Redactat de Maria Anghel

nlp studiu scaled

https://www.pexels.com/search/online+study+many+people/?orientation=portrait

Cu siguranță ești pe calea cea bună căutând metode inovatoare pentru a-ți îmbunătăți experiența de învățare.

Ai ales să explorezi lumea fascinantă a Programării Neuro-Lingvistice (NLP), iar acest articol este exact ce ai nevoie pentru a înțelege de ce această decizie îți va transforma complet modul în care studiezi.

Ești gata să descoperi cele mai captivante avantaje ale utilizării NLP-ului pentru studiu?

Te asigur că vei fi încântat să afli cum această metodă revoluționară poate amplifica eficiența și plăcerea în procesul tău de învățare.

Așadar, pregătește-te să explorezi cum NLP-ul poate deveni arma secretă a succesului tău academic!

Capitole Articol

5 intrebari la care raspunde acest articol

 1. Cum poate NLP-ul ajuta atât la îmbunătățirea experienței de învățare, cât și la eficiența studiului?
 2. Care sunt caracteristicile interactive ale NLP-ului menite să facă învățarea mai captivantă și mai eficientă?
 3. Cum poate NLP-ul adapta planurile de studiu pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui student?
 4. Cum poate NLP-ul să ofere un suport personalizat pentru progresul academic al studenților?
 5. Care sunt avantajele integrării NLP-ului cu tehnologiile moderne în procesul de învățare?

5 punctele cheie ale acestui articol

 • Suport de studiu personalizat adaptat nevoilor individuale de învățare.
 • Îmbunătățirea studiului condusă de IA pentru învățare eficientă și eficace.
 • Caracteristici interactive de învățare precum chestionare gamificate și experiențe de realitate virtuală.
 • Mediu de studiu colaborativ cu grupuri de studiu și discuții de susținere.
 • Integrare a dispozitivelor pentru sesiuni de studiu fără întreruperi și notificări.

Ce este nlp?

Programarea Neuro Lingvistică (NLP) (1)este o metodă fascinantă de dezvoltare personală și comunicare care se bazează pe înțelegerea modului în care limbajul și procesele mentale influenteaza comportamentul uman.

La bază, NLP-ul (2)explorează legăturile dintre neurologie (neuro), limbaj (lingvistică) și modelele de gândire și comportament (programare).

De exemplu, NLP-ul studiază cum percepem și reacționăm la stimuli și cum putem utiliza aceste informații pentru a ne îmbunătăți modul de comunicare și comportament.

Un aspect important al NLP-ului este identificarea și schimbarea tiparelor de gândire și comportament negative, permițându-ne să ne concentrăm mai eficient asupra obiectivelor și valorilor noastre personale.

Prin intermediul tehnicilor și diferitelor exercitii, putem învăța să creăm “ancore” pozitive, asociind anumite stimulente sau evenimente cu stări de succes sau încredere.

Citește și  Stresul Emotional: Simptome, Tipuri si Tratament

Fondatorii NLP-ului, Richard Bandler și John Grinder, au dezvoltat această metodă la începutul anilor ’70, combinând principii din psihologie, lingvistică și alte domenii conexe.

Unul dintre aspectele remarcabile ale NLP-ului(3) este adaptabilitatea sa, putând fi aplicat într-o varietate de contexte, de la dezvoltare personala și comunicare interumană, până la psihoterapie și managementul resurselor umane.

Un exemplu concret de aplicare a NLP-ului în învățare este  harta mentala.

Aceasta presupune crearea unei reprezentări vizuale a informațiilor sau a unui concept, facilitând astfel înțelegerea și memorarea acestora.

Prin recunoașterea și folosirea propriilor tipare de învățare, putem optimiza procesul de asimilare a cunoștințelor și dezvoltare a abilităților.

Un alt aspect  al NLP-ului este  ancorarea, care se referă la legătura între un stimul și anumite stări de spirit sau comportamente, cum ar fi încrederea sau motivația și să accesăm aceste stări atunci când avem nevoie de ele în diferite contexte, inclusiv în mediul academic.

Participarea la cursul de master în NLP îți va oferi o perspectivă avansată asupra acestei discipline, în timp ce cursurile de NLP practitioner sunt fundamentale pentru înțelegerea și aplicarea principiilor de bază ale programării neurolingvistice

În concluzie, NLP-ul este o resursă valoroasă în dezvoltarea personala și învățare, oferindu-ne instrumentele necesare pentru a ne îmbunătăți comunicarea, a identifica și atinge obiectivele personale și a gestiona mai eficient resursele interne.

