Sănătate și imunitate

O minte sănătoasă într-un corp sănătos. Cursul conține 7 lecții minunate și pe înțelesul tuturor despre strânsa legatură dintre minte și trup și pentru a avea grisă de imunitatea și sănătatea noastră trebuie mai întâi să avem grijă de gândurile și stările noastre mentale. În aceste lecții se regăsesc informații, metode și tehnici aplicabile de oricine urmărește acest curs.

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

lei

 • Descriere curs
 • Lecția 1 - Introducere
 • Lecția 2 - Tehnica resursei interioare și aplicație practică
 • Lecția 3 - Tehnica bătăilor regulate
 • Lecția 4 - Exercițiu de inducție a transei hipnotice
 • Lecția 5 - Tehnica calmării și purificării minții
 • Lecția 6 - Meditatie de apărare și tehnica de respirație
 • Lecția 7 - Sesiune de Q&A

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual
Ce spun cursanții?
Programul Rewind îmi pare foarte interesant. Hipnoza am studiat-o în urmă cu 5 ani. Mă interesează autohipnoza, despre care am studiat dar nu suficient iar acum am obținut informații noi și interesante. Mă interesează foarte mult regresia hipnotică. Încă o data vă mulțumesc pentru această oportunitate.
Bobyo
Buna! Deși știam câte ceva despre hipoză în termini generali, fiind și o “fană” a lui Eugen din live-urile de marți seara... e cu totul altceva să “intri în pâine” și să pleci cu niște principii și fundamente solide de bază pentru însușirea acestui proces. Am reținut primordial că nu trebuie să am ca prim pilon de susținere încrederea de sine ci încredere în tehnică... dacă la Eugen funcționează garantat va da rezultate și la mine.
Camelia
Excelentă tema seminarului, iar conceptele de bază mi se par extrem de bine explicate! ? Am simțit nevoia să iau multe notițe! Abia aștept să pun în practică ce am învățat! Stiu că un nou “mulțumesc” ar deveni pleonastic în contextul în care se subânțelege mare mulțumire – deși emoția e mai aproape de fericire decât de satisfacție- de a avea acces la această platformă de învățare, dar totuși risc!
Carmen

Cursul Sănătate și imunitate cuprinde următoarele lecții

1

Introducere

În această lecție vei descoperi tainele strânsei legături dintre minte și trup și cum ne influențează mintea starea de sănătate.

2

Tehnica resursei interioare și aplicație practică

Această tehnică te va ajuta să descoperi toate resursele tale interioare care lucrează pentru bunăstarea ta mentală și fizică.

3

Tehnica bătăilor regulate

Această lecție te va învăța cum să aplici bătăi ușoare corpului tău în vederea stimulării imunității și a stării generale de bine.

4

Exercițiu de inducție a transei hipnotice

în această lecție vei învăța cum decurge un proces de inducere a transei hipnotice și mecanismele ce stau la baza acestuia.

5

Tehnica calmării și purificării minții

În această tehnică vei fi învâțat cum să îți calmezi și cureți mintea premergător unui proces de transă unde este nevoie de o minte calmă și curată.

6

Meditatie de apărare și tehnica de respirație

Această meditație are rolul de a te relaxa, dar și de a te integra într-un proces de controlare al respirației.

7

Sesiune de Q&A

În această lecție vei fi trecut din nou pin toate informațiile principale conținute în acest curs, dar si prin opiniile și ideiile rezultate.

AutorEugen Popa

Salut, sunt Eugen Popa și de la o vârstă fragedă m-au pasionat tainele minții și a inimii. Acest lucru m-a determinat să studiez tot ce puteam ca să pot ajunge într-un mediu în care informațiile erau extrem de limitate.

De-a lungul anilor, am practicat yoga și alte practici orientale și asta, împreună cu cele mai recente descoperiri din lumea psihologiei, dar și tehnologia, au contribuit la modelarea persoanei care sunt astăzi.

 

Există o constantă în viața mea: tot timpul sunt curios de cele mai recente descoperiri, studii și cercetări în domeniile psihologiei, neurologiei, comunicării, hipnozei, iar asta mă ajută să cresc și să evoluez atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Am vrut să învăț de la cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu în parte, iar asta a însemnat să caut cei mai buni profesori și cele mai bune cursuri din întreaga lume. Studiile mele se întind de la cursuri de psihologie la Harvard și cursuri de hipnoză și NLP, la Retreat-uri de yoga și multe altele.

Primul meu curs de hipnoză a fost cu regretatul Gerald Kein de la Omni Hypnosis și apoi am continuat cu Ron Eslinger, Gordon Emmerson, Edwin Yager și mulți alții. În 2012 am devenit Certified Hypnosis Trainer cu NGH și mai târziu, tot în acel an am devenit și OMNI Hypnosis Trainer.

De-a lungul anilor am crescut pentru a-mi crea propriul curriculum de hipnoză și am predat diferite terapii și cursuri de auto-dezvoltare în toată lumea (Brazilia, SUA, Marea Britanie, Europa, Asia).

 

Certificări

  • Trainer certificat în Terapiea Resurselor și Terapie avansată a stării eului

   2015 

  • Trainer certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2015 

  • Trainer certificat în terapie subliminală sau Terapia Yageriană

   2014

  • Consultant certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2014 

  • Trainer certificat în terapia părților

   2013

  • Trainer certificat de hipnoză OMNI

   2012 

  • Trainer certificat de hipnoză NGH

   2012 

  • Practician de hipnoză cu certificat OMNI Hypnosis NGH

   2009

 

Acreditări și certificări

  • Trainer Terapia Resurselor Eugen Popa 8211
  • Trainer OMNI Hypnosis Eugen Popa
  • Trainer NGH Eugen Popa 8211
  • Eugen Popa Hinoterapeut certificat NGH
  • Eugen Popa Hipnotizator certificat NGH 8211

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

lei

Te-am convins?
Alege acum cum dorești să beneficiezi de curs.
Doar cursul
"Sănătate și imunitate"
lei*

*Plata o singură dată

Cel mai popular
Acces la toate cursurile
din bibliotecă
Image Abonament

Începând cu

74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Întrebări frecvente

Programe video , audio sau text. Înregistrări de la cursurile susținute sau organizate de Asociația Română de Hipnoză sau Autori și Traineri Invitați

Da! Ai acces nelimitat, la toate programele care corespund tipului tău de abonament, pe perioada când ai un abonament activ.

Da! Poți anula oricând dorești.

După ce faci abonament prima dată, ai la dispoziție 14 zile în care te poți retrage și poți face cerere de returnare a investiției.

Da! Poți face Upgrade sau downgrade la orice tip de abonament ai.

Da, participând la cursurile noastre live sau recomandând prietenilor să se înscrie la Bibliotecă.