile primite la acest curs şi de modul profesionist în care a fost organizat şi susținut de către cei doi traineri.

Programul de Formare în Vindecarea Traumelor

Formarea are loc între 27 Septembrie - 6 Decembrie 2022

1

Modul 1: Cum și De Ce Suferim Traume

Marți, 27 Septembrie de la 19.00 - 22.00

În acest modul înveți cum funcționează mintea umană și modul în care se instalează trauma. Prezentăm mecanismele care stau în spatele gândurilor, emoțiilor și reacțiilor noastre, mai ales când nu ni le dorim. Vorbim despre Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă, despre crezuri și valori și primești tehnici pe care le practicăm în clasă și pe care le vei aplica mai departe, până la următoarea clasă.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

2

Modul 2: Concepte și Principii

Marți, 4 Octombrie de la 19.00 - 22.00

Există nenumărate modele de lucru cu trauma. Unele se adresează timpului prezent iar altele lucrează cu evenimente și situații din trecut. Dintre multele curente și metode terapeutice, am ales special anumite principii și metode care pot fi aplicate pentru aproape orice tip de traumă, fie că vorbim de o traumă majoră, minoră sau complexă.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

3

Modul 3: Modelarea Conștientă a Trecutului

Marți, 11 Octombrie de la 19.00 - 22.00

Când vorbim despre traumă vorbim despre trecut și despre ce s-a întâmplat în trecut și cum ne-am simțit la acel moment. Vestea cea bună este că putem re-construi, re-modela și re-semnifica acel trecut, exact așa cum ne dorim noi. Putem să intervenim asupra acelor evenimente sau situații și să le vedem într-o lumină diferită, într-un mod cu totul nou, unul care ne împuternicește și ne întărește, unul care ne dă libertate și speranță.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

4

Modul 4: Construiește O Nouă Experiență

Marți, 18 Octombrie de la 19.00 - 22.00

Poate că toată viața ai fugit, conștient sau nu, de traumă și ai trăit cu frica de a nu o experimenta din nou. Trauma ne schimbă atât gândurile și emoțiile, cât mai ales valorile și crezurile. Iar pentru a avea o viață fericită, este necesar să creezi crezuri noi sau să le dezvolți pe cele existente, dar care nu sunt încă suficient de puternice.

În acest modul lucrăm cu crezurile și valorile care stau atât la baza traumelor cât și la baza fericirii.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

5

Modul 5: Vindecare bucățică cu bucățică

Marți, 25 Octombrie de la 19.00 - 22.00

Fiecare experiență pe care o trăim este un puzzle de gânduri, emoții, reacții și comportamente. Și fiecare dintre acestea, separate la rândul lor, sunt compuse din elemente care pot fi schimbate, modificate, re-aranjate sau înlocuite. Exact ca un joc de lego. Acest puzzle interior este compus din toate aceste piese care sunt inter-schimbabile și le poți modifica și re-aranja oricând și oricum dorești. Iar această expriență este una eliberatoare și plină de satisfacție.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

6

Modul 6: Stimularea Bilaterală

Marți, 1 Noiembrie de la 19.00 - 22.00

Orice experiență pe care o trăim se "scrie" într-un anumit fel în mintea noastră și în trupul nostru și, odată ce s-a "scris" devine foarte dificil de schimbat. Aproape ca și cum ai spune că "e bătut în cuie" sau că e "scris în piatră".

Cu toate acestea, există exerciții pe care le poți face pentru a re-scrie sau supra-scrie acea experiență și astfel te poți elibera de ea și de trauma din spatele ei. În această sesiune înveți cum să lucrezi cu stimularea bilaterală pentru a te elibera de traume.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

7

Modul 7: Vindecarea Vine din Centrul Ființei Tale

Marți, 8 Noiembrie de la 19.00 - 22.00

Vindecarea are loc doar de la interior către exterior.  Orice proces de transformare, de orice natură psihologică sau emoțională sau spirituală, are loc de la interior către exterior. Atunci când identifici Centrul ființei tale, poți începe cu adevărat procesul de transformare în deplină armonie cu tine.

Centrul tău știe totul despre tine și te poate ajuta să obții vindecarea, atunci când îi ceri asta. Învață cum să ceri, cui să ceri (Centrului) și vindecă-te!