În plus, resursele necesare pentru a explora și a învăța mai multe despre NLP sunt disponibile într-o varietate de forme, inclusiv cărți, cursuri online și seminarii, care pot fi utile în dezvoltarea abilităților și în înțelegerea mai profundă a acestui domeniu fascinant, psihologia.

Prin explorarea și aplicarea tehnicilor și principiilor NLP-ului, putem transforma modul în care percepem și interacționăm cu lumea din jurul nostru, conducând astfel către o dezvoltare personală și profesională mai profundă și mai împlinitoare.

1. Materiale de studiu cuprinzatoare: ce inseamna un training bun de programare neuro lingvistica?a745035ee136acca7961296cf0d1ef67f5cb5a089676c5b339d7b4e178e54166?ts=1714646938

https://www.pexels.com/search/online+study/?orientation=portrait

Atunci când te implici într-un training de programare neurolingvistica, vei găsi o gamă vastă de materiale de studiu concepute cu atenție pentru a-ți sprijini progresul în învățare.

Resursele noastre sunt elaborate pentru a răspunde nevoilor tale specifice și pentru a te ajuta să atingi niveluri superioare de înțelegere și competență în NLP.

Materialele noastre de studiu acoperă o varietate de subiecte esențiale, de la conceptele fundamentale ale NLP-ului până la tehnici avansate de programare neuro lingvistica.

Prin intermediul prezentărilor interactive, diagramelor explicative și exemplelor practice, vei avea o înțelegere mai profundă și mai clară a fiecărui concept.

Un aspect important al trainingului nostru este accentul pus pe valori personale, dar și pe modul în care acestea influențează comportamentul și deciziile noastre.

În cadrul cursurilor noastre, vei explora tehnicile de ancorare și alte instrumente puternice care te vor ajuta să-ți identifici și să-ți clarifici valorile, conducându-te astfel spre o dezvoltare personală profundă și autentică.

Prin intermediul chestionarelor și a activităților practice, vei avea oportunitatea să-ți testezi cunoștințele și să-ți dezvolți abilitățile într-un mod interactiv și angajant.

În plus, vei beneficia de ghiduri detaliate și materiale de studiu structurate, care îți vor oferi o direcție clară și o perspectivă sistematică asupra materiei.

Pe lângă aspectele tehnice ale NLP-ului, vei învăța și cum să aplici aceste principii în diverse contexte, de la relațiile interpersonale până la mediul profesional și de afaceri.

Astfel, vei obține nu doar cunoștințe teoretice, ci și abilități practice pe care le poți folosi în viața de zi cu zi.

În concluzie, un training eficient de NLP nu numai că îți oferă cunoștințele și tehnicile necesare pentru a-ți atinge obiectivele, dar te și încurajează să explorezi și să-ți dezvolți potențialul într-un mediu plin de susținere și învățare continuă.

Te invităm să te înscrii într-un curs de NLP și să descoperi transformarea personală și profesională pe care o poate aduce această metodă puternică și eficientă.

Citește și  Ce Analize Se Fac Pentru Schizofrenie?

2. Caracteristici de invatare interactiva: beneficii

Experimentezi o abordare dinamică a învățării prin caracteristicile interactive ale NLP-ului, care te implică și te învăluie în materialul de studiu.

Intrii într-o lume în care studierea se simte ca o aventură, cu chestionare gamificate palpitante care te provoacă și te motivează să atingi noi culmi.

Participi la discuții interactive stimulante care stârnesc curiozitatea, încurajează gândirea critică și promovează un sentiment de comunitate între cei care învață.

Explorezi materiale multimedia atrăgătoare care dau viață subiectelor tale, făcând conceptele complexe mai ușor de înțeles și de reținut.

Participi la  experiențe de realitate virtuală care te transportă în evenimente istorice, fenomene științifice sau chiar în ținuturi îndepărtate, făcând învățarea cu adevărat de neuitat.

3. Planuri de studiu personalizate: invata tehnici nlp in ritmul taua3b61d4b09518e72c0981d710acd286062baf05673baab652561d2079dddfacc?ts=1714647031

https://www.pexels.com/search/online+study/?orientation=portrait

Descoperă cum NLP-ul ajustează planuri de studiu personalizate la nevoile tale individuale de învățare, optimizându-ți călătoria academică pentru succes.

