TECHNICA REWIND

Training de Certificare Internațională

Ai nevoie de mai multe detalii? Scrie-ne!

Acesta este un TRAINING LIVE și include demonstrații, sesiuni de practică, întrebări și răspunsuri live, concepte tetice și principii ale Tehnicii Rewind.

Training de Certificare Internațională în

Tehnica Rewind pentru Vindecarea Traumei și a  
Stresulului Post Traumatic - PTSD

Învață cum să te ajuți pe tine și pe alții și Vindecă Trauma și PTSD 

Trauma face parte din viața noastră, fie că ne place sau nu. Este un cuvânt care este adesea folosit în mod obișnuit, dar de fapt este o problemă foarte serioasă. Când cineva se confruntă cu o traumă, îl poate lăsa să se simtă copleșit și confuz. Dacă nu sunt tratate, efectele traumei pot dura ani de zile sau chiar toată viața. Cu toate acestea, există modalități de a vindeca trauma dacă știi unde să cauți. Iată cinci metode care s-au dovedit a fi eficiente în a ajuta oamenii să depășească experiențele traumatice.

Tehnica Rewind este o nouă abordare revoluționară pentru vindecarea traumei și a PTSD. Dezvoltată de Dr. David Muss, această metodă puternică vă ajută să reconectați rapid și eficient modul în care creierul dumneavoastră răspunde la amintirile traumatice. Cu Tehnica Rewind, poți depăși în sfârșit simptomele PTSD și îți poți restabili viața.


În acest curs de certificare online, înveți toate principiile și conceptele de bază care fac ca Tehnica Rewind să fie atât de puternică și eficientă în tratarea traumei și PTSD. Înveți cum și când să-l aplici și ce poți face pentru ca acesta să funcționeze.

Dr. David Muss, creatorul metodei preda si promovează această metodă de peste 30 de ani si sunt mii de oameni, profesionisti sau nu, care o folosesc si o aplica cu rezultate deosebite.
Mii de oameni din întreaga lume au folosit cu succes programele noastre pentru a deveni practicieni certificați pentru a-i ajuta pe alții (clienți sau pacienți) sau pur și simplu pentru a se ajuta să se elibereze de traume.

Înscrie-te la cursul LIVE și învață cum poți folosi această metodă pentru tine sau a-i ajuta pe alții.


Tehnica Rewind
Training de Certificare Internațională

Cu toții avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul. Cu toții căutăm soluții, pentru vindecare, pentru tratament sau pentru îmbunătățire. Rewind este o metodă foarte simplu de aplicat, ușor de utilizat și este excelentă cu traume, PTSD, rumiare și gânduri obsesive.
Poate fi folosit fără conținut (clientul nu dezvăluie care este problema) și nu necesită nicio transă formală, inducție sau orice alt tip de intervenție.

Iată la ai ai acces atunci când te înscrii la Trainingul de Certificare în Tehnica Rewind

Acesta este un antrenament practic, practic, și aveți șansa de a învăța, observa, exersa și aplica Tehnica Rewind. Acesta NU este un curs la care participi pasiv și doar urmărești predarea, ci unul la care participi activ și te implici. Acest lucru face ca procesul de învățare să fie o experiență profundă cu rezultate permanente și puternice de care te bucuri tot restul vieții!

Învață Principiile

Învață principiile astfel încât să te puteți bucura de rezultate excelente de fiecare dată când folosești Tehnica Rewind. Când cunoști principiile, totul curge natural.

Aplică Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ai învățat elementele de bază, este timpul să aplici metoda. Cu tine și cu ceilalți. Așa ajungi să o stăpânești cu adevărat.

Experiență Personală

Experiența personală este cea care ne dă încrederea în noi și în tehnică. La filul acestui curs vei avea această experiență și te vei putea folosi de ea.

Practică cu colegii

Nimic nu bate experiența personală, nu? Ai noroc, pentru că vei avea o parte de practică la acest training. Vei putea să practici și să te bucuri de rezultate.

Demonstrație în Direct

Fiecare parte a metodei este prezentată, explicată și demonstrată. În acest fel, poți vedea în direct cum este aplicată și cum sunt rezolvate cazurile.

Bonusuri și Oferte Speciale

Înscriindu-te la acest curs ai parte și de bonusuri, de asemenea. Aceste bonusuri speciale, în valoare de sute de dolari, sunt oferite de noi și partenerii noștri.

Iată doar câteva dintre sutele de mărturii ale studenților noștri

De-a lungul anilor am oferit sute de cursuri, ateliere și prezentări publice atât online, cât și offline. Mii de oameni au participat la programele noastre și mulți dintre ei ne-au împărtășit din beneficiile pe care le-au avut atât pe plan personal, cât și profesional.

Adela Vladislav - Testimonial

H. T.

Entreprenor

Este minunat să ai o tehnică atât de eficientă și rapidă. De asemenea, este (relativ) ușor pentru client - în cele 4 cazuri în care l-am folosit, a funcționat dintr-o singură ședință, așa că vă mulțumesc din nou.

Ioana Pacuraru - testimonial

Ioana Brebeanu

Therapist

Multumesc pentru training. Sunt atât de impresionată de această tehnică. Ai folosit-o cu mine și mă continui să mă verific, gândindu-mă la amintirea supărătoare, dar acum nu mă mai simt stresată, vinovată și rușinată. Mulțumesc din nou.

Corina Mornăilă - Testimonial

A. Hewit

Therapist

Am folosit Rewind cu rezultate atât de fantastice... săptămâna trecută lucram cu o clientă care a suferit o traumă uriașă fiind traficată sexual... scorul ei a trecut de la 69 la 24

Programul Cursului de 

Formare Internațională în Tehnica Rewind

1

Partea 1: Introducere în Tehnica Rewind

Cursul începe printr-o prezentare despre Tehnica Rewind, originea sa precum și studiile realizate folosind această metodă.

