Monica Georgescu

 

Sunt Monica și sunt aici ca să te îndrum în călătoria către propria ta transformare autentică și vindecare. Cu peste două decenii de experiență în dezvoltare personală și spiritualitate, te sprijin să descoperi resursele tale interioare, să eliberezi blocajele emoționale și obstacolele care stau în calea fericirii tale.

Abordarea mea holistică a stării de bine promovează echilibrul și armonia între fațetele fizice, mentale și spirituale ale vieții. În esența sa, practica mea de consiliere se referă la împuternicire.  Îi ajut pe oameni să se vindece emoțional și să dea sens vieții, permițându-le să trăiască o viață fără constrângeri mentale și emoționale. Îi ajut să se autoîmputernicească.

Clienții mei au reușit să elimine blocaje precum frica de moarte, de eșec, de vorbit în public, anxietatea, depresia, neîncrederea în sine, să gestioneze conflicte relationale, dependențe, stres, insomnie.

Hipnoza, hipnoza regresivă, vindecarea copilului interior, terapia părților, meditația, NLP, coerența inimii, coerența creierului și abilitățile de consilier, sunt fundația practicii pe care o folosesc în consiliere.

Ca și consilier de dezvoltare de bună stare și spirituală, hipnotist și trainer acreditat, mă dedic să-ți ofer suportul și instrumentele necesare pentru a atinge armonia interioră, pentru a trăi o viață împlinită și pentru a explora ființa dincolo de corpul fizic.

Hai să pornim împreuna în această frumoasă călătorie. Nimic nu este imposibil, nu lăsa visurile să rămână doar visuri.  Acționează ca să le poți îndeplini!

Vindecă. Experimentează. Cunoaște. Evoluează.

Motto: Cunoașterea interioară înseamnă libertate spirituală, iar libertatea spirituală însemană fericire.

 

Hai să lucrăm împreună

Fă o Progamare și hai să începem

Sunt aici pentru a te ajuta

Ședințe de hipnoterapie

Consiliere individuală 1-la-1 online

Consiliere pentru dezvoltare personală

Consiliere adresată cuplurilor aflate în criză

Terapie pentru fobii

Terapie pentru depresie

Terapie pentru atacuri de panică

Terapie pentru diverse dependențe

Vindecarea traumelor emoționale

Certificări Profesionale

  • Consilier Dezvoltare Personală – SC Confident Business Training SRL-2021
  • Hipnoterapeut – Asociația Română de Hipnoză – 2024
  • Vindecarea Traumelor – Asociația Română de Hipnoză – 2022
  • Practicant Hipnoză – Asociația Română de Hipnoză – 2022
  • Theta Healling – Theta Healling Institute – 2018
  • Outreach Trainer Monroe Institute – 2019
  • Resilience Advantage Trainer HeartMath Institute – 2021
  • Mindfulness Practician – Academy of Applied Modern Psyhology – 2021
Hai să lucrăm împreună

Alege Pachetul de Ședințe Dorit

Experiență Profesională

 

Cu o experiență vastă în domeniul dezvoltării personale și spiritualității, am ales acum 7 ani să-mi dedic viața îndrumării și sprijinirii celor care își doresc să exploreze adâncurile ființei lor și să atingă un nivel mai înalt de conștiință și armonie în viață. Ca și consilier de dezvoltare personală, am avut privilegiul de a lucra cu numeroase persoane, fiecare cu propriile lor căutări și provocări. Abordarea mea se bazează pe înțelegerea profundă a anatomiei ființei, pe empatie și pe compasiune necondiționată.

Împreună cu clienții mei, navigăm prin emoții, blocaje și limitări, traume, iar prin intermediul diverselor tehnici și metode, îi ajut să-și descopere resursele interioare și să depășească toate obstacolele care îi împiedică să aibă o viață fericită. Este o călătorie autentică dinspre interior spre exterior!

Experiența mea ca hipnotist mă completează în munca mea ca și consilier de dezvoltare personală și trainer. Înțelegerea profundă a  mecanismelor subconștiente și a psihicului uman îmi permit să lucrez în profunzime cu clienții mei, să-i sprijin în depășirea piedicilor și să-i încurajez să-și trăiască viața cu bucurie și împlinire.

Ca și practicant de terapii bazate pe hipnoză, regresii și sugestii hipnotice, vindecarea copilului interior, îi îndrum pe cei aflați în căutarea vindecării și eliberării de traumele trecutului. De asemenea, folosesc terapia părților și hipnoza pentru blocaje emoționale, dependențe, fobii sau orice alt obstacol care poate sta în calea stării de bine a clientului. Prin aceste metode, ofer un spațiu în care oamenii se simt în siguranță și pot să exploreze și să elibereze emoțiile și amintirile dureroase, să își reconstruiască încrederea și să-și recâștige armonia interioară.

În calitate de trainer, am împărtășit în zecile de programe suținute, cunoștințele și experiența mea cu sute de oameni, inspirându-i să-și exploreze propriile capacități și mai ales să-și vindece rănile sufletului. Am avut ocazia să explorez puterea conexiunii dintre inimă și creier și să învăț tehnici avansate pentru gestionarea stresului, dezvoltarea inteligenței emoționale și cultivarea stării de coerență inimă-creier, starea de bază a performanței umane dar și starea pentru echilibru emoțional, mental și fizic.

Pregătire Academică

 

Studii de Licență în Cibernetică Informatică Economică – Academia de Studii Economice din București

Rezervă o ședință cu acest specialist

Poți afla mai multe informații direct de la specialistul Puterea Minții.

Colegii Mei de la Puterea Minții

Articole scrise de Monica Georgescu