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

8

Modul 8: Puterea Respirației

Marți, 22 Noiembrie de la 19.00 - 22.00

Tehnicile de respirație sunt cunoscute și utilizate de mii de ani și au o forță extraordinară de transformare și vindecare. Încă din timpuri străvechi, pranayama, exercițiile de respirație au fost folosite atât pentru a vindeca cât și pentru a atinge stări superioare de conștiință. În această sesiune înveți cum să te folosești de respirație pentru a prelua controlul asupra emoțiilor și asupra minții. 


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

9

Modul 9: Schimbarea Perspectivei

Marți, 29 Noiembrie de la 19.00 - 22.00

Felul în care privești viața este felul în care lumea te afectează și te influențează. De aceea este atât de important să realizezi că adesea, simpla schimbare a felului în care privim o traumă, poate duce la vindecare. Și poți obține aceste rezultate foarte ușor folosind exercițiile din această lecție. Fiecare modalitate prezentată poate genera efecte foarte puternice iar atunci când le folosești pe toate, poți fi sigur/ă că rezultatele nu vor întârzia să apară.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

10

Modul 10: Resursele Interioare

Marți, 6 Decembrie de la 19.00 - 22.00

Suntem suma tuturor aspectelor sau resurselor noastre interioare. Aceste resurse sunt cele care generează reacțiile și manifestările pe care le avem, iar atunci când le tratăm cu blândețe și respect ne pot ajuta să ne vindecăm traumele emoționale cu care ne confruntăm. Resursele interioare sunt fațetele noastre neștiute, forța dinamică ce ne pune în mișcare viața. În această lecție înveți cum să identifici resursele tale interioare și cum să le activezi și utilizezi oricând dorești.


Meditație Ghidată pentru Vindecarea Traumei

Descarcă Ebook GRATUIT

Află cum și de ce apar apar Traumele în viața ta și ce poți face pentru a te vindeca și elibera de ele.

vindecarea traumelor.

Bonus

Cireașa de pe tort?
Nu una, ci Șase Cireșe!

Pe lângă toate informațiile și experiența pe care o primești la acest curs, am pregătit pentru tine și o multitudine de Bonusuri extraordinare. Aceste bonusuri sunt menite să te ajute să înțelegi și să sedimetezi și mai bine informațiile pe care le prezentăm la curs, precum și să te îmbogățească mental și sufletește.

Bonus 1
Acces pe Viață la Înregistrările Video și Audio

Toate sesiunile acestui curs vor fi înregistrate și ai Acces pe Viață la ele.


Înregistrările video vor fi accesibile în Biblioteca Online Puterea Minții și le poți accesa și viziona oricând dorești.

În plus, poți descărca înregistrările audio astfel încât să le poți asculta în mașină, când călătorești, sau când vrei să aprofundezi și mai mult informațiile primite.

Bonus 2
Invitați Speciali, Experți și Profesionști

Ți-ai dorit să înveți tehnici puternice și eficiente de la cei mai buni din domeniu? 


Sunt convins că da!
Ei bine, participând la acest curs, ai șansa să înveți în direct de la unii dintre cei mai buni experți din domeniul hipnozei, NLP-ului și al dezvoltării personale. Acești specialiști de-abia așteaptă să îți dăruiască din cunoașterea și expertiza lor. Și NU te costă nimic în plus! Este bonus!

Bonus 3
Interviuri cu Experți Internaționali

De-a lungul anilor am avut șansa să interacționez și să discut cu unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu.


De unii dintre ei poate ai auzit, de alții poate că auzi acum pentru prima oară. Pot să îți spun cu toată convingerea că vei avea enorm de multe de învățat de la acești experți. Nu rata șansa de a avea acces la aceste informații de valoare.


Bonus 4
Oferte Speciale de la Partenerii Noștrii

Dacă vrei să fii cel mai bun, atunci este important să înveți de la cei mai buni. 


De-a lungul anilor am avut șansa să lucrăm și să colaborăm cu unii dintre cei mai buni experți din România și internaționali în domeniul traumei. Cu unii dintre ei am creat legături strânse și sunt dornici și dispuși să îți ofere acces la programele lor prin ofertele speciale pe care le-au creat. Ai acces la acestea în exclusivitate, prin acest curs.

Bonus 5
Ședințe Demonstrative în lucrul cu trauma

Cel mai simplu mod de a învăța este de a vedea cum se aplică fiecare tehnică.


