Summit Puterea Mintii Speakeri Vineri

Prezentările Experților din Ziua 1 a Summitului Starea de Bine în Starea de Criză

ZIUA 1


Înscrie-te Acum și ai ACCES PE VIAȚĂ la toate sesiunile plus Bonusuri și oferte speciale și exclusive...

Mihaela Stroe este de profesie analist comportamental (profiler), are un doctorat in sociologie, este in acelasi timp speaker, trainer, coach pentru cresterea performantei umane, soție și mamă.

Din 2003 este antrenata personala de fostul agent FBI, Joe Navarro, unul din fondatorii diviziei de Analiză Comportamentală și cel mai bun profiler din ultimii 100 de ani ai FBI-ului.

De la 25 de ani este antreprenor, oferind programe de training pentru companii si persoane fizice, a creat diferite programe de coaching si vorbeste de peste 15 ani in public la numeroase evenimente de business (nationale si internationale) ca speaker motivational.

A creat pe blogul sau o comunitate educațională online numită MSTRIBE ( gasesti mai multe informatii pe site-ul dedicat comunitatii: mstribe.ro) cu scopul de a “educa, inspira și motiva oamenii care VOR să fie pe primul loc în viața lor.”

A publicat două cărți (“În Armonie cu Mine!”, “Fii pe primul loc în viața ta! Ghid practic de autocunoaștere”) si un Caiet de lucru pentru creșterea performantei personale de 10 ori.

In plus are o experiență de peste 20 de ani în domeniile:
- Comunicare nonverbală și detectarea minciunii
- Coaching transformațional la nivel de identitate personală
- Optimizarea performanței personale și profesionale, folosind tehnologia TimeWaver

Vineri, 4 Decembrie de la ora 10.00


Horia Radu Puterea Mintii

Horia este expert în comunicare, trainer NLP - Programare Neuro Lingvistica și comunicare nonverbala, fondator www.LimbajulNonVerbal.ro

Vei primi trucuri, concepte si tehnici de comunicare verbala si nonverbala, ca sa te adaptezi rapid din mers si sa comunici usor si eficient in situatii de criza, de conflict sau momente intense, in familie si la serviciu.

Vei afla din acest workshop:

- Principii de comunicare eficientă și detensionare a oricărui conflict, prin tehnici subtile de psihologie practica;

- cum sa identifici si sa stopezi manipularea emoțională și verbala si cum să identifici și să dezamorsezi cele mai folosite tipare de manipulare și deviere a atenției;

- Metode de empatie instantanee şi profundă, pentru crearea rapidă de conexiune cu oamenii din jurul tau, acasa si la job

- cum sa relaționezi si sa influențezi in favoarea ta pe "oamenii dificili" printr-o singura abordare psihologica diferita si la îndemână.

Vineri, 4 Decembrie de la ora 11.00


John La Valle este unul dintre cei mai cunoscuți și respectați Traineri de Programare Neuro Lingvistică din lume și co-autor al cărții „Ingineria Persuasiunii”, alături de Richard Bandler.

John a participat la primul său program de practicanți NLP la începutul anilor '80 și a găsit rapid cum să adapteze cel mai bine tehnologia NLP în mediul de afaceri.
Nu te învârte după deget, nu se pierde în teorii ci trece la treabă și este eficient

John are o vastă experiență în tehnologiile dezvoltării umane. A ocupat diverse funcții în corporații de succes la care a contribuit cu vasta sa experiență în a ajuta pe alții să aibă succes. De la vânzări la producție, managementul resurselor umane, servicii pentru clienți, instruire și dezvoltare și dezvoltare organizațională.

John este, de asemenea, președinte al Societății de Programare Neuro-Lingvistică creată de  Richard Bandler și pregătești numeroși formatori care predau această metodă în întreaga lume.

John LaValle - Starea de Bine in Starea de Criza

De la sfârșitul anilor '80, John a contribuit, de asemenea la continuarea dezvoltării programelor pe care le-a realizat împreună cu Richard Bandle cum ar fi, Design Human Engineering, Neuro-Hypnotic Repatterning și Persuasion Engineering.

