Summit de
Vindecare A Traumei

Înscrie-te GRATUIT și ai Acces la FIECARE prezentare timp de 24 de ore

Prin trimiterea informațiilor dvs., sunteți de acord să primiți e-mailuri de la noi
 Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Citiți Termenii și Condițiile

SpeakerII AU APĂRUT ȘI ÎN:


SUNT CONVINS CĂ TE ÎNTREBI:
"CE OBȚIN DACĂ MĂ ÎNSCRIU LA SUMMITUL DE VINDECARE A TRAUMEI?"


Ai șansa UNICA de a învăța cum să vindeci traume de la unii dintre cei mai buni experți din întreaga lume.

 • Înveți de la experți cu peste 50 de ani de practică și experiență în domeniul traumei, vindecării, psihoterapiei și psihiatriei
 • Summitul de Vindecare a Traumei te va ajuta să dezvolti abilități, intervenții și tehnici care susțin vindecarea adevărată. Înveți cum să vindeci trauma și cum să o împiedici să mai afecteze viața ta sau viața clienților tăi
 • Intri în contact cu o comunitate de oameni cu interese similare care sunt, ca și tine, dornici să învețe, să crească și să  își vindece traumele
 • Poți interacționa atât cu colegii tăi de summit cât și cu unii dintre experții  care prezintă la summit
 • Ai acces la bonusuri extraordinare și oferte speciale, disponibile exclusiv pentru cei care se înscriu la summit

Vrei Acces PREMIUM?

Click pe butonul de mai jos și ai Acces pe Viață

SUMMITUL DE VINDECARE A TRAUMEI

 • Ziua 1

 • Ziua 2

 • Ziua 3

 • Ziua 4

 • Ziua 5

Stephen W. Porges, PhD, este specialist de renume mondial, autorul Teoriei Polivagale. Este un distins om de știință al Universității din Indiana, unde este directorul fondator al Consorțiului de Cercetare a Stresului Traumatic din cadrul Institutului Kinsey. Dr Porges deține funcția de profesor de psihiatrie la Universitatea din Carolina de Nord și profesor emerit la Universitatea Illinois din Chicago și la Universitatea din Maryland.

Eugen Popa este speaker și trainer internațional, președinte al Asociației Române de Hipnoză, CEO Puterea Minții și Good Mind.

Eugen a susținut cursuri în întreaga lume, ajutând sute de mii de oameni să aibă o viață mai frumoasă și mai sănătoasă prin puterea minții.

Pera Novacovici este coach și Psiholog, Psihoterapeut in terapie Transpersonala, absolvent Nivel 1 in terapia de cuplu Metoda Gottman, cu peste 300 de articole la activ despre cum personalitatea influențează rezultatele pe care le avem în viață. De asemenea, a publicat 6 cărți și a dezvoltat 7 cursuri online. Scrie despre vocație, sex, iubire adevărată, bani, sport și dietă. Încă o reușită în dreptul său: a înființat comunitățile Personalitate Alfa și Impulsul.

Psihoterapeut principal, formator si supervizor al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv - Comportamentala, terapie strategica, hipnoza ericksoniana, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii.

Andreea Manolică este facilitator eliberare traume si tensiuni si ajuta oamenii sa se elibereze de stres, si tensiune, sa se simta in siguranta, sa regaseasca calmul interior si se reconecteze cu capacitatea de relaxare. In prezentarea sa, ea va vorbi despre metoda TRE - exercitii de eliberarea a traumei si tensiunii prin lucrul cu corpul fizic si despre modul in care putem, prin reconectarea cu corpul nostru, sa revenim la starea de homeostaza , de echilibru.

Vrei să înveți cum să vindeci traume de la unii dintre Cei mai buni Specialiști din România și Internaționali?


Aceste sesiuni te vor ajuta să vindeci și să îți transformi viața. Poți folosi aceste informații pentru a te vindeca sau pentru a-ți ajuta prietenii, familia și clienții. Înscrie-te și învăță de la cei mai buni!

