Procesul Editorial

Procesul Editorial

Sănătatea mentală și emoțională sunt cel puțin la fel de importante ca și sănătatea fizică. Misiunea noastră este să oferim informații de calitate și de încredere, pline de compasiune, pentru a te ajuta să ai o viață mai sănătoasă și fericită.

Conexiunea dintre minte și corp este reală, dar asta nu înseamnă că este întotdeauna ușor de înțeles. Pentru a avea o înțelegere mai profundă asupra sănătății tale emoționale și mentale, ai nevoie de informații clare și concise, oferite de experți în domeniul psihologiei, psihoterapiei, al coachingului, consilierii și dezvoltării personale care știu despre ce vorbesc și care se ocupă cu asta zi de zi.

Este datoria și responsabilitatea noastră să te ajutăm să explorezi teme legate de sănătatea mentală și psihologie într-un mod accesibil, personal și fără prejudecăți. Ne străduim să simplificăm termenii medicali complicați și să prezentăm pe înțelesul tuturor informații de specialitate care uneori pot avea exprimări și detalii complexe și complicate. Îți oferim cele mai recente cercetări și prezentăm informații corecte într-un mod care te împuternicește să înțelegi modul în care funcționează mintea ta.

Puterea Minții îți aduce răspunsuri la întrebări despre sănătatea mentală și cea emoțională exact când ai cea mai mare nevoie. Și facem asta prin echipa noastră de terapeuți, prin cursurile și programele pe care le oferim în Academia Puterea Minții, prin cursurile și programele live precum și prin articolele de pe blogul nostru.

La fel ca sănătatea fizică, înțelegem că sănătatea mentală este un parcurs, așa că dorim să fim alături de tine, oferindu-ți informațiile necesare pentru a lua decizii informate și acționabile. Facem asta din 2013 și o facem cu bucurie, cu responsabilitate și cu dorința de a oferi și dărui informație, cunoaștere, vindecare și sănătate.

Misiunea noastră este simplă: să te ajutăm să ai o viață sănătoasă, fericită, împlinită și cu sens!

Cum scriem articolele

Toate articolele de pe siteul putereamintii.ro sunt scrise și editate de oameni pasionați de psihoterapie, dezvoltare personală, coaching și consiliere. Mulți dintre aceștia lucrează în aceste domenii și sunt experți în specializările lor.

Procesul de scriere este unul foarte detaliat urmând mai multe etape, de la identificarea subiectelor de interes pentru tine, cititorul, până la prelucrarea informațiilor, verificarea lor, substanțierea lor cu studii și cercetări, urmând apoi a fi optimizate și editate profesionist astfel încât tu să poți obține maxim de beneficii.

Echipa Editorială

Echipa noastră editorială de înaltă calificare gestionează tot conținutul nostru. Fiecare piesă de conținut este supravegheată de mai mulți specialiști și este revizuită de mai mulți specialiști pentru a se asigura că este responsabilă, precisă, ușor de înțeles, utilă, de încredere, completă, actualizată și inclusivă.

Consiliul de Revizuire

Consiliul nostru de Revizuire, format din psihoterapeuți, psihiatri certificați, terapeuți licențiați precum și coachi și consilieri în sănătatea și bunăstarea emoțională. Acești verifică conținutul care conține afirmații din aceste domenii pentru a ne asigura că toate informațiile sunt corect. Ei lucrează neîncetat pentru a oferi critica necesară care garantează că informațiile noastre sunt precise și actuale.

Conținutul este revizuit de psihoterapeuți sau alte autorități recunoscute a căror expertiză se potrivește cu subiectul conținutului. Un recenzent va confirma că o piesă de conținut – fie că este vorba de un articol, ilustrație, video, instrument sau altă resursă – este completă și conține fapte și îndrumări care reflectă cele mai recente cercetări și informații despre sănătatea mentală.

Odată ce informația a fost verificată din punct de vedere profesional, ea este apoi verificată și din punct de vedere editorial, astfel încât oricine o citește va putea înțelege cu ușurință informația prezentată.

Ultimul pas în acest proces îl reprezintă optimizare prezentării informației în pagină pentru o cât mai bună experiență de citire și vizualizare a informației.

Verificarea Informațiilor

Echipa noastră de editori verifică și verifică fiecare sursă de informație prezentată în articole iar asta reprezintă un pas crucial în angajamentul nostru față de integritatea conținutului. Aceștia examinează riguros afirmațiile de specialitate și recomandările pentru precizie și actualitate. Ne bazăm doar pe cele mai actuale și reputate referințe și studii, inclusiv reviste medicale revizuite de experți, organizații guvernamentale, instituții academice și asociații de profil. Sursele sunt listate atât în text, cât și la sfârșitul fiecărui articol.

Informații Actualizate

Timpurile se schimbă, la fel și informațiile. Cu ajutorul experților noștri și al Consiliului de Revizuire, echipa noastră editorială evaluează în mod regulat conținutul existent la fiecare câteva luni pentru a se asigura că toate informațiile sunt actualizate și reflectă cele mai recente cercetări, îndrumări și statistici.

Dacă este necesar, conținutul este refăcut, reeditat și recertificat de Consiliul nostru de Revizuire. Dacă observi orice inconsistențe sau fapte învechite, nu ezita să ne contactezi.

Vocea PutereaMinții

Ne propunem să combatem stigma care, din păcate, încă există în jurul discuțiilor despre sănătatea mentală. Și facem acest lucru prezentând toate informațiile noastre într-un mod care te informează și te împuternicește să abordezi aceste subiecte și conversații, uneori dificile, atât cu alții, cât și cu tine însuți.

Vocea noastră autoritară, dar compasivă, reflectă intenția noastră de a fi partenerul tău în timp ce lucrezi cu tine pentru sănătatea, bunăstarea și fericirea ta.

Îți oferim sfaturile și pașii următori de care ai nevoie pentru a descoperi o viață mai fericită, mai sănătoasă și mai echilibrată.

Ai ceva să ne spui?

Ne place să comunicăm cu cititorii noștri. Dacă ai un comentariu sau o sugestie de împărtășit, nu ezita să ne contactezi la contact@putereamintii.ro