Toate acestea sunt programe extrem de puternice pentru dezvoltarea umană și oferă oamenilor mai multe opțiuni pentru a avea o viață mai bună.

John este cel mai bine cunoscut pentru abilitatea sa înnăscută de a prelua probleme complexe și de a le face mai ușor de gestionat și mai ușor de rezolvat și, de asemenea, și-a folosit abilitățile pentru a ajuta organizațiile să dezvolte echipe de lucru de înaltă performanță cu ușurință și rapiditate.

El și soția sa, Kathleen, numesc ceea ce fac: NLP Pur, deoarece misiunea lor este să păstreze tehnologia pură și simplă și ușor de utilizat de oricine și să mențină în viață „lingvistica”!

Vineri, 4 Decembrie de la ora 12.00


Simona-Nicolaescu - Sleep Better

În agitaţia zilnică, ne pierdem între email-uri, meeting-uri, interviuri, proiecte şi deadline-uri, suntem tot mai deconectaţi de la propriul corp și propriile nevoi.

Orele de somn s-au diminuat din ce în ce mai mult, iar oboseala ne acaparează pe zi ce trece.

Pentru toate aceste date îngrijorătoare şi pentru multe altele, am pregatit un material inedit în care voi prezenta tehnici şi metode eficiente care îţi vor îmbunătăți cu siguranță calitatea somnului.

Trebuie să ne facem treaba pentru a fi fericiți. Și, pe măsură ce ne concentrăm pe numeroasele obligații care ne aduc bucurie și viețile pe care le dorim, somnul este adesea prima activitate pe care o sacrificăm.

Suntem constrânși de presiunile mediului extern să fim productivi, înlocuind astfel timpul alocat relaxării şi odihnei, cu mult prea multe ore de muncă. 51% din populația totală a lumii doarme mai puțin decât are nevoie. Angajații își iau, în medie, 7 zile de concediu pentru a recupera somnul pierdut, iar 80% dintre angajații din jurul lumii se folosesc de weekend-uri, pentru a recupera somnul pierdut în timpul săptămânii.

În timp ce acest lucru poate duce la realizări mai mari şi productivitate mărită, pe termen lung perturbă ciclurile naturale ale corpului, scăzând în timp productivitatea şi puterea de concentrare. Lipsa de somn, fie ea continuă sau rezultatul trezirilor pe parcursul nopții, creează doze mari de stres pentru corp și minte. Aceasta poate avea un impact negativ asupra sănătății fizice și mentale, afectând performanța în muncă, relațiile sociale și conducând la probleme psihice, precum anxietatea sau depresia.

Vineri, 4 Decembrie de la ora 13.00


Marius este fondatorul comunității NLP Mania și Master Trainer NLP.

În acest workshop de 50 de minute descoperi cat de ușor poți elimina stresul si emoțiile negative folosindu-te de abilitățile si informațiile pe care deja le ai.

Înveți cum sa te folosesti de gandurile tale pentru a modifica emotiile distructive si cum sa elimini dialogul mental critic care iti saboteaza stima de sine. Vei afla cum poti sa iti antrenezi fericirea, fara sa depinzi de alte persoane si cum sa schimbi instant o emotie negativa in una neutra sau chiar pozitiva.

Marius Simion Puterea Mintii

Vineri, 4 Decembrie de la ora 14.00


Augsutin Mihaila Puterea Mintii

Augustin, este artist și iluzionist premiat internațional. Este cunoscut publicului larg sub numele de șcenă „Magicianul Augustin”. Cunoaște scena de peste 20 de ani, fiind actor, iluzionist, hipnotist și MC de evenimente.

În această prezentare îți ofer, din experiența proprie, care sunt principalii sabotori ai motivației și cum să-i previi.

Uneori motivația dispare atât de repede și pe nesimțite încât oamenii realizează lipsa ei abia după ce s-au scăldat suficient de mult în lene și convingeri care îi limitează. 

