VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

SÂMBĂTĂ, 18 Noiembrie 2023, 

10.00 - 17.00

ONLINE - pe Zoom

VINDECĂ TRAUMELE ȘI SUFERINȚELE TRECUTULUI ȘI BUCURĂ-TE DE O VIAȚĂ FERICITĂ 

Dorești mai multe detalii?  Trimite un mesaj

Înscrie-te Acum

Preț ÎNTREG

Doar 447 lei

Vindecă Suferințele din Copilărie și Trăiește o Viață Liberă și Fericită


Încă din primele clipe de viață mintea și trupul nostru sunt modelate prin interacțiunea cu mediul nostru înconjurător.

Până la vârsta de 3-4 ani această interacțiune este pur instinctuală și foarte puține dintre manifestările noastre sunt ceea ce numim, decizii conștiente.

Viața noastră este de fapt suma multor reacții și răspunsuri automate la stimulii din mediul exterior. 

Dintre toți acești stimuli, cei mai importanți sunt, desigur, părinții și figurile de autoritate cu care interacționăm cel mai mult și mediul înconjurător imediat.

Modul nostru de actual de a fi și de viață este expresia unui bagaj intern, personal, de emoții și trăiri și, reacțiile și interpretările noastre la situațiile cu care avem de-a face.

Modul în care cei din jurul nostru se manifestă și răspund nevoilor noastre, ne influențează profund modul în care vom crește și ne vom dezvolta precum și personalitatea noastră.

Iar atunci când nevoile noastre nu sunt îndeplinite, acest lucru poate duce la instalarea unor traume care ne pot influența tot restul vieții! De aceea, pentru a putea avea o viață sănătoasă și fericită este esențial să poți vindeca Copilul Tău Interior!

Atât de traume reale care au avut loc în viața ta cât și de interpretări eronate care au dus la durere și suferință, adesea prin înțelegere greșită sau limitată.

În acest Curs Practic și experiențial înveți cum să identifici aceste traume din trecut, care este tipul tău automat de reacție (stilul de atașament) și ce ai de făcut pentru a rezolva și vindeca aceste traume.

25+

Ani de Experiență

25000+

Studenți și Cursanți

125+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

De la Suferință la Vindecare

Rapid – Eficient – Simplu

Cu toții avem nevoie de ajutor, de susținere și suport, mai ales când avem de-a face cu o suferință sau traumă. Deși există numeroase soluții și moduri de abordare, foarte puține dintre acestea sunt atât de profunde și rapide precum vindecarea copilului interior.  În acest curs practic înveți cum să aplici această metodă pentru tine și pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Testimoniale de la Participanți

Aurica Clara Boriceanu

Psihoterapeut

Tehnici Extraordinar

Este o onoare sa întâlnesc așa oameni minunați ca voi, Eugen Popa și Angela Nuțu. Tehnicile extraordinare și metoda de predare sunt, din punctul meu de vedere, pe înțelesul tuturor celor care recunosc că suntem oameni și e normal să avem câte o problemă pe care să o rezolvăm așa, în joacă. Să avem la noi tehnici ușoare, simple și serioase, care dau rezultate maxime!!

Mihaela Arghire

Profesor

Un curs foarte bine sistematizat

Mulțumesc!  Un curs foarte bine sistematizat! Sunteți minunați!

Am învățat foarte multe, am crescut și, cu siguranță voi putea aplica tot ce am învățat!

Mulțumesc cu recunoștință!

Botez Florentina

Terapeut

Un seminar care mi-a schimbat viața

Mi-a plăcut foarte mult armonia cu care a decurs. Modul de predare, deși complex, informațiile au fost pe înțelesul meu: succint, logic, detaliat și un curs util pentru dezvoltarea mea personală

Alege să ai o Viață Fericită și Sănătoasă

Imposibilul devine cu ușurință posibil, atunci când știi cum funcționează minta umană și știi ce ai de făcut, ce tehnici poți folosi și ce metode poți aplica!

În acest Seminar practic de Vindecare a Copilului Interior înveți, aplici și trăiești în direct tehnici de comunicare cu Copilu Interior precum și de Vindecare și Optimizare.

După cum vezi, un program practic foarte bogat, care chiar te ajută să ai o viață mai bună!

Acum ține doar de tine, dacă vrei să îți vindeci viața vindecând copilul interior sau să continui simțind și trăind ca până acum

Alegerea îți aparține! Noi te așteptăm cu mare drag la curs.

