Dana Alexandrescu

 

Sunt Dana Alexandrescu, consilier și terapeut certificat în hipnoterapie, tehnici de eliberare emoțională și Theta Healing.

Sunt aici să te ghidez către starea de echilibru interior și să-ți ofer un spațiu sigur în care să te descoperi pe tine, să te vindeci și să crești.

Visul meu încă din copilărie era să ajut oamenii să se vindece, așa că drumul meu a început cu domeniul medical, urmând Facultatea de Farmacie. Pe parcurs, perspectiva mea asupra vindecării s-a extins, conducându-mă spre psihologie și terapii alternative.

În mijlocul numeroaselor provocări întâlnite în călătoria mea, am descoperit puterea transformatoare a unor practici pe care îmi doresc să le dăruiesc mai departe.

Am studiat diverse abordări terapeutice pentru a dezvolta terapii personalizate și adaptate fiecărei persoane cu care lucrez. Am integrat tehnici din diverse metode terapeutice, inclusiv din psihoterapia cognitiv-comportamentală, experiențială, psihosomatică, mindfulness și hipnoză.

Pasiunea mea pentru lucrul cu oamenii mă determină să învăț și să cresc constant, aducând noi tehnici și practici în munca mea terapeutică. Scopul meu este le ofer clienților mei cele mai eficiente metode de care au nevoie astfel încât să obțină rezultatele dorite.

Te pot ghida dacă te confrunți cu anxietate, atacuri de panică, fobii sau există un disconfort pe care îl resimți în prezent și îți dorești să-ți îmbunătățești calitatea vieții.

Te invit să pornim împreuna în această călătorie spre transformarea ta.

Recâștigă-ți încrederea în tine și în viață!

 

Hai să lucrăm împreună

Fă o Progamare și hai să începem

Sunt aici pentru a te ajuta

Ședințe de hipnoterapie

Consiliere individuală 1-la-1 online

Consiliere pentru dezvoltare personală

Consiliere adresată cuplurilor aflate în criză

Terapie pentru fobii

Terapie pentru depresie

Terapie pentru atacuri de panică

Terapie pentru diverse dependențe

Vindecarea traumelor emoționale

Certificări Profesionale

  • Consilier pentru Dezvoltare Personală – SC Pro Succes Training SRL – 2024

  • Practicant Hipnoză – Asociația Română de Hipnoză – 2024

  • Certificat de Participare “Terapia anxietăţii-intervenţie eficientă” – Asociația Confident pentru dezvoltare personală și profesională – 2024

  • Certificat de Participare “Curs de psihosomatică” – Asociația Confident pentru dezvoltare personală și profesională – 2024

  • Diplomă de Participare – Curs experiențial Metoda Sedona Avansat – Andrea Filip – 2024

  • Diplomă de Participare – Curs experiențial Bazele Metodei Sedona – Andrea Filip – 2024

  • ThetaHealing: Bază, Avansat, Dig Deeper, Relația cu partenerul, Relația cu Sinele – Think ThetaHealing Institute of Knowledge – 2022 și 2023

Dorești să economisești Timp și Bani?

Alege Un Pachet de Ședințe

Experiență Profesională

 

Am avut ocazia să lucrez cu adulți de toate vârstele, de la cei aflați la început de drum până la părinți și bunici, iar acest lucru mi-a oferit oportunitatea de a cunoaște diversele problematici care apar în diferite etape ale dezvoltării omului.

Tematica abordată în terapie a fost variată, de la lipsa de încredere și teama de a vorbi în public la frica de singurătate și de moarte, inclusiv fobii și atacuri de panică. Am lucrat cu persoane care experimentau episoade de stres major, insomnii și somatizări, dar și cu persoane care nu mai găseau nicio bucurie în viața lor. Am văzut cum frica de singurătate poate afecta viața oamenilor și îi determină să rămână în relații toxice, dar și cum asocierile create în trecut conduc la imposibilitatea construirii unei relații sănătoase. În spatele acestor probleme găseam întotdeauna credințe limitative și emoții refulate.

Prin diversele tehnici pe care le-am folosit în terapie precum regresia, terapia copilului interior, terapia părților, lucrul cu convingerile negative, meditația, clienții cu care am lucrat au reușit să-și învingă fricile și să-și asume responsabilitatea asupra propriei vieți.

Atunci când renunți la ceea ce crezi că ești, devii ceea ce poți fi.

Când nu ești conștient de crezurile tale, funcționezi pe pilot automat și limitările din subconștient îți dictează viața. Aducerea luminii conștiinței în subconștient te eliberează de ceea ce te blochează și abia atunci îți poți crea o viață sănătoasă și asumată.

Te invit să lucrăm împreună și să începi și TU să devii ceea ce poți fi!

Pregătire Academică

 

Studii de Licență și Master- Facultatea de Farmacie – Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” din București – 2020

Studii de Licență – Facultatea de Psihologie – Universitatea “Titu Maiorescu” din București – în curs

Rezervă o ședință cu acest specialist

Poți afla mai multe informații direct de la specialistul Puterea Minții.

Colegii Mei de la Puterea Minții

Articole scrise de Dana Alexandrescu