MASTERCLASS GRATUIT

Valori, Încredere, Câștig: 

Formula Succesului

Cum sa faci bani din Coaching
crezuri


VALORI ȘI MISIUNE ÎN VIAȚĂ

📅 7 mAi

⏰ ORA 19:00

Descoperă cum Misiunea în Viață este busola ta în călătoria de transformare interioară, asigurând că fiecare pas pe care îl faci este în armonie cu Valorile tale fundamentale.

INCREDEREA IN SINE

📅 14 mai

⏰  ORA 19:00

 Încrederea în sine nu este doar o stare, ci o alegere pe care o faci în fiecare zi. Descoperă pași simpli prin care îți construiești încrederea în sine.

CUM SĂ FACI BANI DIN COACHING

📅 21 mai

⏰  ORA 19:00

Este timpul să te pui în valoare și să-ți transformi pasiunea de a ajuta oamenii într-o carieră de succes. Află cum poți să faci ceea ce îți place cel mai mult și în același timp să câștigi banii pe care îi meriți.

Înscrie-te GRATUIT 

Odată înscris pentru unul din masterclass-uri, ești înscris automat pentru toate cele 3 evenimente și vei primi pe email înregistrarea după fiecare întâlnire live online.

Ai întâlnit oameni care mereu se plâng că nu au noroc?

Sau oameni care dau mereu vina pe alții pentru tot ce li se întâmplă? Sau pentru tot ce nu li se întâmplă. 😅

Parteneri, șefi, clienți... se găsesc mereu situații de care să ne plângem, nu-i așa?

În viața de zi cu zi, fiecare dintre noi se confruntă cu obstacole și dificultăți în diverse aspecte: profesional, în relațiile pe care le avem sau în visurile pe care vrem să le împlinim.

In toate aceste situații, ai doar două opțiuni.

Ce cale vei alege?

Varianta 1: Alegi calea ușoară și continui să îți plângi de milă

Varianta 2: Alegi calea curajoasă, orientată către soluții și începi să înveți cum să-ți transformi viața

Când esti decis să faci schimbări, te deschizi către noi posibilități. Găsești modalități de a te transforma și inspirație să acționezi.

Alegi să nu fii o victimă a circumstanțelor.

Și când viața nu ți “se mai întâmplă”, începi să te descoperi cu adevărat și să mergi în direcția în care valorile tale autentice te duc.

Când îți găsești misiunea în viață și valorile care o susțin, începi să ai încredere în tine și în ceea ce poți oferi lumii și oamenilor pe care îi ajuți.

Și, da, rezultatul este împlinire pe toate planurile, inclusiv cel financiar. Este normal să îți dorești să câștigi bani din munca ta, să fii apreciat și valorat și din acest punct de vedere.

Vrei să afli cum să faci asta?

Te așteptăm la cursul online gratuit în care vei descoperi FORMULA SUCCESULUI, un set de instrumente și principii esențiale pentru a atinge și menține starea de fericire în viața ta.

Eugen Popa si Angela Nutu

Masterclass-urile FORMULA SUCCESULUI sunt concepute pentru a fi o experiență profundă și transformațională!

Dacă vrei să ai succes, să fii împlinit și fericit, te așteptăm la întâlnirile gratuite. Click pe butonul de mai jos și înscrie-te Chiar Acum.

CINE SUNTEM

ANGELA NUȚU

PSIHOTERAPEUT, TRAINER,  COACH

Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

EUGEN POPA

TRAINER, TERAPEUT, SPEAKER INTERNATIONAL

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Susține programe de formare și specializare în hipnoză, psihoterapie, vindecarea traumelor, la nivel național și internațional.

A oferit aceste programe atât în România cât și în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda și multe altele

25+

Ani de Experiență

10000+

Studenți și Cursanți

100+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

Te invităm la o serie de masterclass-uri LIVE Online în care vei descoperi FORMULA SUCCESULUI-  cei trei pași esențiali pentru a-ți transforma pasiunea de a ajuta oamenii într-o carieră profitabilă.

Participarea este Gratuită!

fericire


CE îmi DORESC CU ADEVĂRAT ÎN VIAȚĂ?


Această serie de întâlniri gratuite este destinată oricui dorește să-și crească nivelul de fericire și să-și transforme viața într-un mod pozitiv și durabil.

Fie că îți dorești o transformare de durată în viața ta profesională sau pur și simplu te afli în căutarea echilibrului în viața ta, a unor relații mai profunde sau a unui scop mai clar, aceste masterclass-uri gratuite  îți vor oferi instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

Înscrie-te GRATUIT  

Odată înscris pentru unul din workshopuri, ești înscris automat pentru toate cele 3 evenimente și vei primi pe email înregistrarea după fiecare întâlnire live online.

TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinariile noastre gratuite

Participarea la acest webinar gratuit a fost o experiență uimitoare! Angela și Eugen sunt o echipa uimitoare, ne-au ghidat cu înțelepciune și pasiune prin tehnici inovatoare de coaching.  Metodele prezentate au fost extrem de eficiente și ușor de aplicat în viața mea de zi cu zi. Recomand acest webinar oricui dorește să-și transforme visurile în realitate


Andreea Costin

Testimonial

Mi-a plăcut mult.  Am învățat nu doar despre tehnici puternice de coaching, ci și cum să depășesc barierele mentale și să mă concentrez cu adevărat pe ceea ce contează. Am încheiat acest webinar cu o energie diferită. Mulțumesc, acest webinar mi-a schimbat cu adevărat perspectiva!"


Marius Dumitrescu