Imaginează-ți să ai un plan de studiu conceput special pentru tine, concentrându-se pe punctele tale forte și pe zonele care necesită îmbunătățiri.

Prin abordarea sa personalizată de învățare, poți îmbunătăți eficiența studiului concentrându-te pe subiectele care te provoacă cel mai mult.

Acest plan adaptat ia în considerare stilul tău de învățare unic, ritmul și obiectivele tale, asigurându-te că profiți la maximum de timpul petrecut învățând.

NLP-ul ia în considerare preferințele tale și adaptează planul de studiu pentru a se potrivi perfect învățării tale.

Prin integrarea strategiilor de învățare personalizate, NLP-ul te ajută să înțelegi concepte dificile mai eficient, făcându-ți călătoria academică mai ușoară și mai satisfăcătoare.

Concentrându-te pe ceea ce contează cel mai mult pentru tine, poți atinge obiectivele tale academice cu mai multă ușurință și încredere.

Lasă  NLP-ul să te ghideze către succes adaptând experiența ta de studiu pentru a se potrivi cerințelor tale individuale de învățare.

4. Urmarirea progresului in timp real: coaching personal

Ține evidența progresului tău academic fără efort cu funcția de urmărire a progresului în timp real a NLP-ului.

Pe măsură ce  navighezi prin  călătoria educațională, această unealtă devine însoțitorul tău loial, oferindu-ți idei și motivație pentru a te propulsa înainte.

Iată câteva moduri în care această funcție îți poate fi de ajutor:

 • Motivație pentru Studiu: Observă-ți progresul în timp real, alimentându-ți determinarea de a-ți atinge obiectivele.
 • Recunoașterea Realizărilor: Sărbătorește-ți realizările pe măsură ce se întâmplă, sporindu-ți încrederea și stima de sine.
 • Analize de Performanță: Obține o privire de ansamblu detaliată asupra punctelor tale forte și a domeniilor în care poți îmbunătăți, oferindu-ți puterea de a lua decizii de studiu informate.
 • Îmbunătățirea Obiceiurilor de Studiu: Identifică modele în obiceiurile tale de studiu, permițându-ți să ajustezi și să optimizezi eficient strategiile tale de învățare.
 • Creștere Personalizată: Urmărește-ți dezvoltarea în timp, observând transformarea în abilitățile și cunoștințele tale.

Cu funcția de urmărire a progresului în timp real a NLP-ului, ai un însoțitor constant care te încurajează, ghidându-te către succes în eforturile tale academice.

5. Grupuri de studiu colaborativ

Îmbunătățește-ți experiența de învățare prin alăturarea  forțelor cu colegii în grupuri de studiu colaborative.

Suportul dintre colegi joacă un rol esențial în a te ajuta să navighezi prin materiile dificile. În aceste grupuri, poți participa la discuții de grup, să împărtășești idei și să obții perspective valoroase de la colegii tăi.

Aceasta nu numai că promovează un sentiment de camaraderie, dar oferă și o platformă pentru rezolvarea colectivă a problemelor și învățare.

Responsabilitatea în studiu este un alt beneficiu semnificativ al participării în grupurile de studiu colaborative.

Atunci când te angajezi să te întâlnești regulat cu colegii tăi, ești responsabil pentru progresul și participarea ta.

Citește și  Tratament Dementa

Această responsabilitate te poate ajuta să rămâi pe drumul cel bun cu studiile tale, să îți menții concentrarea și să îți atingi obiectivele academice.

În plus, a face parte dintr-un grup de studiu îți poate oferi un impuls de motivație. Să vezi colegii muncind din greu și progresând te poate inspira să faci același lucru, creând un ciclu pozitiv de încurajare și creștere.

Prin urmare, ia în considerare formarea sau alăturarea unui grup de studiu pentru a-ți îmbunătăți călătoria de învățare și a atinge succesul academic împreună.

6. Integrare fara efort cu ajutorul tehnologiei:trainer on-line

Folosește integrarea perfectă a NLP-ului cu dispozitivele pentru a-ți optimiza experiența de studiu și a maximiza eficiența.

Prin adoptarea tehnologiei avansate de integrare a NLP-ului și a caracteristicilor de compatibilitate cu dispozitivele, poți transforma modul în care înveți și îți atingi obiectivele academice.