Iată o parte din tehnicile pe care le vei învăța și practica la Cursul de Vindecare a Copilului Interior

✅ Înțelegi ce înseamnă cu adevărat Copilul Interior și de ce este atât de important
✅ Înțelegi ce sunt Stilurile de Atașament și modul în care ne influențează viața
✅ Descoperi care este Stilul TĂU de Atașament și cum se manifestă în viața ta
✅ Înveți cum să creezi sugestii puternice și transformatoare de comunicare cu Copilul Interior
✅ Primești în direct răspuns la întrebările tale

 ✅ Înveți cum să comunici cu Copilul Interior în funcție de Stilul de Atașament
✅ Afli care sunt Metaforele pe care le poți folosi în procesul de Vindecare a Copilului Interior
✅ Înveți care sunt modurile în care poți comunica cu Copilul Interior și de ce este important să știi asta
✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații
✅ Ai acces la bonusuri extraordinare

Descoperă Originea Personalității Tale și Schimbă-ți Viața!

Deși există multe moduri prin care ne putem verifica sau valida modul de a fi, foarte puține sunt cele care chiar merită atenția noastră.

Una dintre acestea este Teoria Stilurilor de Atașament. Pe scurt, această viziune explică de ce reacționăm în modul în care o facem atunci când interacționăm cu cei din jurul nostru. De ce „așa” și nu… altfel.

Odată ce ai înțeles cauza, motivul felului tău de a fi, poți apoi să acționezi în mod conștient pentru a elimina tot ceea ce nu îți mai dorești în viața ta sau, pentru a adăuga ceea ce îți dorești!

Deși nu exclusiv, cel mai adesea, viața noastră este influențată de momentele și evenimentele care au avut un impact negativ asupra noastră.

Mai precis chiar, nu evenimentele sunt cele care ne-au influențat viața ci modul în care noi am reacționat la ele, în mod inconștient.

Ei bine, Vindecarea Copilului Interior te ajută să identifici aceste momente, și apoi să modifici interpretarea ta, răspunsul tău la ele. 

Ce este cu adevărat miraculos este faptul că, odată ce ai făcut acest proces, rezultatele sunt aproape instante și, persistă în timp.

Este momentul să încetezi să trăiești viața reactiv, pe pilot automat! Este momentul să trăiești viața așa cum dorești TU, în mod conștient. Înscrie-te la acest curs practic de Vindecare a Copilului Interior și află cum!

Iată ce obții când te înscrii la cursul practic

VINDECAREA COPILULUI INTERIOR

Acesta este un curs aplicat care pune accent pe caracterul practic. Participând la acest curs înveți, observi și lucrezi cu copilul interior. Înveți cum și de ce funcționează această metodă extraordinară și cum o poți aplicat imediat pentru tine sau pentru a-i ajuta pe alții.

Înveți Principiile

Înțelegerea proceselor care stau la baza metodei de vindecare a copilului interior te ajută să găsești cea mai bună metodă de vindecare pentru tine.

Aplici Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ai învățat principiile, acum este momentul să le aplici și să obții rezultate extraordinare.

Experiență Personală

Nimic nu se compară cu experiența personală, nu-i așa? Ei bine, în acest curs ai șansa de a experimenta personal tot ce se predă de la curs.

Bonusuri și Oferte Speciale

Când te înscrii la acest program, ai, de asemenea, acces la bonusuri speciale în valoare de sute de euro, oferite de noi și unii dintre partenerii noștri.

PROGRAMUL CURSULUI:

1

Dimineață - 10.00 - 13.30

Copilul Interior și Stilurile de Atașament

  • Ce înseamnă Copilul Interior?
  • Care sunt originile acestui concept și cum îl folosim
  • Ce sunt Stilurile de Atașament și de ce este important să cunoști stilul Tău de Atașament
  • Cum afli care este Stilul Tău de Atașament
  • Cum comunici cu Copilul Interior în funcție de Stilul de Atașamen

2

După amiază - 14.00 - 17.00

Comunicarea cu, și Vindecarea Copilului Interior

  • Metaforele pe care le poți folosi în procesul de Vindecare a Copilului Interior
  • Ședință de Comunicare cu Copilul Interior
  • Ședințe de Vindecare a Copilului Interior în funcție de Stilul de Atașament
  • Cum îți construiești un viitor fericit și armonios
  • Întrebări și Răspunsuri

Cine sunt Formatorii Cursului Vindecarea Copilului Interior?

Eugen Popa

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, Trainer și Speaker Internațional.  Eugen a susținut sute de cursuri, programe și formări în terapie și dezvoltare personală, cu mii de studenți din întreaga lume în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda, Anglia, Germania și multe altele.

ANGELA NUȚU

Angela Nuțu este Vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, Psihoterapeut, Coach și Trainer Internațional. Studentă Doctorală la Facultatea de Medicină Carol Davila.

Angela este Formator principal al programului de Consilier pentru Dezvoltare Personală și o vastă experiență în lucrul cu oamenii.

Coaching Masters Summit -Angela Nuțu

Descoperă Originea Personalității Tale și

Schimbă-ți Viața!

Deși există multe moduri prin care ne putem verifica sau valida modul de a fi, foarte puține sunt cele care chiar merită atenția noastră.


