REGRESIA HIPNOTICĂ

VINDECĂ TRAUMELE ȘI SUFERINȚELE ȘI BUCURĂ-TE DE O VIAȚĂ FERICITĂ

Achiziționează Înregistrarea Aici

Dorești mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj

25+

Ani de Experiență

25000+

Studenți și Cursanți

125+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

Învață Tehnici Eficiente de Regresie Hipnotică

Ce faci atunci când te confrunți cu o problemă cu o cauză necunoscută? Ce faci când ai încercat toate variantele posibile de rezolvare dar totul a eșuat și tu în continuare suferi?

Ai auzit de oameni care suferă de fobii? De atacuri de panică? De depresie sau anxietate sau teama de a vorbi în public?

Dar de oameni, poate  prieteni dragi sau chiar membrii ai familiei, care suferă de boli autoimune sau de dureri cronice de care nu scapă de ani de zile?

Poate cunoști astfel de persoane, poate chiar tu suferi de astfel de probleme și îți dorești cu adevărat să scapi de ele. Să duci o viață normală, fără durere, fără suferință, fără lacrimi și chinuri.

Dacă da, atunci ești la locul potrivit, pentru că regresia hipnotică te ajută să găsești cauza ascunsă, uitată, nedescoperită a problemei și, rezolvând-o, să scapi astfel de suferință.

Regresia Hipnotică este cea mai eficientă și rapidă formă de rezolvare a problemelor din trecut!

Indiferent dacă aceste probleme sunt de natură fizică (boală cronică), emoțională sau psihologică.

Mottoul hipnozei regresive este: Găsește cauza și rezolv-o!

În acest curs practic înveți cum să descoperi cauza problemelor, cum să vindeci traumele și suferința pentru a trăi o viață sănătoasă și fericită.

AM APĂRUT ȘI ÎN

De la Suferință la Vindecare

Rapid – Eficient – Simplu

Cu toții avem nevoie de ajutor, de susținere și suport, mai ales când avem de-a face cu o suferință sau traumă. Deși există numeroase soluții și moduri de abordare, foarte puține dintre acestea sunt atât de profunde și rapide precum regresia hipnotică.  În acest curs practic înveți cum să aplici regresia pentru tine și pentru a-i ajuta pe alții.

Iată ce obții când te înscrii la cursul practic de REGRESIE HIPNOTICĂ

Acesta este un curs aplicat care pune accent pe caracterul practic. Participând la acest curs înveți, observi și experimentezi regresia hipnotică. Înveți cum și de ce funcționează și cum o poți aplicat imediat pentru tine sau pentru a-i ajuta pe alții.

Înveți Principiile

Înțelegerea proceselor care stau la baza regresiei te ajută să găsești cea mai bună metodă de descoperire a cauzei problemelor, și să o rezolvi.

Aplici Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ai învățat principiile, acum este momentul să le aplici și să obții rezultate extraordinare.

Experiență Personală

Nimic nu se compară cu experiența personală, nu-i așa? Ai noroc. pentru că vei avea șansa de a experimenta personal cunoștințele de la curs.

Bonusuri și Oferte Speciale

Când te înscrii la acest program, ai, de asemenea, acces la bonusuri speciale în valoare de sute de euro, oferite de noi și unii dintre partenerii noștri.

Înscrie-te Acum

PROGRAMUL CURSULUI:

1

Dimineață - 10.00 - 13.30

Introducere în Hipnoza Regresivă
 • Modelul de funcționare a Minții
 • Ce este Regresia Hipnotică și cum funcționează
 • Introducere Principiile Regresiei Hipnotice
 • Ședință de grup de Regresia Hipnotică
 • Demonstrație de Regresia Hipnotică – Studiu de Caz în direct
 • Întrebări și Răspunsuri

2

După amiază - 14.00 - 17.00

Tipuri de Regresie Hipnotică
 • Care sunt tipurile de Regresie Hipnotică și când le folosești
 • Introducere tehnici de regresie hipnotică
 • Sesiune de practică
 • Demonstrație de Hipnoză Regresivă – Studiu de Caz în direct
 • Ședință de grup de Regresie Hipnotică
 • Întrebări și Răspunsuri

Hai sa ne cunoastem:

Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, Trainer și Speaker Internațional.
Eugen a susținut sute de cursuri, programe și formări în terapie și dezvoltare personală, cu mii de studenți din întreaga lume în Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda, Anglia, Germania și multe altele.

