Biblioteca Online, Puterea Mintii
Învață cele mai bune metode de branding personal, promovare online și creștere a serviciilor, cursurilor și produselor tale

Vindecă Suferințele Sufletești și Obține Succesul prin Puterea Minții


Învață cele mai Eficiente și Puternice tehnici și metode de Autovindecarea și Terapie pentru a obține Sănătate, Fericire și Succes în viața Ta.

Zile
Ore
Minute
Secunde
550 lei > Înscrie-te Acum!

Marketingul și... Terapia

Cunosc foarte mulți terapeuți foarte buni, unii dintre ei chiar la nivel de excelență dar care, aproape că trăiesc de pe o zi pe alta.
Cei mai mulți dintre noi am crescut cu crezuri de genul „mai bine sărac și curat decât...” ceea ce presupune că a fii bogat sau înstărit, a avea succes este ceva rău, murdar, negativ, șamd. Realitatea este alta! Degeaba ești bun dacă nu te știe lumea. Ești ca o nestemată în glod de care nu a auzit nimeni.
Mulți terapeuți, traineri, coachi, medici sau oameni care doresc să lucreze cu, și să ajute alți oameni, se zbat de la o zi alta pentru că au înțeles foarte greșit că a muri de foame în slujba altora, nu este o virtute sau un merit special.

Realitatea este alta! Pentru a putea ajuta cât mai mulți oameni, trebuie să poți ajunge la cât mai mulți oameni! Iar pentru a ajunge la cât mai mulți oameni, trebuie să investești! Timp, bani, relații, conexiuni, energie. Pe scurt, resurse. Atât interne cât și externe!

Seminarul Marketing pentru Terapeuți te învață cum să faci asta în cel mai eficient mod, cu cele mai bune tehnici, metode și aplicații și, investiție minimă a resurselor tale!

Problema si solutiile

Nimeni nu a fost vreodată apreciat pentru ce ar fi Putut face.
Mulți se nasc talent și mor speranță.
Cam așa este și cu cei care lucrează în slujba vindecării și dezvoltării personale a oamenilor.
Seminarul de Marketing pentru Terapeuți se adresează celor care lucrează sau care doresc să lucreze ca terapeut, coach, medic, psihoterapeut, consilier, consultant, asistent, medic stomatolog sau veterinar.
Se adresează celor care doresc să ajute oamenii dar până acum nu au reușit decât să se zbată de la o zi la alta și poate fac asta doar part-time.
Se adresează celor care pornesc acum pe acest drum dar și celor care lucrează în acest domeniu de ani de zile dar încă se luptă să iasă din anonimat, sau să își achite facturile.

Te felicit pentru că vrei să ajuți oamenii! Este cea mai nobilă ocupație dintre toate și NU meriți să te zbați făcând asta.
Nici tu și nici cei pe care îi ajuți!

Meriți mai mult! Cu cât TU ești mai bine, mai de succes, mai armonios, cu atât mai bine îți poți ajuta clienții și pacienții.
Cu cât TU te gândești la facturi, la chirii și întreținere în loc să oferi toată atenția și energia ta, clienților și pacienților tăi, cu atât mai mult le faci un deserviciu în loc să ai ajuți așa cum merită și așa cum meriți și poți cu adevărat.

Ce înveți la Seminarul Marketing pentru Terapeuți

De-a lungul anilor am avut ocazia să testez și să folosesc zeci, dacă nu chiar sute de programe, softuri, aplicații și metode de promovare, atât online cât și offline.

ÎN cadrul acestui Seminar îți voi dezvălui toate acele programe și sisteme pe care le-am folosit și le folosesc pentru a promova cursurile, produsele și evenimentele pe care le realizăm de ani de zile, atât în România cât și la nivel internațional.

Aceste programe și tehnici de lucru te ajută pe tine să transmiți mesajul tău la un număr uriaș de oameni care altfel nu ar fi aflat de tine și pe care nu i-ai fi putut ajuta.

Te ajută să transmiți un mesaj clar, unui public țintă bine definit, într-un mod eficient, folosind cele mai eficiente metode, cu un minim de efort din partea ta.

Ceea ce înveți în acest Seminar este rezultatul a 10 ani de studii și peste 23.000 euro investiți în servicii online, unelte și aplicații de marketing și promovare

Acum ai acces la toată această cunoaștere și experiență fără să fii nevoit să petreci ani de zile sau mii de euro pentru obține aceleași rezultate ca și noi!
Participi la Seminar și primești esența!