Iată cinci moduri în care această integrare perfectă poate beneficia călătoria ta de studiu:

 • Studiază Oriunde, Oricând: Cu compatibilitatea dispozitivelor NLP-ului, poți accesa materialele tale de studiu pe diferite dispozitive, permițându-ți să studiezi când și unde îți convine cel mai bine.
 • Sincronizare între Dispozitive: Treci cu ușurință între telefonul tău, tabletă sau laptop fără a rata ceva, asigurându-te că ai toate resursele tale de studiu la îndemână.
 • Învățare Interactivă: Participă la sesiuni interactive de studiu conectând dispozitivele la NLP, îmbunătățindu-ți înțelegerea subiectelor complexe prin conținut multimedia.
 • Organizare Fără Efort: Folosește integrarea dispozitivelor pentru a-ți ține toate notițele de studiu, documentele și programele organizate într-un singur loc, reducând aglomerația și sporind productivitatea.
 • Actualizări în Timp Real: Primește notificări și actualizări instantanee pe dispozitivele tale, asigurându-te că nu ratezi niciodată o dată limită importantă sau o sesiune de studiu.

Adoptă integrarea perfectă a NLP-ului cu dispozitivele pentru a-ți transforma rutina de studiu și a-ți elibera întregul potențial.

7.Recomandari de studiu cu Inteligenta Artificiala0ba1d9376e2aced8bc675ac8bae22ccf62dbd5492cc81e2516093fa60e7ba49d?ts=1714647410

https://www.pexels.com/search/online+study+many+people/?orientation=portrait

Folosind recomandările de studiu impulsionate de inteligența artificială a NLP-ului, poți îmbunătăți semnificativ eficiența și eficacitatea învățării tale.

Imaginează-ți că ai un coleg de studiu virtual care știe exact pe ce trebuie să te concentrezi pentru a excela în studii.

Cu recomandările AI ale lui NLP-ului, poți experimenta exact asta. Experiența interactivă de învățare pe care o oferă îți permite să interacționezi cu sugestii de studiu personalizate adaptate stilului tău de învățare și nevoilor tale.

Prin urmarirea în timp real, NLP-ul ține pasul cu progresul tău, ajustându-și recomandările pe măsură ce avansezi.

Această abordare dinamică garantează că lucrezi întotdeauna la domeniile care necesită cea mai mare atenție, maximizând eficiența studiului tău.

Spune adio răsfoirii fără țintă a manualelor sau căutării pe internet pentru resurse. Recomandările de studiu impulsionate de AI ale lui NLP-ului îți optimizează sesiunile de studiu, făcându-le mai productive și mai direcționate.

Cu NLP-ul alături, poți adopta o modalitate mai inteligentă de a învăța care este atât captivantă, cât și eficientă.

Lasă NLP-ul să te îndrume către succesul academic cu recomandările sale inteligente de studiu, deschizând calea către o rutină de studiu mai structurată și rodnică.

8. Instrumente de gestionare a timpului:programarea neurolingvistica planificata

Când vine vorba de gestionarea eficientă a timpului de studiu, NLP-ul îți oferă un program eficient de programare a sarcinilor și te ajută să planifici sesiuni de studiu productive.

Cu aceste instrumente de gestionare a timpului la îndemână, poți aborda sarcinile cu o strategie clară și să profiți la maximum de orele de studiu.

Prin utilizarea funcțiilor NLP-ului, poți naviga cu ușurință prin sarcinile tale de lucru și să îmbunătățești obiceiurile de studiu pentru o performanță academică mai bună.

Programare eficientă a sarcinilor

Atunci când îți administrezi timpul eficient, poți experimenta o concentrare îmbunătățită și o productivitate sporită.

Iată câteva sfaturi pentru a te ajuta în programarea eficientă a sarcinilor:

 • Prioritizează-ți sarcinile în funcție de urgență și importanță.
 • Descompune proiectele mari în sarcini mai mici, ușor de gestionat.
 • Folosește un planificator sau instrumente digitale pentru a-ți organiza programul.
 • Stabilește obiective și termene specifice pentru fiecare sarcină.
 • Revizuiți și ajustați periodic programul pentru a rămâne pe drumul cel bun.
Citește și  Terapia Cognitiv Comportamentală

Sesiuni de studiu productive

Prin utilizarea tehnicilor precum metoda Pomodoro sau crearea unui program detaliat de studiu, poți îmbunătăți experiența ta de învățare și productivitatea ta.

Aceste instrumente nu numai că te ajută să fii organizat, dar contribuie și la creșterea reținerii materialelor pe care le studiezi.

