Formare Hipnoză

Învață de la Profesioniști și obține rezultate pentru tine și clienții tăi

Vrei mai multe detalii? Trimite un mesaj

Înscrie-te la Formarea în Hipnoză în care înveți cum să folosești Puterea Minții pentru transformare și vindecare.

Cost: 1299 EURO

DOAR 9 locuri disponibile!

Cursul are loc în perioada
13-18 Martie 2022

Învață tehnici de hipnoză, practice și eficiente, pentru vindecare și transformare

Învață cum să folosești Puterea Minții pentru Vindecare, Dezvoltare Personală și Performanță la cursul de Hipnoză Online

Vrei să îi ajuți pe oameni, dar nu știi cum. Și sunt foarte mulți oameni care chiar ar avea nevoie de ajutorul tău. Oameni care suferă de anxietate, depresie, dependență, atacuri de panică, fobii și alte probleme care le afectează viața.

Din păcate, de multe ori oamenii nu știu la cine să apeleze pentru ajutor sau au încercat atât de multe modalități încât și-au pierdut încrederea că problema lor se poate rezolva... Uneori le este frică de ceea ce s-ar putea întâmpla dacă încearcă hipnoza sau tehnicile hipnotice de intervenție terapeutică. Aproape că și-au pierdut speranța de vindecare...

Din fericire, NU trebuie să fie așa! De-a lungul anilor sute de oameni au învățat cu noi hipnoza online și au început să ajute oamenii. Au învățat tehnici practice, eficiente, concrete, care chiar dau rezultate. Iar acum poți și TU!

În acest curs de hipnoză online înveți cele mai importante tehnici de hipnoză: autohipnoza, hipnoza regresivă, vindecarea copilului interior, terapia părților, inducții rapide, tehnici de adâncire a hipnozei și multe altele.

Participarea la cursul de hipnoză online este foarte facilă și reprezintă o soluție excelentă, deoarece se poate face din intimitatea case tale fără să fii nevoită să ai alte cheltuieli de deplasare, cazare, timp pierdut pe drum și multe altele.

Înveți de la cei mai experimentați fomatori în hipnoză din România care au lucrat cu mii de oameni atât din România cât și internațional! 

Mii de studenți din întreaga lume au folosit cu succes programele noastre pentru a deveni hipnotiști certificați și a începe să-i ajute pe ceilalți imediat. Acum este rândul tău. Te invităm cu bucurie!

Curs de Hipnoză

Acreditat de Asociația Română de Hipnoză

Hipnoza a fost folosită din timpuri imemoriale. Este o metodă concretă, practică, eficientă, pe care o poți învăța ușor și care îți poate transforma viața. Acum, prin introducerea acestui Curs de Hipnoză Online oferit de Asociția Română de Hipnoză și Puterea Mintii, mii și mii de oameni din întreaga lume pot profita în sfârșit, prin intermediul tău, de beneficiile extraordinare ale hipnozei. În acest curs de Hipnoză Online înveți cum să faci practici hipnoza corect și cu rezultate, astfel încât să te simți fericit și sănătos și să îi poți ajuta pe oamenii cu problemele pe care doresc să le rezvole.

Înscrie-te și începe transformarea ta în mai bine.

Iată ce Primești Când Te Înscrii la Cursul de Hipnoză Online

La acest curs practic de Hipnoză Online ai șansa de a putea învăța, observa, practica, experimenta și exersa   numeroase tehnici de hipnoză atât în scop terapeutic cât și pentru dezvoltare personală și performanță.
Acesta NU este un curs unde stai pasiv și doar urmărești ci unul în care participi activ și implicat, astfel încât procesul de învățare este unul profund și cu rezultate permanente.

Lecții Practice

Fiecare lecție de curs cuprinde sesiune de teorie și sesiuni de practică, în care studenții vor aplica tehnicile de hipnoză predate.

Teorie Aplicată

Pentru a putea practica tehnicile de hipnoză, este important să cunoști teoria și pașii fiecărui exercițiu. Fiecare tehnică este explicată detaliat

Principii Esențiale

Calea cea mai rapidă către succes este cunoașterea principiilor. Când ai înțeles CUM funcționează mintea, totul devine simplu.

Practică, PracticăPractică

Tone de teorie nu fac cât un gram de practică. Cursul de Hipnoză Online îți asigură sesiuni de practică la fiecare lecție de fiecare dată cu alți studenți.

Demonstrații în Direct

Fiecre tehnică este Prezentată, Explicată, Detaliată și Demonstrată. Poți vedea astfel în direct cum se aplică acea tehnică și cum se rezolvă cazurile.

Experiență Personală

Pentru a înțelege cât mai bine și a internaliza procesul de învățare, ai parte de experiență directă cu hipnoza șii beneficiezi de sesiuni de hipnoză la fiecare lecție.

Invitați Speciali

Invităm specialiști atât din domeniul terapiei cât și al marketingului pentru a te ajuta pe TINE să ai un succes și rezultate cât mai bune cu tine și clienții tăi

Cadouri și Bonusuri

Toți participanții la acest curs de Hipnoză Online primesc bonusuri și cadouri speciale oferite de noi și de partenerii și colaboratorii noștrii.

Înscrie-te acum! Mai sunt doar 4 locuri

Ai Întrebări? Lasă-ne un mesaj și te vom contacta în scurt timp:

Iată doar câteva din sutele de testimoniale de la studenții noștri

De-a lungul anilor am susținut sute de cursuri, workshopuri și prezentări publice atât în România cât și la nivel Internațional. Mii de oameni au participat la acest programe și foarte mulți dintre ei au dorit să ne spună cum i-au ajutat pe ei atât personal cât și profesional.