Înscrie-te GRATUIT și ai Acces la FIECARE prezentare timp de 24 de ore

Prin trimiterea informațiilor dvs., sunteți de acord să primiți e-mailuri de la noi
 Confidențialitatea dvs. este foarte importantă pentru noi. Citiți Termenii și Condițiile

Iată cum te poate ajuta acest summit
să ai o viață sănătoasă și Fericită


Ai șansa UNICA de a învăța cum să vindeci traume de la unii dintre cei mai buni experți din întreaga lume.

Gândiți-vă la asta ca la un curs intensiv despre vindecarea traumei, predat de 25 de profesori și formatori. Învățați principiile, practicile, metodele și strategiile de intervenție ale traumei, atât de la formatori cu experiență vastă în acest domeniu, cât și de la noi experți care deschide drumuri noi în modul de înțelegere, gestionare și tratare a traumei. Învață, aplică, transformă, vindecă și bucură-te de o viață fericită și sănătoasă.

Învață din siguranța casei tale! Tot ce aveți nevoie este acces la Internet și un dispozitiv pentru a vă conecta. Puteți participa de pe telefon, tabletă sau computer.

Economisiți timp, energie și bani în timp ce învățați din siguranța propriei case. Nu trebuie să pierdeți timp și bani cu călătoriile. Vă puteți bucura de a învăța și de a crește chiar acolo unde vă aflați. Accesați toate prezentările și înregistrările LIVE și economisiți mii de dolari.


Informații de clasă mondială

2022 Summitul De Vindecare A Traumei vă oferă informații valoroase și practice pe care le puteți aplica imediat, astfel încât să vă puteți vindeca viața de traume. Aceste tehnici și metode pot fi folosite în propriul beneficiu sau pentru a-i ajuta pe alții, cum ar fi clienții, pacienții sau prietenii tăi.


Obțineți acces la bonusuri și premii speciale

Atunci când participi la Summitul De Vindecare A Traumei ai șansa de a accesa atât bonusuri incredibile cât și oferte speciale de la speakeri, organizatori și partenerii noștrii.
Vei avea acces la acestea pe viață. Nu rata această șansă...

Aflați cum să vindecați trauma de la experți de renume mondial


Alege cum vrei să-ți vindeci viața...

Calea lungă și costisitoare

 • De obicei, pentru a avea acces la acești experți și la informațiile lor, te-ar costa mii de dolari. Costul nu este doar bani, ci și timp, deoarece trebuie să-ți dedici ani pentru a studia pe cont propriu și a descoperi aceleași informații. Mai mult, ai putea întâlni tot felul de „experți” care au citit doar 2-3 cărți și apoi au început să posteze online. Nu cred că ai vrea să investești atât de mult timp și bani... am dreptate?

Drumul scurt și sigur

 • Vă puteți alătura Summitului De Vindecare A Traumei chiar acum și puteți învăța de la experți de renume internațional. Unii dintre vorbitorii de la acest summit sunt de fapt creatorii tehnicilor și metodelor care sunt acum utilizate pe scară largă în întreaga lume! Acum este momentul să vă bucurați de șansa de a învăța direct de la sursa lor! Nu rata această șansă și abonează-te chiar acum. Poate aceasta este singura ta oportunitate! Nu ratați.

Bucurați-vă de această șansă unică de a învăța de la unii dintre cei mai buni experți și profesioniști în traumă din lume!

ORGANIZAT DE


Healing Trauma Summit

ȘANSA ta de a învăța din zeci de ani de experiență a unora dintre cei mai buni antrenori din lume astăzi!


Acești experți sunt aici pentru a vă oferi GRATUIT cunoștințele, timpul, experiența și expertiza lor, astfel încât să puteți învăța, să creșteți și să împărtășiți.
Înscrie-te chiar acum, GRATUIT și vindecă-ți viața și a celor pe care îi ajuți!

Vrei Acess PREMIUM?

Click pe butonul de mai jos și ai Acces pe Viață

Puterea Mintii ©