Stabilirea obiectivelor specifice pentru fiecare sesiune de studiu și folosirea cronometrelor pentru a împărți munca în bucăți gestionabile sunt tehnici eficiente pentru a te menține concentrat și pe drumul cel bun.

Adu-ți aminte că nu este vorba doar despre cantitatea de timp pe care o petreci studiind, ci și despre calitatea sesiunilor tale de studiu care fac cu adevărat diferența în succesul tău academic.

Așadar, adoptă aceste instrumente de gestionare a timpului și vei vedea cum sesiunile tale de studiu devin mai productive și mai satisfăcătoare.

9. Suportul virtual pentru tutori5d4b5477eda25d986453257ecd7f180d8897c2e6f4531e0725e55ff6aad6ba09?ts=1714647509

https://www.pexels.com/search/online+study+many+people/?orientation=portrait

Prin accesarea suportului virtual al tutorelui NLP, poți primi îndrumare personalizată și asistență în studiile tale.

Iată câteva motive convingătoare pentru care utilizarea suportului virtual al tutorelui poate îmbunătăți semnificativ experiența ta de învățare online:

 • Învățare Personalizată: Tutorele virtual poate personaliza planurile de studiu pentru a se potrivi nevoilor tale individuale, ajutându-te să înțelegi conceptele mai eficient.
 • Feedback Instant: Primești feedback imediat cu privire la temele tale, chestionarele și progresul, permițându-ți să faci îmbunătățiri în timp util.
 • Implicare Crescută: Interacționezi cu tutorele virtuale în timp real, promovând un mediu de învățare mai captivant și dinamic.
 • Motivație Îmbunătățită: Tutorele virtuale pot oferi încurajare și motivație, asigurându-se că rămâi concentrat și pe drumul cel bun cu studiile tale.
 • Asistență Non-stop: Ai acces la suport ori de câte ori ai nevoie, oferindu-ți flexibilitate și comoditate pentru a se potrivi programului tău aglomerat.

Cu suportul virtual al tutorelui, poți exploata întregul potențial al învățării online, făcându-ți călătoria educațională mai ușoară și mai satisfăcătoare.

10. Elemente captivante de gamificare

Folosind elemente captivante de gamificare din NLP, îți poți transforma sesiunile de studiu în experiențe interactive și plăcute de învățare.

Aceste elemente sunt concepute pentru a spori motivația prin încorporarea provocărilor interactive care fac învățarea distractivă și captivantă.

Pe măsură ce te plimbi prin chestionare, puzzle-uri și activități competitive, te vei simți mai motivat să-ți înfrunți fiecare sarcină, atingând noi niveluri de cunoștințe și abilități.

Provocările interactive din NLP nu doar îți testează înțelegerea, ci te împing și să gândești critic și să rezolvi probleme într-un mod dinamic.

Prin implicarea ta în aceste activități gamificate, vei dezvolta un sentiment de realizare și satisfacție pe măsură ce depășești obstacolele și îți atingi obiectivele de învățare.

Natura competitivă a acestor elemente adaugă o notă excitantă rutinei tale de studiu, ținându-te implicat și entuziasmat să progresezi.

Întrebări frecvente

Cum pot studenții să profite la maximum de funcția de grupuri de studiu colaborative?

Când vine vorba de obținerea celor mai bune rezultate din caracteristica de grupuri de studiu colaborativ, poți îmbunătăți dinamica grupului prin participare activă și încurajarea reciprocă. Folosește strategii eficiente de colaborare între colegi precum împărțirea sarcinilor, partajarea resurselor și oferirea feedback-ului constructiv. Prin promovarea unui mediu de susținere și inclusivitate, poți sporii eficacitatea grupului și îți poți îmbunătăți experiența de învățare. Adoptă puterea echipei și a cunoștințelor colective pentru a obține succes academic împreună.

Utilizatorii pot personaliza recomandările de studiu alimentate de AI pentru a se concentra pe anumite materii sau subiecte specifice?

Te simți copleșit de volumul de studiu? Te întrebi dacă poți ajusta recomandările tale de studiu pentru a se potrivi materiilor tale specifice? Cu planuri de studiu personalizate, acum poți să te concentrezi pe subiectele exacte la care ai nevoie de ajutor. Imaginează-ți eficiența și claritatea pe care o aduc recomandările specifice subiectului care te ghidează în sesiunile tale de studiu. Adoptă această abordare personalizată a învățării și urmărește cum performanța ta academică ajunge la noi culmi!

Citește și  Frica de Serpi - Cum Apare?

