SCAPĂ DE TRAUME ȘI SUFERINȚE FOLOSIND REGRESIA HIPNOTICĂ

Descoperă care sunt mecanismele inconștiente care conduc la aceste stări groaznice și ce poți face chiar acum pentru a le preveni și elimina.

Descarcă Acum Gratuit

Testimoniale

Ce spun Oamenii despre acastă carte

Mi-a răspuns la multe întrebări care mă frămntau de ceva vreme! Super Claritate!

Adela Vladislav

Pe înțelesul tutoror! Clară, concisă, directă și super informativă și pracitcă!

Ioana Păcuraru

Conținut

Ce găsești în această carte?

Care sunt Cauzele Inconștiente

Află care sunt cauzele inconștiente ale traumelor și suferinței, a anxietății, depresiei fobiilor și bolilor psihosomatice și descoperă cum și de ce apar în viața noastră.

Cum Le deosebești?

Mulți oameni confundă traumele cu depresia și atacul de panică. Din acest motiv, ajung să urmeze tratamente greșite, fără rezultate.

Vindecarea în Trei Pași

Odată ce a reușit să identifici cu ce te confrunți, poți începe procesul de vindecare și eliberare folosind Regresia Hipnotică. 

Cine este autorul?

Eugen Popa

Eugen Popa este președintele Asociației Române de Hipnoză și Puterea Minții.

Este trainer și formator internațional, susținând programe de formare și specializare în hipnoză, psihoterapie, vindecarea traumelor, la nivel național și internațional.

A oferit aceste programe atât în România cât și în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda și multe altele.

În cadrul Asociației Române de Hipnoză, a adus în premieră în România de-a lungul anilor, nenumărate tehnici terapeutice, de hipnoză, psihoterapie și dezvoltare personală.


Începe Vindecarea Chiar Acum 

Descarcă Ebookul Gratuit 👇