puterea mintii

Felicitări!

Vrei Acces pe Viață?

Click pe Butonul de sub video!

Vrei access pe viață?
Fă upgrade ACUM

Prețul REDUS mai este valabil doar...

Summitul de Vindecare a Traumei este cel mai mare eveniment de vindecare din România unde înveți cum poți vindeca trauma și cum îi poți ajuta și pe cei din jurul tău


De-a lungul călătoriei mele în studiul despre traumă și vindecare, am fost onorat să învăț de la unii dintre cei mai buni experți din lume. Așa cum au avut un impact incredibil asupra felului în care îmi trăiesc astăzi viața, așa îți vor putea fi ghizi extraordinari pe drumul vindecării și transformării.


Ai șansa UNICA de a învăța GRATUIT cum să vindeci traume de la unii dintre cei mai buni experți din România dar și de la invitați speciali, nume mari ale psihologie și terapiei, care îți vor împărtăși cele mai bune tehnici, metode, abordări și strategii pentru a te ajuta să ai o viață mai bună, mai sănătoasă și mai fericită.


Și sunt gata să te ajute să mergi mai departe în călătoria ta de vindecare a traumei.


Există multe modalități de a preveni dezvoltarea traumei pe termen lung.  Summitul de Vindecare a Traumei te va ajuta să dezvolti abilități, intervenții și tehnici care susțin vindecarea adevărată. Înveți cum să vindeci trauma și cum să o împiedici să mai afecteze viața ta sau viața clienților tăi.


vindecarea traumei speakers screen

Iată ce Obții Cumpărând Pachetul Premium Chiar Acum:

 • Acces pe viață la peste 25 de înregistrări cu toți experții de la summit (2.497 $)
 • Peste 25 de ore înregistrări audio  experți în format MP3 (397$)
 • 25+ Healing Trauma Summit Bonuses (2297$)
 • LIVE VIP Q&A with selected Experts (1197$)

SUMMITUL DE VINDECARE A TRAUMEI

 • Ziua 1

 • Ziua 2

 • Ziua 3

 • Ziua 4

 • Ziua 5

Stephen W. Porges, PhD, este specialist de renume mondial, autorul Teoriei Polivagale. Este un distins om de știință al Universității din Indiana, unde este directorul fondator al Consorțiului de Cercetare a Stresului Traumatic din cadrul Institutului Kinsey. Dr Porges deține funcția de profesor de psihiatrie la Universitatea din Carolina de Nord și profesor emerit la Universitatea Illinois din Chicago și la Universitatea din Maryland.

Eugen Popa este speaker și trainer internațional, președinte al Asociației Române de Hipnoză, CEO Puterea Minții și Good Mind.

Eugen a susținut cursuri în întreaga lume, ajutând sute de mii de oameni să aibă o viață mai frumoasă și mai sănătoasă prin puterea minții.

Este psihoterapeut, coach, asistent universitar la Facultatea de Medicină din București, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 10 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Psihoterapeut principal, formator si supervizor al Asociatiei de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv - Comportamentala, terapie strategica, hipnoza ericksoniana, formari complementare in terapii scurte centrate pe resurse si solutii.

Andreea Manolică este facilitator eliberare traume si tensiuni si ajuta oamenii sa se elibereze de stres, si tensiune, sa se simta in siguranta, sa regaseasca calmul interior si se reconecteze cu capacitatea de relaxare. In prezentarea sa, ea va vorbi despre metoda TRE - exercitii de eliberarea a traumei si tensiunii prin lucrul cu corpul fizic si despre modul in care putem, prin reconectarea cu corpul nostru, sa revenim la starea de homeostaza , de echilibru.

Iată ce au de spus participanții la evenimentele anterioare despre summiturile noastre:

testimoniale summit 8
testimoniale summit 3
Testimoniale Summit
Testimoniale Summit
testimoniale summit 7
testimoniale summit 1

Ce se Întâmplă Dacă nu Poți Vedea Toate Prezentările Experților atunci când sunt în direct?


vindecarea traumei monitor


Când achiziționezi Pachetul Premium ai acces nelimitat, pe viață la toate sesiunile, pe care le poți urmări oricând ai nevoie și oriunde îți dorești.


Înveți principii, exerciții mentale, tehnici psihologice, și pași clari pe care îi poate urma oricine, pentru a obține rezultatele dorit.
Iată de ce majoritatea oamenilor  aleg accesul premium la summit:

„Nu am putut să urmăresc unele dintre prezentările pe care voiam să le văd.”
„Vreau să revăd sesiunile mele preferate, să-mi iau mai multe notițe, să înțeleg mai bine.”
“Imi este mai ușor să citesc informațiile decât să urmăresc video.
„Prefer să ascult varianta audio, din mers”.
„M-am înscris la jumătatea evenimentului și am ratat unele dintre sesiuni”.

 bonusuri exclusive de la speakeri special pentru utilizatorii abonamentelor premium

Vrei access pe viață?
Fă upgrade ACUM

Prețul REDUS mai este valabil doar...


De ce Este Esențial să Cunoști Aceste Metode, Tehnici și Principii de Vindecare a Traumei?