Pe lângă demonstrațiile din curs, primești Bonus din partea noastră înregistrări video cu ședințe în care poți vedea la lucru diverse tehnici de intervenție.
Acest lucru te ajută ENORM pentru că poți să vezi foarte ușor ce ai de făcut atunci când întâmpini dificultăți în practica ta.

Bonus 6
Reducere pe viață la Biblioteca
Puterea Minții

Reducere de 20% la abonamentul lunar la Puterea Minții.


Biblioteca Online Puterea Minții este cea mai mare resursă de dezvoltare personală și psihoterapie din România. Prin înscrierea la acest curs primești automat o reducere de 20% la abonamentul lunar și ai acces la peste 50 de programe care însumate, depășesc peste 70 de zile de curs, câte 8 ore pe zi.

Hai să ne cunoaștem:
Eugen Popa & Angela Nuțu

Eugen Popa este președintele Asociației Române de Hipnoză și trainer și speaker internațional susținând cursuri cu mii de studenți din întreaga lume.


Angela Nuțu este doctorandă la UMF Carol Davila București , vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, trainer, coach, psihoterapeut și a susținut zeci de cursuri online și offline, lucrând personal cu mii de oameni.

Hipnoza Online - Eugen Popa - Angela Nutu

Iată ce spun oamenii despre traineri

Andrei T.

Arhitect

Punct ochit, punct lovit.

Punct ochit, punct lovit.
Exact ce aveam nevoie ca să-mi fac brainstorming-ul necesar pt toate info pe care le aveam și pe care le-am mai adăugat acum. Acum am imaginea completă și de-abia aștept să pun în practică!

Georgiana G.

Economist

A fost cel mai bun lucru!

A fost cel mai bun lucru si cea mai inaltatoare experienta pe care am ales sa o traiesc (desi obositor si enorm ca volum de informatie primita). insa nu regret nicio clipa si ma bucur ca am optat să particip, mai ales că am acces la toate înregistrările și bonusurile oferite.

Maria J.

Antreprenor

Traineri excelenți, cu vaste cunoștințe

Trainerii mi-au plăcut foarte mult. Au enorm de multe cunoștințe și se vede clar că au lucrat mult. Experiența își spune cuvântul atât prin exemplele prezentate cât și prin demonstrațiile de care ne-am bucurat la curs.

Învață să Vindeci Traumele Folosind
O Metodă Unică și Eficientă

Ți-ai dorit vreodată să ajuți oamenii?

Acest program experiențial și acreditat îți oferă toate metodele și tehnicile necesare pentru a putea să îi ajuți pe oameni și să te ajuți pe tine!

Ai acces la practică, demonstrații, tehnici de grup, sesiuni în direct, materiale video, audio și scrise, o comunitate extraordinară și cel mai detaliat program  din România.

La fiecare Modul ai sesiune de meditații ghidate dar și teme de lucru pentru următoarea săptămână. Aceste teme, precum și meditațiile continuă procesul tău de vindecare și te aduce mai aproape de rezultatul dorit!

Acest program este accesibil tuturor! Nu ai nevoie de pregătire prealabilă. Nu îți va spune nimeni că nu te califici, nu te va respinge cineva pentru că nu ai nu știu ce diplomă, școală sau pregătire. 

Nu te judecă nimeni pentru ceea ce ai trăit, pentru ceea ce simți și pentru cum ești acum.

Cunoașterea și informația este disponibilă oricui dorește să învețe.

Toate sesiunile se desfășoară prin internet, pe Zoom și le poți accesa cu ușurință. Nu ai nevoie să cheltuiești mii de euro pe transport, cazare, masă. Înveți și economisești.

Înscrie-te Acum și Vindecă-ți Trauma

Iată ce primești când te înscrii la

acest program experiențial și transformativ

 • Acces la toate lecțiile
 • Manual curs
 • Materiale video
 • Multă Practică
 • Grup de suport și practică
 • Bonusuri de peste 2314 RON
 • Practică la fiecare sesiune
 • Demonstrații
 • Sesiuni în direct
 • Interacțiune cu trainerii
 • Oferte speciale
 • Acces pe viață la înregistrări

Înscrie-te Acum

Alege Pachetul Perfect pentru Tine

Cu Certificare de Participant

Cu Acreditare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Vrei să Achiți în Rate?