Aprofundează-ti înțelegerea și cunoașterea despre Traume, Suferință, Eliberare și Vindecare

Regresia Hipnotică este o metodă care este adesea folosită în scop terapeutic dar asta nu înseamnă că trebuie să fii medic sau psiholog ca să o poți folosi.


Este fundamentată pe principii clare, foarte bine stabilite, pe care oricine le poate urma și implementa fie că este interesat să rezolve o problemă, să vindece o suferință sau să descopere informații din trecut.

În acest curs de Certificare în Regresia Hipnotică nu doar că înveți principiile de bază dar le și pui în practică în timpul cursului și le experimentezi personal.


Înscrie-te și astfel înveți direct de la profesioniști, vezi demonstrații de regresie, în direct, practici chiar tu regresia cu colegii de curs și ai parte de o experiență personală excepțională plus bonusuri substanțiale.

Certificare

Certificare oferită de Asociația Română de Hipnoză

Regresie Hipnotica 2023

Înscrie-te Acum

Ce Pierzi dacă nu te înscrii...

❌ Oportunitatea de a înțelege cum poți să folosești puterea minții tale pentru vindecare
❌ Modul de funcționare a minții
❌ Principiile esențiale ale Regresiei Hipnotice
❌ Tehnici de Regresie și Vindecare
❌ Principiile de bază ale Regresiei Hipnotice

❌ Ședință de Regresie în Direct
❌ Practică și experiență personală
❌ O comunitate specială de oameni interesați ca și tine, de Hipnoza Regresivă
❌ Bonusurile foarte valoroase pe care le oferim la acest curs 🙂

BonusURI

Înscriindu-te la acest program
Ai Acces la Bonusuri Speciale

Bonus 1

În Valoare de 299 RON

2 Ședințe de Regresie

În această ședință vezi o demonstrație de regresie hipnotică. Vezi exact pașii urmați și modul de lucru și de intervenție.

Bonus 3
În Valoare de 49 RON
Meditație - Eliberarea de Regret

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru cu starea de regret. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 2

În Valoare de 49 RON

Meditație - Eliberarea de Vină

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru cu starea de vină. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 4

În Valoare de 49 RON

Textul Meditațiilor

Poți folosi aceste scenarii pentru a crea meditații cu vocea ta pe care le poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

GARANȚIE 100%

E simplu! Dacă nu-ți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la sfârșitul primei ore de curs ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să anulezi participarea ta o poți face foarte ușor. Investiția ta este garantată 100%. Pur și simplu trimite-ne un e-mail în MAXIM o Oră de la începerea cursului pentru a ne anunța că vrei să te retragi de la curs și îți vom returna investiția! 
ATENȚIE: Această garanție este valabilă doar dacă primim mesajul tău exclusiv prin email (NU sms, whatsapp, mesaj pe Facebook sau orice alta variantă) în maxim 60 de minute de la începerea cursului!

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Este un Curs În Direct?

Nu! Acest curs este înregistrat Tot ce ai nevoie este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer).

Ce se întâmplă dacă nu pot practica cu colegii?

Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

Este un curs practic?

Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Vei vedea cum se realizează o ședință de regresie hipnotică în direct și vei putea practica chiar tu aceste tehnici împreună cu colegii tăi.

Cum primesc credite COPSI?

Creditele COPSI sunt emise de Asociația Tart, prin formator Lorena Bolfă în cadrul programului de formare continuă "Psihodiagnostic și Hipnoterapia tulburărilor anxioase și depresive."

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care îl prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care le prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Va fi disponibilă înregistrarea?

Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a facilita accesul și învățarea. Înregistrările NU sunt incluse în prețul cursului. Poți achizițona înregistrarea la un preț special, oferit doar participanților la curs.

Se acordă un Certificat?

Da, acest curs de formare este certificat de Asociația Română de Hipnoză si poți primi și credite COPSI, dacă ești psiholog și ești înregistrat la COPSI.

Există Bonusuri?

Da, înscriindu-te la acest curs primești bonusuri în valoare de peste 650 RON, în format audio, video și text.

Înscrie-te Acum

Învață, Crește, Dăruiește

Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne împinge să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să înveți, să crești și să dăruiești ÎMPREUNĂ cu noi, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni.
Scopul nostru este de a ajuta mai cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm că împreună cu tine, putem realiza acest lucru.


Vino și tu să facem din această lume un loc mai bun pentru toată lumea.