„Trauma” se referă la experiențele care provoacă reacții intense de stres fizic și psihologic. Trauma înseamnă pierderea conexiunii – cu noi înșine, cu corpurile noastre, cu familiile noastre, cu ceilalți și cu lumea din jurul nostru.

Neglijarea emoțională, lipsa iubirii, a armoniei în familie, la fel ca și pierderea unui părinte, o boală gravă din copilărie, un handicap de învățare care te-a făcut să te îndoiești de tine, prea mulți frați, un părinte detașat, indisponibil din punct de vedere emoțional sau anxios, duc la unele dintre cele mai profunde traume cu rezultate în viața adultă.

Multe dintre cele mai comune probleme de sănătate care pun viața în pericol, inclusiv obezitate, boli de inimă, alcoolismul și consumul de droguri sunt direct legate de traumele copilăriei.

Probabil locul în care se manifestă cu cea mai mare putere traumele din copilărie, dar și spațiul în care le puteam vedea,înțelege și vindeca cu cea mai mare ușurință sunt relațiile intime.


Abordarea și vindecarea traumelor din copilărie este un proces complex, dar necesar.

DA PUTEM! Ne putem strădui să ne reangajăm în relația în care trăim un conflict. Putem face primul pas și ne asumăm în mod deschis rolul în neînțelegere. Ne putem modela speranța de a fi capabili să ascultăm și să rezolvăm lucrurile. Putem prelua rolul nostru în momentele provocatoare ale vieții noastre.


Cu toții putem face din lume un loc mai bun, fără traume, începând cu noi înșine. ❤

Healing Trauma Summit

Dacă urmezi aceste cursuri viața ta se va schimba cu siguranță într-un mod pozitiv.

Dacă urmezi aceste cursuri viața ta se va schimba cu siguranță într-un mod pozitiv! Acești maeștri au toți individual propria lor inteligență pentru a te duce mai sus. Mulțumesc că m-ai lăsat să fac parte din acest proiect! Mulțumesc!

Andrei Verdes // Administrator Hotel

Healing Trauma Summit

M-am înscris la Premium într-o clipă!

Atât de multe învățături! Am achizitionat Pachetul Premium pentru că am nevoie de acces la toate sesiunile, pe care să le pot urmări de câte ori vreau! Iubire, pace și vindecare tuturor!

Ioana Barbu //  Coach

Fă Upgrade la abonamentul Premium în limita timpului disponibil și ai parte de:


vindecarea traumei oferta
vindecarea traumei monitor

25+ PREZENTĂRI ÎN FORMAT VIDEO

($2,497)

Vei avea acces pe viață la peste 25 de sesiuni video cu toți specialiștii în vindecarea traumei, inclusiv Pera Novacovici, Marius Simion , Anca Maftei, Raluca Anton, Părintele Necula, Horia Radu, Roxana Borz, Angela Nuțu și Eugen Popa etc. Urmărește fiecare Masterclass din confortul propriei case și implementează strategiile, tehnicile și metodele pas cu pas, în ritmul tău.


NLP Masters Summit iPhone

ÎNREGISTRĂRILE AUDIO ALE TUTUROR CELE 25+ PREZENTĂRI

($497 )

Vrei să înveți din mers? Am luat fiecare dintre cele peste 25 de sesiuni și le-am transformat în versiuni audio în format MP3 descărcabil. Le poți descărca pe telefon, iPod, iPad sau computer și le poți asculta oricând dorești -  în mașină, la sală, când alergi sau faci o plimbare relaxantă - oricând, oriunde.

vindecarea traumei iphone

Transcrieri În format PDF a Prezentărilor

($129 Value)

Ești mai degrabă cititor decât ascultător?Avem o surpriză pentru tine: primești trancrierile tuturor prezentărilor de la summit, astfel încât să descoperi toate informațiile în cel mai rapid mod pentru tine.

vindecarea traumei 2022 playbook

Sesiune LIVE de Întrebări și Răspunsuri cu unii Speakeri

($197 )

O sesiune post-summit de Întrebări și Răspunsuri cu unii dintre speakerii de la Summit, în măsura timpului și disponibilității acestora. Pune orice întrebări pe care le ai despre Trauma și ce poți face pentru a (te) vindeca.

Healing Trauma Summit

VALOARE TOTALĂ = $3417

Economisești peste 90% din valoarea prețului întreg!

Înveți De La 25 Experți, cu Cunoștințe Profunde în Vindecarea Traumei Plus Bonusuri și Oferte Exclusive în valoare de Peste $3,417

Vrei access pe viață?
Fă upgrade ACUM

Prețul REDUS mai este valabil doar...

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards

Iată Câteva Opinii de La Oameni Care Au Cumpărat Pachetul Premium:


Healing Trauma Summit Testimonial
Healing Trauma Summit
Healing Trauma Summit Testimonial

Informațiile Prezentate Sunt Practice, Ușor de Înțeles și Aplicat, Menite să TE Ajute


vindecarea traumei ipad

1. Informații Unice și Usor de Pus în Practică

Pachetul Premium este un intrument unic, strategic și foarte practic care te va ajuta să obții o înțelegere clară, astfel încât să îți poți atinge obiectivul - indiferent dacă ești la început sau urmezi deja o formă de terapie.
De aceea, Pachetul Premium  este soluția ideală pentru toți participanților!

