Autohipnoza Avansată

Cu toții ne dorim un stil de viață mai sănătos, mai armonios sau poate să schimbăm câte ceva la noi. Pentru asta, autohipnoza este aici și este instrumentul perfect ce ne ajută să ne autodescoperim și să lucrăm cu noi înșine în interiorul subconștientului unde ne putem seta tot ceea ce dorim să ni se împlinească.

Acest curs cuprinde tehnici pot fi puse în practică de oricine fără a fi necesar un nivel superior de pregătire.

Tot aici se regăsesc și exerciții ce pot fi cu ușurință aplicate ideilor, dorințelor și nevoilor personale.

Autohipnoza deschide calea către subconștient ajutând asfel la o setare mult mai ușoară și sigură a intențiilor și dorințelor ce dorim a deveni realitate.

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

199 lei

 • Descriere curs
 • Lectia 1 - Ce este Autohipnoza
 • Lectia 2 - Inițierea procesului de Autohipnoză
 • Lectia 3 - Inducție și tipuri de inducție utilizate în autohipnoză
 • Lectia 4 - Exercițiu introductiv. Inducția prin fixarea privirii și tehnica întrerupătorului.
 • Lectia 5 - Sesiune de autohipnoză pentru renunțarea la fumat
 • Lectia 6 - Sesiune de autohipnoză în vederea obținerii greutății dorite
 • Lectia 7 - Sesiune de autoregresie hipnotică și tehnica de modelare a crezurilor.
 • Lectia 8 - Metoda brațului
 • Lectia 9 - Sesiune de autohipnoză pentru consumul de alcool
 • Lectia 10 - Sesiune de autohipnoză pentru comunicarea și interacțiunea cu sinele superior

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual
Ce spun cursanții?
Programul Rewind îmi pare foarte interesant. Hipnoza am studiat-o în urmă cu 5 ani. Mă interesează autohipnoza, despre care am studiat dar nu suficient iar acum am obținut informații noi și interesante. Mă interesează foarte mult regresia hipnotică. Încă o data vă mulțumesc pentru această oportunitate.
Bobyo
Buna! Deși știam câte ceva despre hipoză în termini generali, fiind și o “fană” a lui Eugen din live-urile de marți seara... e cu totul altceva să “intri în pâine” și să pleci cu niște principii și fundamente solide de bază pentru însușirea acestui proces. Am reținut primordial că nu trebuie să am ca prim pilon de susținere încrederea de sine ci încredere în tehnică... dacă la Eugen funcționează garantat va da rezultate și la mine.
Camelia
Excelentă tema seminarului, iar conceptele de bază mi se par extrem de bine explicate! ? Am simțit nevoia să iau multe notițe! Abia aștept să pun în practică ce am învățat! Stiu că un nou “mulțumesc” ar deveni pleonastic în contextul în care se subânțelege mare mulțumire – deși emoția e mai aproape de fericire decât de satisfacție- de a avea acces la această platformă de învățare, dar totuși risc!
Carmen

Iată ce conține Cursul Autohipnoza Avansată

1

Ce este Autohipnoza

Hipnoza și autohipnoza este cheia care ne deschide calea către subconștient în interiorul căruia ne putem seta toate intențiile și dorințele pe care le avem în vederea trăirii unei vieți cât mai frumoase.

2

Inițierea procesului de Autohipnoză

Autocunoaște-te, setează-ți intențiile și dorințele. Setează ancore și crezuri dedicate procesului de autohipnoză. Acestea pot costa în cuvinte, gesturi, fraze, imagini sau mirosuri. Ori de câte ori folosești aceste elemente, ceea ce îți dorești, precum intrarea în transă și nu numai, se întâmplă de fiecare dată mai rapid, mai ușor, mai eficient, mai profund, iar transformarea fa fi o reușită garantată.

3

Inducție și tipuri de inducție utilizate în autohipnoză

În autohipnoză există două mari categorii de inducții acestea fiind: Inducția corporală și cea verbală.

Acestea sunt instrumente ce ne ușurează considerabil procesul de autohipnoză.

4

Exercițiu introductiv. Inducția prin fixarea privirii și tehnica întrerupătorului.

Un mic exercițiu de imaginație. Învață să-ți folosești privirea și mintea în scopul unui proces de autohipnoză reușit.

5

Sesiune de autohipnoză pentru renunțarea la fumat

Mulți dintre noi fumează însă puțini ajung la concluzia că acesta este un obicei nesănătos care trebuie eliminat din viața noastră. Renunțarea la fumat este de asemenea un proces foarte lung și anevoios, care în mod normal necesită mult timp și multe remedii costisitoare. De aceea, sesiunea de autohipnoză conținută în acest curs ne sare în ajutor cu tehnici, autosugestii și metode de lucru cu sinele în vederea unui proces rapid și sigur de renunțare la fumat.

6

Sesiune de autohipnoză în vederea obținerii greutății dorite

Suntem mulțumiți, bucuroși și fericiți, dar cu siguranță nu ar strica să arătăm mai supli sau să avem kilogramele pe care ni le dorim. Dar pentru a ajunge aici, în mod normal, este foarte mult de muncă.

