NLP Masters

Până la finalul summitului mai sunt:

05
Days
.
 
10
Hours
.
 
48
Minutes
.
 
02
Seconds

You missed out!

Nivelurile de Valori și Evoluția Conștiinței Umane


CAMELIA PĂDURARU - Master Trainer NLP

Marți, 30 Martie de la 21.00 - 21.50

NLP Masters - Camelia Paduraru - NIvelurile de Valori


Camelia Păduraru este fondatorul Crafting Minds și are o experiență absolut fantastică în domeniul NLP.

Din 2008 se dedică acestor informații, cunoașteri, experiențe din domeniul NLP-ului, hipnozei și de-a lungul carierei sale ca practicant, ca trainer în NLP a lucrat cu foarte mulți oameni.

La doar 30 de ani, a ajuns la cel mai înalt nivel de formare internațională fiind acum actual Master NLP. De asemenea, este trainer în Timeline Therapy, una dintre cu cele mai frumoase tehnici din NLP și predă NLP, hipnoză, coaching, este instructor de Kundalini yoga, toate laolaltă.

Camelia ne va prezenta la Summit-ul NLP Masters cum putem să înțelegem, ce ar trebui să înțelegem mai bine și cum putem să ne folosim de nivelurile de valori și evoluția conștiinței umane din perspectiva NLP-ului.

Care este nivelul de valori și cum ne ajută pe noi să evoluăm și să evoluăm conștiința noastră?

Este într-adevăr un subiect foarte amplu. Chiar înainte să începem discutam despre cum cursurile de Master Practice în care am petrecut 3 zile doar pe acest subiect. Este foarte amplu, foarte complex și este absolut revelator în termenii cum ne explică comportamentele noastre.


Da, sună filozofic, și dacă este să vorbim despre valori, într-adevăr sunt cele mai profunde filtre ale comportamentului. De fapt, sunt filtre ale gândirii noastre și sunt motivatori ai comportamentului și sunt formulate foarte, foarte abstract. 


Ce sunt valorile?

Sunt cei mai adânci motivatori ai comportamentului nostru. Facem lucruri care se află în valorile noastre și nu facem lucruri care nu se află în valorile noastre. Ele ne conduc comportamentul, determină cum ne petrecem timpul unde ne investim energia, banii, unde depunem efort și unde nu depunem.


Avem cu toții momente în care să ne uităm la oameni sau la anumite grupuri, la societăți poate, și ne întrebăm: ”De ce fac ce fac?” ”Nu înțeleg!”

Valorile ne ajută să înțelegem, și o dată cu asta, ne ajută să găsim strategii cu ajutorul cărora să interacționăm mai bine cu ceilalți.


Valorile sunt cu adevărat o cheie care să te ajute să fii mai bun în felul în care trăiești, evoluezi, conduci, muncești și desigur în rezultatele pe care le obții.

Pentru că obținem rezultate atunci când suntem aliniați. Cu alte cuvinte, atunci când obiectivele pe care le avem sunt susținute de valori. Și acesta este încă un punct cheie de maximă importanță când vine vorba de valori.

Prezentare va avea loc ONLINE, pe 30 Martie de la ora 21.00 - 21.50

Înscrie-te Acum și Învață NLP de la Cei Mai Buni

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Vrei să vezi despre ce va vorbi Camelia Păduraru? 
Ai aici nu scurt rezumat:

Înscrie-te Acum și ai ACCES PE VIAȚĂ la toate sesiunile plus Bonusuri și oferte speciale și exclusive!

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Parteneri


NLP Masters Parteneri

ORGANIZAT DE


Starea de Bine in Starea de Criza Organizatori

BUCURĂ-TE DE CUNOAȘTEREA ȘI EXPERIENȚA DE ZECI DE ANI PE CARE ACEȘTI SPECIALIȘTI ȚI-O DĂRUIESC ÎN ACEST SUMMIT


Acești specialiști îți oferă tehnici NLP, metode și practici de dezvoltare personală, terapie și armonie. Înscrie-te chiar acum, la cel mai mic preț și asigură-ți un loc în față la acest summit!

Alege Pachetul LIVE

Alege Pachetul PREMIUM

Puterea Minții © - NLP Masters
Realizat și organizat de Puterea Minții