999 Ron / Lun - 3 Luni

1167 Ron / Lun - 3 Luni

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Formarea are loc între 27 Septembrie - 6 Decembrie 2022

GARANȚIE 100% 

Este simplu, dacă nu îți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără deranj.


Nu ai nimic de pierdut ci totul de câștigat. Dacă până la finalul Modului 1 ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și dorești să te retragi, poți face asta fără nici o grijă. Garanția investiției tale este asigurată 100%.


Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce au de spus cei care au participat la cursurile organizate de noi.

Acești sunt oameni ca tine, dornici și interesați să aibă o viață mai bună și să îi ajute pe ceilalți

Maria Codrea - testimonial curs hipnoza

Maria Codrea

Psihoterapeut

"Aici am găsit cel mai scurt drum de a rezolva problema"

Vlad Madaras - testimonial curs hipnoza

Vlad Mădăras

Financial Advisor

"Am făcut foarte multă practică și sunt încrezător să aplic"

Gheorghe Marica - testimonial curs hipnoza

Gheorghe Marica

Psiholog Clinician

"Recomand cu drag acest curs. Formatori de Excepție!"

Grațian Sonu - testimonial curs hipnoza

Grațian Sonu

Terapeut

"O surpriză foarte plăcută! Tot ce credeam despre hipnoză erau doar povești"

Dan Negulescu - testimonial curs hipnoza

Dan Negulescu

Terapeut

"Un curs extraordinar, cu foarte multe detalii și foarte multă practică.

Raluca Biciușcă - testimonial curs hipnoza

Raluca Biciușcă

Medic Stomatolog

"Echipa Eugen și Angela au foartă multă dăruire, iubire și profesionalism"

Virginia Jamous - testimonial curs hipnoza

Virginia Jamous

Antreprenor

"Sunt foarte bucuroasă că am ascultat intuiția și am venit la curs."

Alina Gâtlan - testimonial curs hipnoza

Alina Gâtlan

Psihoterapeut

"Este cel mai bun curs la care am participat în ultimii zece ani."

Dumitru Rus - testimonial curs hipnoza

Dumitru Rus

Terapeut

"Tot ce ne-au predat a fost de super clasă..."

Întrebări Frecvente

Cursul are loc Online?

Da! Acest program de formare în lucru cu trauma este exclusiv online :). Nu ai nevoie să te deplasezi nicăieri. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi prin zoom, de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la o sesiune de curs?

Recomandăm cu toată puterea să participi la toate sesiunile live. Știm că uneori poate e dificil să poți participa la toate dar nu este o problemă, pentru că sesiunile vor fi înregistrate și le poți accesa în contul tău special din Biblioteca Online Puterea Mintii.

Este un curs practic?

Da. Acest program, ca toate cursurile și programele pe care le oferim, este unul practic. Faci practică încă din prima zi de curs. Fiecare modul conține partea de teorie și partea de practică, iar apoi, întrebări și răspunsuri. Vei practica tehnici atât unu-la-unu cât și sesiuni de grup. Pe scurt, ai parte de MULTĂ PRACTICĂ :) 

Pot practica metodele la finalul cursului?

Desigur că da! Informațiile, tehnicile și metodele pe care le prezentăm la acest curs sunt practice și le poți aplica imediat. Aceste tehnici dau rezultate, atâta vreme cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în cadrul cursului.

Acesta este un curs cu certificare? Cine oferă certificarea?

Da! Această formare este acreditată de COPSI (8 credite) și de Asociația Română de Hipnoză și de Asociația Puterea Minții.

Cum accesez înregistrările cursului?

Fiecare sesiune de curs este înregistrată și o vei putea accesa la câteva zile după sesiunea live a fiecărui modul. În plus, fiecare modul vine cu sesiuni bonus, cum ar fi demostrații sau înregistrări video sau invitați speciali. Toate aceste înregistrări se vor găsi în contul tău din Biblioteca Puterea Minții și le poți viziona ori de câte ori dorești.

Învățăm, Creștem, Dăruim

Aceste este sloganul nostru, motto-ul nostru care ne mână să acționăm și să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să Învățăm, să Creștem și să Dăruim ÎMPREUNĂ, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni, să putem contribui la o viață cât mai frumoasă, mai fericită și mai sănătoasă pentru noi și pentru toți oamenii. Te invităm și te așteptăm cu drag și bucurie.

Puterea Minții© Vindecarea Traumelor
Realizat și Organizat de Puterea Minții