În această prezentare vei descoperi:

  • Cum să previi demotivarea;
  • Care sunt principalii sabotori ai motivației;
  • Cum să te automotivezi în vremuri grele;

Vineri, 4 Decembrie de la ora 13.00


Diana Vasile, președintele Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei, este psihoterapeut de trauma, psiholog clinician și cadru didactic universitar cu experiență de peste 20 ani, recunoscut pentru claritatea explicațiilor oferite și a legăturii eficiente dintre teorie și practică.

Cu o experiență de peste 20 de ani, Diana este formator și supervizor în psihoterapie experiențială și în psihoterapii scurte. Interesul ei se centrează pe analiză procesului traumatic al persoanelor care trec prin experiențe adverse de viață și pe stimularea resurselor acelei persoane, cu scopul recuperării funcționarii și sănătății psihice cât mai rapide și mai stabile.

În practicasa, Diana Vasile oferă o înțelegereprofundăși o îmbinareoriginală a teoriei traumatizarii psihice, a principiilor de funcționare a relațiilor inter-umane (cu accent pe ceapsihoterapeutică) și a celor trei mariorientări psihoterapeutice, o experiențădobândităîn ultimii 20 ani de studiu șipractică.


Este membru co-fondator al mai multor asociații profesionale de psihoterapie dințară (ISTT, SPER, ARTS&CORS,  ARTeS,  ARPT, APOPS) șipreședinte al Institutului pentru Studiul și Tratamentul Traumei (ISTT) - înființatîn anul 2010, sub egida ARTS-CORS), cu personalitate juridicăautonomă din 2013.

În cadrul ISTT, Diana, alături de o echipadedicată de profesioniști, studiază cauzele și efectele traumelor psihice umane în vederea popularizării lor pentru a le preveni șivindecă, identifica diverse modalități de tratament, descoperășipromoveazăinițiative, politici, servicii de ajutor psihologicși strategii carereducă impactul factorilor traumatici șiconsecințele acestora, oferind înacelașitimp un cadru de întâlnire a tuturor profesioniștilordin domeniul clinic, de cercetare, de educare și informare din Româniași din întreagă lume.

Vineri, 4 Decembrie de la ora 12.00


Lucian Negoita Puterea Mintii

Lector universitar, Doctor in Științele Educației, Psihoterapeut principal, formator și supervizor în psihoterapie cognitiv-comportamentală și hipnoză clinică.

În această prezentare ne propunem să discutăm și să identificăm tiparele mentale și mecanismele de autosabotare pe care le utilizăm mulți dintre noi automat în această perioadă de pandemie. Prezentarea are un caracter practic prin propunerea unor strategii și tehnici de intervenție și schimbare din psihoterapia cognitiv-comportamentală și hipnoza ericksoniană.

În această prezentare ne propunem să discutăm și să identificăm tiparele mentale și mecanismele de autosabotare pe care le utilizăm mulți dintre noi automat în această perioadă de pandemie. Prezentarea are un caracter practic prin propunerea unor strategii și tehnici de intervenție și schimbare din psihoterapia cognitiv-comportamentală și hipnoza ericksoniană.  

În acest prezent în care distanțarea socială își pune amprenta asupra calității vieții noastre psihice și emoționale, ne dorim să putem păstra stare de bine din interiorul nostru și din relațiile cu ceilalți. În cadrul prezentării vom învăța:

  •  Cum să recunoaștem credințele noatre iraționale și cum să le transformăm în credințe adaptative,
  • Cum să transformăm însingurarea într-o conectare emoțională cu propria ființă,
  • Cum să depășim momentele de criză (furie, anxietate) prin folosirea unui kit de urgență.
  • Cum să ne conectăm cu resursele noastre folosind tehnici de imagerie și hipnoză.

Vineri, 4 Decembrie de la ora 13.00

Parteneri


Starea de Bine in Starea de Criza Parteneri