2. Mentori și Experți Extraordinari

Cu Pachetul Premium  este ca și cum ai acces la peste 25 de experți în traumă de talie mondială, gata în mod constant să te ajute cu cele mai bune sfaturi.

vindecarea traumei monitor
vindecarea traumei ipad

3. Nu te Simți Copleșit

Există prea multe surse de informare - deci  cum ar trebui să știi în cine să ai încredere? Nu mai ai răbdare, timp și nu vrei să mai cheltui banii pe tot felul de terapii care pot sau nu să aibă rezultate în cazul tău. De aceea, am adunat laolaltă toți experți în vindecarea traumei din arii diferite ale terapiei și psihoterapie, care îți vor împărtășii tehnicile și programele lor preferate, pentru ca tu să poți să ai o imagine de ansamblu și să poți alege ce ți se potrivește cel mai bine.

O recapitulare Rapidă

IATĂ CE PRIMEȘTI


SUMMITUL DE VINDECARE A TRAUMEI - PACHET PREMIUM


vindecarea traumei oferta

Înscrie-te în această perioadă specială, limitată, și vei primi:

 • Acces pe viață  la toate cele peste 25 de sesiuni de video (2.497$)
 • Peste 30 de ore de fișiere audio descărcabile (MP3)  (397$)
 • Rezumate ale prezentărilor, astfel încât să poți alege cu ce prezentări să începi(197$)

 • Întrebări și răspunsuri LIVE post-eveniment (197$)

TOTAL VALOARE = $3,417

ECONOMISEȘTI PESTE 90% DIN VALOAREA PREȚULUI ÎNTREG!

Pachetul Premium Are o Garanție de 100% Returnare a Investiției

Sunt atât de încrezător că îți va plăcea absolut tot ceea ce îți oferă Summitul de Vindecare a Traumei, încât sunt dispus să-ți ofer o garanție uluitoare prin care îți poți primi 100% banii înapoi.

Iată cum funcționează...


Achiziționează Pachetul Premium și testează-l în următoarele 14 zile.
Urmărește cele 25 de sesiuni și dacă nu consideri că a fost o investiție utilă (din orice motiv), atunci pur și simplu trimiți un e-mail echipei noastre de asistență în termen de 14 zile din momentul achiziției și îți vom rambursa banii integral, fără întrebări (atât timp cât nu ai cumpărat doar pentru a avea acces la toate materialele sau la ofertele speciale și reducerile etc.).

Healing trauma summit guarantee

Vrei access pe viață?
Fă upgrade ACUM

Prețul REDUS mai este valabil doar...

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards

AI O ÎNTREBARE? NICI O PROBLEMĂ!
Iată răspunsurile tale:


Ce reprezintă pachetul Premium?

Care este diferența dintre Accesul Gratuit și Accesul Premium?

Summitul este complet online?

Pot accesa acest material pe iPad, iPhone sau dispozitivul meu mobil?

Pentru cine este Accesul Premium?

Care sunt opțiunile dvs. de plată?

Care este politica de retur și anulare?

Eugen Popa Healing Masters Summit

Gazda Ta


Eugen Popa 

Bună, sunt Eugen Popa,

Sunt Eugen Popa și mă bucur să vă fiu gazda ta la Summitul Vindecarea Traumei!


De la o vârstă fragedă, am fost interesat de funcționarea minții și a inimii umane. Asta m-a făcut să studiez tot pe ce puteam să pun mâna, într-un mediu în care informațiile erau extrem de limitate. De-a lungul anilor am practicat Yoga și alte practici orientale și asta, împreună cu cele mai recente descoperiri din lumea psihologiei, precum și tehnologia au contribuit la formarea persoanei care sunt astăzi.


Există o constantă în viața mea: tot timpul sunt curios de cele mai recente descoperiri, studii și cercetări în domeniile psihologiei, neurologiei, comunicării, hipnozei, iar asta mă ajută să cresc și să evoluez atât personal cât și profesional.


Am vrut să învăț de la cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu și asta însemna să caut pe cei mai buni profesori și cele mai bune cursuri din întreaga lume. Studiile mele se întind de la cursurile de psihologie de la Harvard până la cursuri de hipnoză și NLP, la retrageri de yoga și multe altele.

Înscrie-te și ai acces la peste 25 de prezentări excepționale de la experți din România și Internaționali...
Pentru doar 249 de lei

Vrei access pe viață?
Fă upgrade ACUM

Prețul REDUS mai este valabil doar...

Healing Trauma Summit gurantee
Healing Trauma Summit cards
Eugen Popa heal trauma summit

Misiunea mea:

Să inspir către o atitudine pozitivă și o viata mai bună, daruind informatii concrete si practice.

Motto-ul meu: INVATA, CRESTE, DARUIESTE!

- Eugen Popa

Puterea Minții România ©

Enter your text here...