Zile
Ore
Minute
Secunde
550 lei > Înscrie-te Acum!

Traineri Principali

Eugen Popa Trainer Internațional
Angela Nuțu Trainer Internațional

Despre noi

Eugen Popa este Președintele ARH și sub această egidă a organizat primul Training Profesional de Hipnoză din România pentru publicul larg. Practic, a creat o nouă piață (ca să folosim un termen din marketing) și a deschis un drum nou celor care doresc să lucreze ca terapeuți, traineri, coachi sau care pur și simplu doresc să ajute oamenii.

Din 2013 până azi, a organizat și susținut sute de prezentări gratuite, workshopuri, seminarii, cursuri și formări în domeniul terapiei, atât în România cât și la nivel internațional.

De-a lungul anilor am aduse nenumărați traineri internaționali în România iar asta a necesitat un efort logistic, de organizare, promovare și organizare uriaș.

La toate aceste evenimente au partcipat mii de oameni, fie în sală sau online, prin internet iar rata de mulțumire a participanților este de peste 92%.

Zile
Ore
Minute
Secunde
550 lei > Înscrie-te Acum!

Certificări

Fiecare seminar, workshop, training sau formare oferite de noi este certificat de Asociația Română de Hipnoză.
În plus, fiecare program susținut de trainerii invitați din alte țări oferă posibilitatea de a obține Certificare Internațională din partea trainerilor sau a organizațiilor lor astfel încât vei putea să dovedești faptul că ți-ai însușit cunoștințele și că poți practica acele tehnici.

Fiecare dintre aceste programe au cerințe specifice pentru Certificarea Internațională. Aceste cerințe sunt detaliate în cadrul fiecărui program în parte.

Ce înveți la Seminarul de Marketing Pentru Terapeuți

 • 1Cum să te promovezi eficient fără să pari disperat
 • 2Cum să îți stabilești publicul țintă și cum să comunici eficient cu acesta
 • 3Cum să comunici eficient pe facebook, cu fiecare postare
 • 4Care sunt cele mai bune tipuri de postari pe care sa te bazezi și pe care să le folosești în online
 • 5Ce este Social Proof și cum să îl folosești pentru a promova serviciile tale
 • 6Ce sunt și cum poți folosi un chatbot
 • 7Cum să folosești LiveChat și de ce să faci asta
 • 8Cum colectezi adrese de email și să îți crești baza de abonați
 • 9Cum, când și cât să comunici cu abonații tăi
 • 10Cum să folosești video pentru a-ți promova serviciile
 • 11Ce este un canal de youtube și de ce ai nevoie de unul
 • 12Cum să creezi produse și cum să le promovezi
 • 13Cum să creezi cursuri și cum să le vinzi
 • 14Care este secretul unui grup de Facebook și de ce sa creezi unul
 • 15Cum să obții testimoniale și de ce sunt esențiale în dezvoltarea ta
 • Bonusuri

  Legea de aur a unui program sau serviciu de succes este sa promiți cât mai puțin și să oferi cât mai mult.
  Ei bine, nouă ne place să oferim. MULT! În momentul în care te înscrii la acest Seminar de Marketing pentru Terapeuți ai acces la bonusuri care te vor ajuta enorm să te promovezi și să îți promovezi afacerea și serviciile de terapie și dezvoltare personală.
  Iată bonusurile care te așteaptă:

 • PDF gratuit cu Avatarul Clientului. Un formular care te ajută să stabilești foarte clar cui te adresezi și cum o faci
 • PDF – Cum să faci un Facebook Live de Succes
 • Schema unui articol de succes, atât pentru cititori cât și pentru google
 • PDF cu 50 de metode de creștere a bazei de abonați prin siteul tău
 • PDF – cum să organizezi un eveniment pe care oamenii să îl țină minte
 • Ce Pierzi dacă nu te înscrii?

  Chiar și după ce este evident că beneficiile pe care le obții înscriindu-te la acest seminar sunt uriașe pentru tine, mai sunt oameni care încă nu sunt deciși, care încă... mai așteaptă un semn!
  ACESTA este semnul!