Una dintre acestea este Teoria Stilurilor de Atașament. Pe scurt, această viziune explică de ce reacționăm în modul în care o facem atunci când interacționăm cu cei din jurul nostru. De ce „așa” și nu… altfel.

Odată ce ai înțeles cauza, motivul felului tău de a fi, poți apoi să acționezi în mod conștient pentru a elimina tot ceea ce nu îți mai dorești în viața ta sau, pentru a adăuga ceea ce îți dorești!

Cel mai adesea, viața noastră este influențată de momentele și evenimentele care au avut un impact negativ asupra noastră.


Mai precis chiar, nu evenimentele sunt cele care ne-au influențat viața ci modul în care noi am reacționat la ele, în mod inconștient.


Vindecarea Copilului Interior te ajută să identifici aceste momente, și apoi să modifici interpretarea ta despre ele. 


Ce este cu adevărat miraculos este faptul că, odată ce ai făcut acest proces, rezultatele sunt aproape instante și, persistă în timp.


Este momentul să încetezi să trăiești viața reactiv, pe pilot automat! Este momentul să trăiești viața așa cum dorești TU, în mod conștient. Înscrie-te la acest curs practic de Vindecare a Copilului Interior și află cum

Certificare

Certificare oferită de Asociația Română de Hipnoză și Puterea Minții

Certificat Vindecarea Copilului Interior

Ce Pierzi Dacă Nu Te Înscrii...

❌ Oportunitatea de a înțelege de ce simți, gândești și te manifești așa cum o faci
❌ Ce sunt stilurile de atașament și cum le poți identifica
❌ Posibilitatea de a-ți identifica Stilul de Atașament și de ce este atât de important asta pentru Tine
❌ Principiile esențiale de comunicare cu Copilul Interior
❌ Modul de funcționare a minții
❌ Principiile de bază în lucrul cu Copilului Interior

❌ Tehnici de comunicare cu Copilul Interior
❌ Scenarii de lucru cu și de Vindecare a Copilului Interior în funcție de Stilul de Atașament
❌ Ședință de lucru cu Copilului Interior în Direct
❌ Practică și experiență personală
❌ O comunitate specială de oameni interesați ca și tine, de Vindecarea Copilului Interior
❌ Posibilitatea de a afla care sunt Metaforele Arhetipale de comunicare și vindecare a Copilului Interior

GARANȚIE 100%

E simplu! Dacă nu-ți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la sfârșitul primei ore de curs ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să anulezi participarea ta o poți face foarte ușor. Investiția ta este garantată 100%. Pur și simplu trimite-ne un e-mail în MAXIM o Oră de la începerea cursului pentru a ne anunța că vrei să te retragi de la curs și îți vom returna investiția! 
ATENȚIE: Această garanție este valabilă doar dacă primim mesajul tău exclusiv prin email (NU sms, whatsapp, mesaj pe Facebook sau orice alta variantă) în maxim 60 de minute de la începerea cursului!

BonusURI

Dacă te Înscrii ai Acces la Bonusuri Speciale

Bonus 1

În Valoare de 299 RON

2 Ședințe de Lucru cu Copilul Interior

În aceaste ședințe vezi o demonstrație de lucru cu Copilul Interior. Vezi exact pașii urmați și modul de lucru și de intervenție.

Bonus 3
În Valoare de 49 RON
Meditație - Vindecare cu Lumină

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 2

În Valoare de 49 RON

Meditație - Iertare și Vindecare a Rănilor Sufletești

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru, pentru iertare. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 4

În Valoare de 49 RON

Textul Meditațiilor

Poți folosi aceste scenarii pentru a crea meditații cu vocea ta pe care le poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Înscrie-te Acum

Preț ÎNTREG

Doar 79 EUR

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este un Curs În Direct?

Da! Acest curs în direct, online. Tot ce ai nevoie este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer)

Ce se întâmplă dacă nu pot practica cu colegii?

Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

Este un curs practic?

Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Vei vedea cum se realizează o ședință de lucru cu copilul interior în direct și vei putea practica chiar tu aceste tehnici împreună cu colegii tăi.

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care îl prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care le prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Va fi disponibilă înregistrarea?

Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a facilita accesul și învățarea. Înregistrările NU sunt incluse în prețul cursului. Poți achizițona înregistrarea la un preț special, oferit doar participanților la curs.

Se acordă un Certificat?

Da, acest curs de formare este certificat de Asociația Română de Hipnoză.

Există Bonusuri?

Da, înscriindu-te la acest curs primești bonusuri în valoare de peste 650 RON, în format audio, video și text.

Învață, Crește, Dăruiește

Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne împinge să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să înveți, să crești și să dăruiești ÎMPREUNĂ cu noi, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni.


Scopul nostru este de a ajuta mai cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm că împreună cu tine, putem realiza acest lucru.


Vino și tu să facem din această lume un loc mai bun pentru toată lumea.