Dr. David Muss prezintă conceptele de bază ale tehnicii și explică pașii săi pentru a pregăti participanții pentru sesiunea de practică ce urmează.

2

Partea 2: Demonstrație

După partea teoretică urmează sesiunea de demonstrație în care Dr Muss lucrează cu participanții la curs pentru a demonstra și a exemplifca pașii tehnicii la lucru. Demonstrațiile aduc un aport extraordinar în procesul de învățare și consolidare a informațiilor din curs.

3

Partea 3: Practică

După demonstrații vine practica. Este cel mai bun și mai eficient mod de a învăța orice. Iar Tehnica Rewind este extrem de simplu și de ușor de aplicat de către practicant dar și foarte ușor de urmat de către client/pacient. La sesiunea de practică ai oportunitatea de a fi atât client cât și terapeut iar asta încununează minunat procesul de învățare.

4

Partea 4: Întrebări și Răspunsuri

Cursul sa va finaliza cu partea de Întrebări și Răspunsuri când poți adresa întrebările tale către Dr David Muss și îți poți clarifica orice nelămurire pe care o ai. Astfel, la final de curs ai toate informațiile de care ai nevoie pentru a putea aplica cu succes Tehnica Rewind atât pentru tine cât și pentru a-i ajuta pe ceilalți ca să sa elibereze și să se vindece de Traumă și Stresul Post Traumatic.

BonusURI

Când te înscri la acest program, ai automat acces și la bonusuri uimitoare

Bonus 1

Valoare - 220 RON

Sesiuni de lucru și Demonstrative

Nu numai că ai șansa de a învăța LIVE de la Dr. David Muss, dar, înscriindu-te la curs, primești și un sesiuni de lucru și demonstrații cu Tehnica Rewind

Bonus 2

Valoare - 450 RON

Înregistrarea Cursului

Când te înscrii la cursul de Formare Internațională în Tehnica Rewind primești automat acces și la înregistrarea acestuia.

Hai să ne cunoaștem mai bine:
Dr. David Muss

Dr. David Muss este creatorul tehnicii Rewind și fondatorul Asociației Internaționale Tehnica Rewind de Tratare a Traumei. Este formator internațional și un speaker care a lucrat cu mii de participanți și clienți din întreaga lume.

Dr. David Muss - The Rewind Technique

Învață Tehnica Rewind de la SINGURUL Training Acreditat Internațional

Sunt șanse, dacă citiți acest lucru, înseamnă că sunteți interesat să ajutați oamenii!

Acest antrenament vă oferă toate informațiile și pașii de care aveți nevoie pentru a putea ajuta oamenii și a vă ajuta pe voi înșivă folosind Metoda Yageriană.
Aveți acces la sesiuni de practică, demonstrații, sesiuni de grup, materiale video, audio și scrise. După curs, poți alege să faci parte dintr-un grup de profesioniști pricepuți, specializați în această metodă uimitoare.
Nu aveți nevoie de pregătire anterioară pentru a participa la acest training. Este accesibil tuturor!


Nimeni nu vă va spune că nu vă calificați. Nimeni nu te va respinge pentru că nu ai „acreditările potrivite” sau pentru că nu ai atestat într-o anumită metodă sau îți lipsește o diplomă sau alta.

Metoda Yageriană este disponibilă oricui dorește să învețe. Vă puteți înscrie la acest curs oriunde vă aflați în lume, atâta timp cât aveți acces la internet.

Toate sesiunile au loc online și le puteți accesa cu ușurință. Nu trebuie să cheltuiți mii de dolari pentru transport, cazare și alte cheltuieli. Înveți și economisești.

Ce Câștigi Înscriindu-te la Acest Curs?

  • Live Training
  • Manual
  • Sesiuni video
  • Multă Practică
  • Demonstrații
  • Experiență personală
  • Oferte Speciale
  • Bonusuri (valoare 670 RON

Să Trecem la Fapte
Înscrie-te acum, înainte să crească prețul!

29 EURO (se achită în RON)

GARANȚIE 100%

E simplu, dacă nu-ți place, îți primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la prima pauză ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să te retragi, o poți face foarte ușor Investiția ta este garantată 100%. Doar trimite-ne un e-mail și îți vom returna investiția imediat!

FAQ

Este un curs LIVE?

Da! Acest training are loc exclusiv online. Nu trebuie să pleci nicăieri. Tot ce trebuie să faci este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer!)

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la practică?

Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

Este un Curs Practic?

Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Vei avea parte de demonstrații și practică cu colegii.

Pot practica această metodă după curs?

Desigur! Informațiile, tehnicile și metodele pe care le prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și veți avea succes în majoritatea sesiunilor.

Cursul va fi înregistrat?

Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a fi ușor de accesat și de învățat. Înregistrările sunt incluse ca BONUS special. Toți participanții pot obține acces pe viață la înregistrări.

Există o Certificare?

Da, acest curs de formare este certificat de Asociația Internațională pentru Terapia Traumatică Rewind și Asociația Română de Hipnoză.

Învață, Crește, Dăruiește

Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne mână să facem ceea ce facem. Te invităm să ni te alături și să învățămi, să creștem și să dăruim ÎMPREUNĂ. Astfel putem ajuta cât mai mulți oameni.
Dorința noastră este aceea de a ajuta cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm că împreună cu tine, putem realiza acest lucru.
Vino alături de noi și hai ca împreună să facem din această lume un loc mai bun. ❤️

Mai ai întrebări? Ai nevoie de mai multe informații?

Trimite-ne un mesaj și te vom contacta cât de curând.

Puterea Minții© The Rewind Technique LIVE