Această lecție cuprinde o sesiune de autohipnoză, alături de tehnici și sugestii ce ne pot aduce la rezultatele mult dorite fără prea multe eforturi.

7

Sesiune de autoregresie hipnotică

Vrei să te simți din nou bine să elimini stresul, probleme sau greutățile cu care te confrunți?

Această lecție conține tehnici și metode de autoregresie ce te pot ajuta să deblochezi toate aceste bariere și crezuri defectuoase, fără prea mari compromisuri.

8

Metoda brațului

În această lecție vei învăța cum să-ți utilizezi anumite părți ale corpului pentru a obține o autoinducție sigură și rapidă în procesul de hipnoză.

9

Sesiune de autohipnoză pentru consumul de alcool

Știm ce este alcoolul, ne face să ne simțim bine pe moment când îl consumăm, dar în realitate el produce dependență și foarte multe daune organismului nostru.

Mulți dintre noi știm că nu este atât de ușor să ne lăsăm de acest viciu, însă această lecție este alături de noi și ne sări în ajutor cu tehnici și metode de autohipnoză care ne vor ajuta să ștergem toate programele negative și crezurile care ne conduc în mod inconștient către consumul de alcool.

10

Sesiune de autohipnoză pentru comunicarea și interacțiunea cu sinele superior

Ți-ai dorit din totdeauna să accesezi sinele superior, dar ț-i s-a părut foarte greu crezând acest lucru este rezervat doar marilor asceți?

Nu-i Nimic. Această ultimă lecție din acest curs te va ajuta să lucrezi cu tine și să ți accesezi sinele superior utilizând tehnici și metode ușor de aplicat care te vor conduce către rezultatele mult dorite.

AutorEugen Popa

Salut, sunt Eugen Popa și de la o vârstă fragedă m-au pasionat tainele minții și a inimii. Acest lucru m-a determinat să studiez tot ce puteam ca să pot ajunge într-un mediu în care informațiile erau extrem de limitate.

De-a lungul anilor, am practicat yoga și alte practici orientale și asta, împreună cu cele mai recente descoperiri din lumea psihologiei, dar și tehnologia, au contribuit la modelarea persoanei care sunt astăzi.

 

Există o constantă în viața mea: tot timpul sunt curios de cele mai recente descoperiri, studii și cercetări în domeniile psihologiei, neurologiei, comunicării, hipnozei, iar asta mă ajută să cresc și să evoluez atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Am vrut să învăț de la cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu în parte, iar asta a însemnat să caut cei mai buni profesori și cele mai bune cursuri din întreaga lume. Studiile mele se întind de la cursuri de psihologie la Harvard și cursuri de hipnoză și NLP, la Retreat-uri de yoga și multe altele.

Primul meu curs de hipnoză a fost cu regretatul Gerald Kein de la Omni Hypnosis și apoi am continuat cu Ron Eslinger, Gordon Emmerson, Edwin Yager și mulți alții. În 2012 am devenit Certified Hypnosis Trainer cu NGH și mai târziu, tot în acel an am devenit și OMNI Hypnosis Trainer.

De-a lungul anilor am crescut pentru a-mi crea propriul curriculum de hipnoză și am predat diferite terapii și cursuri de auto-dezvoltare în toată lumea (Brazilia, SUA, Marea Britanie, Europa, Asia).

 

Certificări

  • Trainer certificat în Terapiea Resurselor și Terapie avansată a stării eului

   2015 

  • Trainer certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2015 

  • Trainer certificat în terapie subliminală sau Terapia Yageriană

   2014

  • Consultant certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2014 

  • Trainer certificat în terapia părților

   2013

  • Trainer certificat de hipnoză OMNI

   2012 

  • Trainer certificat de hipnoză NGH

   2012 

  • Practician de hipnoză cu certificat OMNI Hypnosis NGH

   2009

 

Acreditări și certificări

  • Trainer Terapia Resurselor Eugen Popa 8211
  • Trainer OMNI Hypnosis Eugen Popa
  • Trainer NGH Eugen Popa 8211
  • Eugen Popa Hinoterapeut certificat NGH
  • Eugen Popa Hipnotizator certificat NGH 8211

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

199 lei

Te-am convins?
Alege acum cum dorești să beneficiezi de curs.
Doar cursul
"Autohipnoza Avansată"
199 lei*

*Plata o singură dată

Cel mai popular
Acces la toate cursurile
din bibliotecă
Image Abonament

Începând cu

74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Întrebări frecvente

Programe video , audio sau text. Înregistrări de la cursurile susținute sau organizate de Asociația Română de Hipnoză sau Autori și Traineri Invitați

Da! Ai acces nelimitat, la toate programele care corespund tipului tău de abonament, pe perioada când ai un abonament activ.

Da! Poți anula oricând dorești.

După ce faci abonament prima dată, ai la dispoziție 14 zile în care te poți retrage și poți face cerere de returnare a investiției.

Da! Poți face Upgrade sau downgrade la orice tip de abonament ai.

Da, participând la cursurile noastre live sau recomandând prietenilor să se înscrie la Bibliotecă.