  Este destul de simplu! Există două categorii de oameni. Cei care au rezultate și cei care au scuze! Cei care au scuze sunt cei care se plâng mereu. De starea vremii, de prețul cel mare, de capra vecinului, de viață de sorții potrivnici și de câte și mai câte.

  Cei care au rezultate sunt cei care trec la fapte.

  Dacă vrei ceva diferit, Trebuie să faci ceva diferit. Cum spunea și Einstein, Nimic nu se schimbă dacă nimic nu se schimbă.

  Acest seminar NU este pentru tine dacă:

 • nu ai nevoie de mai mulți clienți sau pacienți
 • Nu vrei să câștigi mai bine ajutând oamenii
 • Preferi să te chinui de pe o zi pe alta și doar să visezi la „ce bine ar fi fost dacă..”
 • Nu vrei să ai o viață mai bună, făcând ceea ce îți place și ajutând mii de oameni
 • Te mulțumești cu puținul și cu mediocritatea
 • Te ascunzi în spatele lui „eu ajut pe gratis” pentru că de fapt îți este jenă sau rușine să ai un schimb real și onest cu clienții tăi, în care ei plătesc pentru serviciile tale (dacă vrei să vorbim despre asta, te pot ajuta).
 • Știu că vrei să ajuți oamenii. Altfel nu ai fi citit acum aceste rânduri. Dar, dacă nu treci la fapte, rămâi doar cu gândul nu cu fapta.
  Gândește-te doar câți oameni păgubești pentru că NU îi vei putea ajuta, nu vei putea ajunge la ei, nu vor putea să se bucure de serviciile tale și ajutorul tău pentru că... alegi să NU înveți cum să te promovezi.

  Dacă vrei să continui să te chinui și să te întrebi de ce nu te sună sa nu te caută nimeni, sau prea puține persoane, atunci Nu te înscrie la acest Seminar.

  Gândește-te la cât de mult poți ajuta oamenii care acum pot afla de tine și de serviciile și produsele tale pentru că înveți cum să le vorbești și cum să te promovezi.

  Gândește-te la câte alte cursuri și formări și workshopuri vei putea participa învățând și dezvoltându-te atât personal cât și profesional astfel încât să poți ajuta și mai mulți oameni.
  Și îți poți permite asta doar atunci când ai timpul și banii și fondurile necesare pentru a continua procesul tău de educare și specializare.

  Sunt mulți terapeuți și coachi și traneri excelenți de care nu a auzit nimeni
  Nu te număra și tu printre ei

  Datoria noastră ca traineri, coachi, terapeuți, oameni și profesioniști în slujba oamenilor este să ajutăm cât mai mulți oameni, cât mai bine și mai eficient.
  Degeaba suntem foarte buni în ceea ce facem dacă nu știe nimeni de noi. Degeaba ne naștem cu talent dacă murim speranță.

  Pentru ca tu să poți ajuta cât mai mulți oameni, este esențial să știi cum să te prezinți, ce să spui, care este mesajul tău și cui te adresezi.
  Orice om poate discuta personal cu alt om. NU orice om poate scrie o carte, sau crea un curs sau un produs.
  Cu cat dăruiești mai mult din cunoașterea ta, din tine, cu atât mai multă lume va putea beneficia de ajutorul tău. Poți ajuta prin ședințe private, prin discuții unu-la-unu sau, prin cursuri, produse și programe.

  În acest Seminar de Marketing pentru Terapeuți înveți cum să ajuți oamenii să înțeleagă ce ai de oferit astfel încât ei să ia cea mai bună decizie pentru ei.

  Înveți cum să ajuți oamenii mai bine. Înveți cum să crești ca nume, brand și business. Înveți că a ajuta nu este doar o binefacere și o vorbă bună ci o poți crește la nivel foarte mare atunci când urmezi niște pași simpli, clari și eficienți.

  Testimoniale

  Detalii inscriere

  Acest curs este doar pentru cei care doresc cu adevărat să ajute și să se ajute!
  Data fiind natura acestui curs, nu putem sa aducem îl oferim unui număr foarte mare de participanți, de aceea am limitat înscrierile la doar 24 de persoane.

  Pentru a te înscrie selectează una dintre opțiunile de mai jos:

  Zile
  Ore
  Minute
  Secunde
  550 lei > Înscrie-te Acum!
  Copyright 2020 © Puterea Mintii