VINDECAREA TRAUMELOR

Principii și Metode

Curs Gratuit Online

Bucură-te de o Viață Liberă și Împlinită

Învață cum poți să vindeci traumele chiar dacă nu ai nici o pregătire sau cunoștințe prealabile.

Te poți înscrie pâna la 5 Septembrie 2022

00
Days
:
 
00
Hours
:
 
00
Minutes
:
 
00
Seconds

You missed out!

Te-ai săturat sa SUFERI și să fii afectată de traumele din trecut?

Trauma este bariera, opreliștea, blocajul care ne împiedică să trăim. Trauma face ca viața să fie ternă, cenușie, întunecată și lipsită de savoare. Eliberează-te de traumă și adu culoarea în viața ta, oferă savoare trăirilor tale și sens existenței tale.

Știm că suferim de o traumă atunci când efectele sale ne afectează viața în mod negativ. 

Dacă nu te poți concentra la ce ai de făcut, dacă ai dificultăți în a-ți aminti lucruri simple, dacă îți pierzi răbdarea foarte ușor și "îți sare țandăra", dacă simți să te retragi și chiar să devii antisocial/ă, este foarte posibil să suferi de o traumă.

Dacă nu mai ești pasionat/ă de hobbiurile tale, dacă nu mai simți nici o bucurie în viață, dacă ai devenit taciturn și tăcut și retras... este foarte posibil să suferi de o traumă.

Dacă relațiile tale sociale precum și cele intime sunt afectate, dacă simți o "greutate" care te apasă, dacă nu te mai poți conecta cu partenerul sau cu persoanele dragi, este posibil să suferi de o traumă.

O traumă netratată, nevindecată, de cele mai multe ori nu se vindecă de la sine... O traumă netratată poate fi uitată, poate dispărea din mintea conștientă dar ea continuă să ne afecteze din subconștient și ajungem să ne simțim triști, depresivi, agitați și speriați, fără să știm de ce. 

De cele mai multe ori, cauza traumei nu este evidentă și se află în trecutul (adesea îndepărtat al) vieții noastre. Pentru unii oameni momentul instalării traumei este unul foarte clar dar pentru cei mai mulți este necunoscut.

Învață cum să descoperi, să scoți la iveală și să vindeci traumele din viața ta (și a altora) pentru a ajunge să te bucuri cu adevărat de viață. Viața începe cu adevărat atunci când ne eliberăm de frică, de suferință și de limitări. Trauma le provoacă pe toate acestea. Eliberează-te!

Vindecarea Traumelor

Principii și Metode Practice

În acest Curs Gratuit, online, ai șansa să vindeci traumele cu care te confrunți și să începi în sfârșit să te bucuri de viață. Este un curs care durează 12 zile, cu lecții de câte o oră, care au loc în fiecare dimineață, în direct, în grupul de Facebook. Participă cu toată intenția de eliberare de traume și bucură-te de vindecare.

Iată ce primești când te înscrii:

Înscrierea la acest curs este complet Gratuită! Cursul se va desfășura într-un grup de Facebook special creat care va fi deschis DOAR pe perioada cât are loc cursul. Când cursul s-a terminat, nu vei mai putea accesa grupul și vedea informațiile și lecțiile din el. Este IMPORTANT să participi activ la fiecare lecție pentru a putea să te bucuri la maxim de eliberarea și vindecarea traumelor.

Cum și de ce apare trauma?

Nu poți vindeca traumele dacă nu înțelegi cum apar și de ce apar în viața noastră. Această înțelegere este esențială, este punctul de pornire în călătoria vindecării.

Pentru a putea ajunge la destinație, trebuie să știm de unde pornim, punctul de plecare.

Înțelegerea procesului traumei este acest punct de plecare și, odată înțeles, putem începe vindecarea.

Cum vindecăm trauma

Există nenumărate moduri în care poți începe procesul de vindecare a traumei și fiecare dintre acestea te pot ajuta parțial sau total.

În acest curs gratuit înveți patru metode extrem de eficiente de vindecare a traumei, care pot fi folosite atât separat cât și împreună.

Viața după traumă

Vindecarea traumei începe prin înțelegere, trece prin vindecare și se finalizează prin eliberare și pace.

Opusul traumei este libertatea. Opusul suferinței este fericirea și iubirea. Când încetează trauma, începe viața - Așa cum trebuie ea să fie, așa cum este cu adevărat.

Hai să ne Cunoaștem

Noi suntem Eugen Popa și Angela Nuțu iar misiunea noastră este să ajutăm cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni. Dorința noastră este să dăruim cât mai mult din cunoștințele și experiența noastră pentru a ajuta oamenii să ducă o viață ce are sens, o viață fericită, împlinită și liberă.

Ne dorim din tot sufletul să Învățăm, să Creștem și să Dăruim. Împreună!  
Îți dorești să ni te alături și tu?

Cursanți Fericiți

Ana Mihaela Constantin

Doctor

Îți Mulțumesc pentru acese trăiri, experiențe, conștientizări

Multumesc pentru această experiență de a mă întâlni cu copilul interior. Îți mulțumesc, Eugen, pentru aceste trăiri, experiențe, învățăminte, conștientizări.... Prin lecțiile tale, am așezat zilele acestea noi cărămizi la ceea ce se construieste în mine... Din partea mea, Recunoștință!!!


George Daniel Marcu

Art Director

Datorită vouă am conștientizat multe blocaje

Sunteți o echipă excepțională. Datorită vouă am conștientizat multe blocaje în care eram ancorată. Am făcut multe schimbări la mine de-a lungul anilor alături de voi. Mulțumesc cu recunoștință.

Ana Camelia Nestor

Marketing Specialist

N-am văzut traineri mai pricepuți și mai modești ca voi.

N-am văzut traineri mai pricepuți și mai modești ca și voi. Aveți un limbaj aparte de a ne explica lucrurile, iar noi ne bucurăm cu toții că avem în sfârșit tactici care chiar funcționează și care sunt pe înțelesul nostru. Mai mereu văd în stânga și-n drepta comentarii pozitive la adresa voastră. Succes în tot ceea ce faceți !

Lecțiile Cursului

Iată cum se va desfășura cursul

1

Modul 1: Introducere și Prezentare

Acest modul se desfășoară în primele trei zile ale programului și ne introduce în lumea fascinantă a minții și a emoțiilor. Înveți despre nenumăratele moduri în care se poate trăi și simți trauma și ce poți face pentru vindecarea sa.

2

Modul 2: Tehnici de Vindecare a Traumei

În acest curs vei practica și experimenta personal tehnici foarte puternice și eficiente de vindecare a traumei. Tehnici de respirație, tehnici de rescriere a istoriei personale, tehnica copilului interior precum și metoda resurselor interioare. Fiecare lecție durează aproximativ o oră și este foarte practică.

Recomandăm să ai șervețele la îndemână pe tot parcusul acestui program.

3

Modul 3: Viața După Traumă

Vindecarea traumei este începutul drumului și nu finalul său. Este începutul unui drum plin de libertate, de împlinire, de bucurie și sănătate sufletească și emoțională. Odată ce ai vindecat trauma realizezi că nu te mai raportezi la fel ci foarte diferit. În acest modul afli cum.

Milioane de Oameni Suferă de Traume

Nu ești singur/ă în suferința ta. La nivel global, peste 70% din populație a trecut cel puțin odată printr-un eveniment traumatizant iar peste 30% au avut suferit cel puțin 4 momente traumatice în viața lor. Peste jumătate din toate expunerile se regăsesc în cinci tipuri de evenimente - asistarea la moartea sau rănirea gravă a cuiva, moartea neașteptată a unei persoane dragi, a fi jefuit, a fi într-un accident de mașină care pune viața în pericol și suferința de o boală sau o rană care pune viața în pericol.

71%

Din populația globului a suferit cel puțin o traumă

30.5%

30% au suferit mai mult de 4 evenimente traumatice

52%

Din experiențele traumatice sunt cauzate de 5 categorii principale de traume

Bonus

Primești CADOU O Meditație de Vindecare!

Când te înscrii la acest curs gratuit de vindecare a traumelor primești CADOU una dintre meditațiile pe care le realizăm în cadrul lecțiilor din curs.

Această meditație va fi disponibilă pentru tine la finalul cursului și vei primi prin email linkul de unde o vei putea descărca.

Te-ai Săturat să Suferi?

Acum este momentul să pui capăt suferinței și durerii. Este momentul să vindeci, să descarci, să cureți, să purifici și să elimini traumele din viața ta. Doar TU poți face asta! Nu o poate face nimeni altcineva în locul tău. Dacă vrei cu adevărat să te vindeci și să te eliberezi, atunci treci la acțiune și preia în sfârșit controlul asupra vieții tale.

Participă Activ
GARANȚIE
100% Satisfacție garantată

Îți garantăm că, dacă nu schimbi nimic, dacă Nu vei participa la lecții, în direct sau urmărind înregistrările din grup, dacă Nu vei aplica nimic din ce predăm, atunci cu siguranță Nu vei avea nici un rezultat! Îți garantăm că, urmând pașii, aplicând metodele și tehnicile, experimentând procesele, vor apărea schimbări. Garantat!

Iată ce spun participanții la cursurile noastre:

Maria Andrei

Architect

Sunteți Cei Mai Buni în această tehnică și în felul în care o predați

Eugen si Angela te invata cum sa te dezvolti mental si cum să-ți rezolvi anumite dezechilibre emotionale pe care le sti sau nu le sti ca sunt acolo dar te deranjazale sau mai mult te chinuie si tu nu sti cum sa rezolvi problema.

SUNTETI CEI MAI BUNI IN ACESTA TEHNICA SI IN FELUL CUM O PREDATI. SUNTETI MINUNATI.

Geroge Enescu

Art Director

Experiența personală este de masterclass.

Experiența personală este de master class. Metodele de lucru sunt clare, am învățat cu ușurință și deja distribui cu încredere informația mai departe. Va felicit pentru cursurile organizate! Mult succes!

Cristina Delia

Marketing Specialist

Mi-a plăcut extrem de mult că am lucrat practic

Mi-a plăcut extrem de mult că am lucrat practic și am putut ajunge în profunzime la cauza "problemei”.   Mi-am dat voie și am putut elibera tot ceea ce am ținut "ascuns sub preș", chiar în interiorul meu, fără ca măcar să-mi dau seama - de mult timp ( poate din copilărie). Mulțumesc cu iubire, bucurie și recunoștință dragă Angela și Eugen pentru acest seminar uimitor și de neuitat

faq

care sunt întrebările frecvente despre acest curs?

Oricât de multă informație am oferi, uneori poate fi dificil să o parcurgi pe toată la o primă citire. În această secțiune găsești răspunsuri la cele mai frecvente întrebări despre acest program.

Nu găsești întrebarea ta? Trimite-ne un email pe contact@putereamintii.ro și îți vom răspunde în cel mai scurt timp.

Acest curs este gratuit?

Da! Este un curs complet GRATUIT!

Nu trebuie să plătești nimic pentru a accesa cursul și pentru a participa la el.

Acest curs este în persoană sau online?

Acest curs este exclusiv online și se desfășoară într-un grup de Facebook special creat. Acest grup se va închide când se termină cursul și nu va mai putea fi accesat ulterior.

Cât durează Acest curs?

Cursul Gratuit de Vindecare a Traumelor durează 10 zile, începând cu 3 Septembrie 2022.

După ce te înscrii la curs, vei primi un email de la noi (de la contact@putereamintii.ro) cu linkul către grupul de Facebook. Cererea ta de intrare în grup va fi aprobată în ziua în care deschidem grupul și nu înainte.

Când are loc Cursul?

Fiecare sesiune de curs începe la ora 09.00 dimineața și durează aproximativ o oră. Este un curs practic și îți recomandăm să practici și să aplici toate tehnicile și exercițiile predate în cadrul cursului pentru a te bucura de rezultate.

trebuie să particip live? Vor exista înregistrări?

Cel mai sigur mod de a obține rezultate maxime este să participi LIVE, în direct, la fiecare lecție. Toate lecțiile vor fi disponibile în grupul de Facebook până la finalul cursului. Apoi grupul se închide și nu vei mai putea accesa lecțiile.

Este un curs teoretic sau practic?

Cursul conține atât teorie cât și multă practică! Mai presus de toate, este un curs experiențial în care ai posibilitatea să testezi și să aplici tehnicile predate în direct. Doar așa vei putea să obții rezultatele dorite! Cu cât practici și aplici mai multe, fie în direct, fie urmărind înregistrarea lecțiilor, cu atât ai mai multe șanse să vindeci traumele.

Este pentru uz personal sau pot lucra și cu alții?

Tehnicile predate în acest curs pot fi folosite atât personal cât și pentru a-i ajuta pe alții care suferă și se confruntă cu traume. 

Este un curs acreditat?

Acest curs este oferit de Puterea Minții și de Asociația Română de Hipnoză. NU este un curs de formare profesională și NU se acordă credite de studiu.

Se oferă certificare?

La finalul acestui curs vei primi un certificat de Participare prin care poți dovedi că ai participat activ și implicat la sesiunile de predare ale acestui curs. 

Vindecă Traumele. Alături de peste 3000 de prieteni

Click pe butonul de mai jos și înscrie-te chiar acum. E Gratis și îți poate schimba viața!

Ești Gata să Vindeci Trauma?

Dorința noastră este să te ajutăm să vindeci traumele care ți-au împovărat viața. Să te eliberezi de ele și să scapi în sfârșit de sentimentele de supărare, tristețe, furie, vină, teamă care îți limitează și îți blochează acțiunile, gândurile și simțirile.

Vino alături de noi și trăiește minunata stare de libertate, de ușurare și de pace care apare atunci când ai vindecat în sfârșit trauma. Acesta este momentul tău. Fă acest pas și, împreună mii de oameni minunați ca tine, începe în sfârșit să te bucuri de viață și de împlinire. Vino și haide împreună să ne vindecăm, să învățăm, să creștem și să dăruim și astfel, să ne bucurăm de o viață plină de sens.


- Eugen & Angela

Eugen Popa si Angela Nutu