NLP Masters

Până la finalul summitului mai sunt:

05
Days
.
 
10
Hours
.
 
48
Minutes
.
 
02
Seconds

You missed out!

Sistemele Reprezentaționale și Accesarea Indicatorilor Vizuali


STEVE G. JONES - Master Trainer NLP

Miercuri, 31 Martie de la 21.00 - 21.50

NLP Masters - Steve G Jones - Puterea Mintii


Dr. Steve G. Jones este unul dintre cei mai cunoscuți experți din lumea NLP-ului și a hipnozei. Predă NLP din 1986, a scris peste 22 de cărți pe subiectul hipnoterapiei și a creat multe programe de slăbit, de oprit din fumat, de încredere în sine, cum să ai succes, cum să îmbunătățești neuroplasticitatea creierului și multe altele. Este membru al Asociației Naționale a Hipnotiștilor, al Consiliului American de Hipnoterapie și al Alianței Americane a Hipnotiștilor și a apărut în publicații precum Forbes sau People în interviuri pe subiectul hipnozei.


În prezentarea sa, Steve G. Jones ne vorbește despre Sistemele Reprezentaționale și Accesarea Indicatorilor Vizuali.

Ochii oferă acces secret către creier. Într-o conversație obișnuită, atunci când urmărim ochii interlocutorului, ne putem da seama la ce se gândește în funcție de locul unde își ține privirea. Există șase locații pe care le urmărim în mișcarea ochilor și care pot oferi indicii, în funcție de subiectul discutat. Ne putem da seama dacă persoana din fața noastră vorbește despre o experiență adevărată, dacă își imaginează sau dacă minte.

Dacă te întrebi cum de sunt valabile aceleași indicii pentru toată lumea, ei bine, în marea majoritatea a cazurilor, ele chiar sunt. Chiar dacă noi toți trăim pe pilot automat și indicii sunt general valabili, există și situații când, spre exemplu, interlocutorul cunoaște aceste noțiuni și își mișcă intenționat privirea în direcțiile dorite de el/ea. De aceea este întotdeauna recomandat să calibrezi aprecierea ta asupra indicatorilor cu fiecare persoană în parte, iar acest lucru începe printr-o serie de 3 întrebări mai mult sau mai puțin bizare.

Ideea de Sistem Reprezentațional, din punctul de vedere al programării neurolingvistice se bazează pe faptul că avem reprezentări diferite ale lumii. Nu este necesar vorba că vedem sau privim lumea într-un singur fel, ci că dacă înțelegem faptul că există mai multe reprezentări ale aceleiași lumi, avem un punct bun de pornire.”

“Aceste poziții ale ochilor au fost probabil folosite în relațiile de cuplu, când una din persoane încerca să-și dea seama dacă jumătatea i-a fost fidelă sau nu. Au existat discuții de utilizare a acestor indicatori vizuali de către organele legii. Consider numărul de cazuri ca fiind limitat deoarece în ambele situații este nevoie de o anumită calibrare pentru că nu pornești cu presupunerea că va funcționa, este nevoie să calibrezi pentru a fi sigur că folosești un instrument care chiar te ajută.

De multe ori oamenii își imaginează că hipnoza și NLP-ul sunt foarte des folosite de către poliție, dar există, în cazul ambelor, restricții destul de puternice. Motivul este că, de cele mai multe ori, rezultatele colectate au fost considerate lipsite de valoare, fără posibilitatea de a fi admise ca și probă sau pur și simplu nu au ajutat prea mult.

Prezentare va avea loc ONLINE, pe 31 Martie de la ora 21.00 - 21.50

Înscrie-te Acum și Învață NLP de la Cei Mai Buni

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Vrei să vezi despre ce va vorbi Steve G. Jones? 
Ai aici nu scurt rezumat:

Înscrie-te Acum și ai ACCES PE VIAȚĂ la toate sesiunile plus Bonusuri și oferte speciale și exclusive!

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Parteneri


NLP Masters Parteneri

ORGANIZAT DE


Starea de Bine in Starea de Criza Organizatori

BUCURĂ-TE DE CUNOAȘTEREA ȘI EXPERIENȚA DE ZECI DE ANI PE CARE ACEȘTI SPECIALIȘTI ȚI-O DĂRUIESC ÎN ACEST SUMMIT


Acești specialiști îți oferă tehnici NLP, metode și practici de dezvoltare personală, terapie și armonie. Înscrie-te chiar acum, la cel mai mic preț și asigură-ți un loc în față la acest summit!

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Puterea Minții © - NLP Masters
Realizat și organizat de Puterea Minții