Există vreo limitare a integrării fără probleme cu dispozitivele, cum ar fi anumite sisteme de operare sau dispozitive care nu sunt acceptate?

Când vine vorba de limitări, s-ar putea să întâmpini unele probleme legate de compatibilitate. Anumite sisteme de operare sau dispozitive ar putea să nu fie susținute în totalitate. Acest lucru poate afecta experiența de integrare fără cusur. Cu toate acestea, nu lăsați să vă descurajeze acest aspect. Funcțiile și opțiunile de personalizare sunt încă acolo pentru a vă ajuta să profitați la maximum de sesiunile de studiu. Totul este să găsiți modalități de a lucra în jurul acestor limitări și de a aborda oportunitățile de creștere și învățare.

Cum funcționează suportul oferit de tutorele virtual și ce calificări au aceștia?

Când te avânți în domeniul suportului tutor virtual, vei descoperi o rețea de indivizi extrem de calificați pregătiți să te îndrume în călătoria ta academică. Acești tutori dețin o bogăție de cunoștințe și experiență în diverse materii, asigurându-se că primești o asistență excepțională. Calificările lor variază de la grade avansate la ani de experiență în predare, oferindu-ți încrederea necesară pentru a aborda orice provocare academică cu sistemul lor de suport constant.

Ce fel de elemente de gamificare captivante sunt incluse în platformă și cum îmbunătățesc ele experiența de învățare?

Când te implici în platformă, elemente de gamificare precum quiz-uri interactive te așteaptă. Aceste caracteristici nu sunt doar pentru distracție; ele îmbunătățesc călătoria ta de învățare în moduri interesante. Beneficiile gamificării experienței tale educaționale făcând-o mai interactivă și plăcută. Prin participarea activă la quiz-uri, îți îmbunătățești reținerea și înțelegerea materialului. Așadar, cufundă-te în aceste instrumente gamificate și urmărește cum experiența ta de învățare se transformă în ceva cu adevărat captivant și satisfăcător.

Care sunt avantajele utilizarii NLP-ului pentru studiu?

Utilizarea programarii neuro-lingvistice (NLP) in procesul de studiu poate aduce numeroase beneficii semnificative pentru dezvoltarea personala si academica a individului.

De ce este important sa participi la un curs de trainer NLP pentru studiu?

Participarea la un curs de trainer NLP iti va oferi abilitatile si cunostintele necesare pentru a aplica eficient tehnicile de NLP in procesul tau de invatare.

Ce tipuri de resurse necesare sunt utile in implementarea NLP-ului pentru studiu?

Pe langa cunostinteile teoretice, este recomandat sa ai la indemana exemple de exercitii practice, scaune de ancorare si materiale educative relevante.

Ce aduce in plus intern specific in utilizarea tehnicii de NLP pentru studiu?

Abordarea intern specific in NLP te va ajuta sa iti concentrezi si adaptezi tehnicile in functie de nevoile si obiectivele personale de invatare.

Cum te poate ajuta trainingul NLP sa-ti imbunatatesti abilitatile de persuasiune in mediul academic?

Participarea la trainingul NLP iti va oferi o înțelegere mai profundă a mecanismelor subtile care stau la baza procesului de persuasiune

Surse:

1.Passmore, Jonathan & Rowson, Tatiana. (2019). Neuro-linguistic programming: A review of NLP research and the application of NLP in coaching. International Coaching Psychology Review. 14. 57-69. 10.53841/bpsicpr.2019.14.1.57.

2. Beaman, C. P., & Williams, T. (2010w). Earworms (stuck song syndrome): Towards a natural history of intrusive thoughts. British Journal of Psychology, 101(4), 637–653. https://doi.org/10.1348/000712609×479636

3 Zhang, X., Davarpanah, N., & Izadpanah, S. (2023s). The effect of neurolinguistic programming on academic achievement, emotional intelligence, and critical thinking of EFL learners. Frontiers in Psychology, 13. https://doi.org/10.3389/fpsyg.2022.888797

Maria Anghel

Articole publicate: 44

Vezi pagina autorului

Inscrie-te si TU la Cea Mai Mare Bibliotecă Online din România din domeniul Dezvoltării Personale!

Dă click pe linkul de mai jos și intră în Biblioteca Puterea Minții chiar acum, unde ai acces la:

 • sute de ore de cursuri,
 • zeci de ședințe de terapie,
 • demonstrații și exemple de lucru
 • Certificări Internaționale
 • > Inscrie-te Acum <

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *