În 2014 a primit distincția Profesor Bologna din partea Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR), singurul titlu oferit de studenți profesorilor care aduc un plus de valoare în învățământul superior. Daniela Dumulescu are o experiență de peste 10 ani in consiliere psihologică, formare și consultanță în sănătate mentală, organizațională și dezvoltarea tinerilor, cu peste 17 participări la evenimente ca și key-note speaker, 20 de studii științifice publicate în reviste de specialitate consacrate, peste 95 de articole de popularizare a științei și apariții media. Ca și expert în educație și sănătate mentală și trainer a colaborat cu organizații precum UNICEF România, Ministerul Educației, Youth for Understanding Europe, dar și diferite universități (ex. UMF Cluj) și companii sau asociații private (Aegon România, UNTOLD SRL, Asociația Lideri pentru Comunitate etc). De asemenea, în 2015, Daniela a fost membru în echipa executivă a implementării activităților proiectului Cluj Capitala Europeană a Tineretului, titlul care a pus orașul Cluj-Napoca pe harta Europei.
Ce Înveți în Această Prezentare
Mintea umană are nevoie de coerență, sens și semnificație. În contextul evenimentelor stresante sau traumatice, acestea au de suferit. Împreună vom explora un model recent ce conceptualizează procesul de (re)construcție al sensului personal post-traumă denumit sugestiv The Meaning Making Process (Park,2010), care s-a dovedit a fi extrem de util în vindecarea după situații traumatice majore, precum război, dezastre naturale, boli etc. Vom face o incursiune în mintea umană pentru a înțelege ce se întâmplă cu sensul și semnificația personală atunci când trăim o traumă și vom vedea cum putem contribui la redobândirea sentimentului de coerență cum putem reduce ranile psihologice și morale prin care trecem.
Acces Nelimitat, Pe Viață, la toate prezentările de la summit precum și la bonusurile speciale oferite de speakeri, sponsori, parteneri și organizatori (în valoare de peste 3497 Euro)