Adela Vladislav - Testimonial

Adela Vladislav

Entreprenor

Un curs foarte bine structurat, cu multă practică.

Un curs foarte bine structurat, bine prezentat, multe informații dar şi mai multă practică ceea ce te conduce spre desăvârşire până la finalul cursului.

Ioana Pacuraru - testimonial

Ioana Brebeanu

Terapeut

Un curs intensiuv, extraordinar cu multă practică

Un curs intensiv extraordinar; informații foarte bune şi foarte, foarte multă practică, ceea ce face un proces de învățare complet. Voi folosi toate aceste informații şi voi practica tehnicile învățate.

Corina Mornăilă - Testimonial

Corina Mornăilă

Terapeut

Un curs profesionist.

Sunt entuziasmată de informațiile primite la acest curs şi de modul profesionist în care a fost organizat şi susținut de către cei doi traineri.

CURSUL DE HIPNOZĂ ONLINE CONȚINE:

30-31 Octombrie, 20-21 Noiembrie, 11-12 Decembrie

1

Modul 1: Introducere în Lumea Fascinantă a Hipnozei

Sâmbătă și Duminică, de la 10.00 la 13.40

30-31 Octombrie

În acest modul înveți cum funcționează mintea umană și de ce avem gândurile, emoțiile și reacțiile pe care le avem, chiar și atunci când nu ni le dorim. Vom vorbi despre Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă, despre transa hipnotică, despre tehnici de inducere a hipnozei și, desigur, vom face multă practică.

2

Modul 2: Autohipnoza - de la Vindecare la Performanță

Sâmbătă și Duminică, de la 10.00 la 13.40

20-21 Noiembrie

Autohipnoza este una dintre cele mai eficiente modalități de a obține rezultate excelente fie că vrei să rezolvi o problemă de sănătate, o starea de anxietate sau depresie, sau dacă vrei mai multă încredere în tine. Autohipnoza poate fi folosită atât pentru vindecare cât și pentru excelență și performanță. Acum înveți cum faci asta.

3

Modul 3: Hipnoza Regresivă

Sâmbătă și Duminică, de la 10.00 la 13.40

11-12 Decembrie

Hipnoza Regresivă este cea mai cunoscută și căutată tehnică de hipnoză. În acest modul înveți principiile esențiale ale regresiei și cum o poți aplica cu succes de fiecare dată. Această tehnică este mult mai simplă decât se crede și oricine o poate învăța rapid și o poate aplica imediat. În acest modul practicăm, exersăm și experimentăm regresia hipnotică astfel încât să o trăiești și să o înțelegi în profunzime.

4

Modul 4: Terapia Părților

Sâmbătă și Duminică, 16-17 Octombrie, de la 10.00 la 13.40

22-23 Ianuarie 2022

Terapia Părților este una dintre cele mai simple și ușor de aplicat tehnici de transformare și dezvoltare personală. Este o modalitate extraordinar de eficientă în tratarea multor probleme fizice, mentale, emoțioanle și nu numai. În acest modul ai șansa să înțelegi și să descoperi cât de puternică este această metodă.

5

Modul 5: Promovare și Succes

Sâmbătă și Duminică, 26-27 Februarie 2022, de la 10.00 la 13.40

26-27 Februarie 2022

Este esențial să știi cum să vorbești cu mintea și sufletul pentru a putea obține transformările dorite, fie că vorbim despre o schimbare la tine sau, pentru a-i ajuta pe alții. Comunicare este esențială iar în acest modul înveți cum să comunici astfel încât oamenii să dorească să vină la tine să îi ajuți sau, astfel încât subconștientul tău să fie dornic de schimbare și transformare.

6

Modul 6: BONUS - Practică, Demonstrații Q&A

Sâmbătă și Duminică 12-13 Martie, de la 10.00 la 13.40

12-13 Martie 2022

Acest Modul BONUS este oferit astfel încât să putem răspunde la toate întrebările pe care le acumulezi DUPĂ ce termini cursul. În plus, este un moment excelent în care poți practica cu colegii tăi sau chiar cu oameni care NU au participat la curs dar care doresc să primească ajutor de la participanții la curs. Este un modul de demonstrații, întrebări și răspunsuri, de practică și aprofundare.

Descarcă Ebook GRATUIT

Descoperă Secretele Minții Subconștiente și învață cum poți utiliza chiar acum Puterea Extraordinară a Minții Tale

Hipnoza Online

Bonus

Cireașa de pe tort?
Nu una, ci Șase Cireșe!

Pe lângă toate informațiile și experiența pe care o primești la acest curs, am pregătit pentru tine și o multitudine de Bonusuri extraordinare. Aceste bonusuri sunt menite să te ajute să înțelegi și să sedimetezi și mai bine informațiile pe care le prezentăm la curs precum și să te îmbogățeasă mental și sufletește.

Bonus 1
Acces pe Viață la Înregistrările Video și Audio

Toate sesiunile acestui curs vor fi înregistrate și ai acces pe Viață la ele.


Înregistrările video vor fi accesibile în Academia Puterea Minții și le poți accesa și viziona oricând dorești.

În plus, poți descărcate înregistrările audio astfel încât să le poți asculta în mașină, când călătorești, sau când vrei să aprofundezi și mai mult informațiile primite.

Bonus 2
Invitați Speciali, Experți și Profesionști

Ți-ai dorit să înveți tehnici puternice și eficiente de la cei mai buni din domeniu? 


Sunt convins că da! Ei bine, participând la acest curs, ai șansa să înveți în direct de la unii dintre cei mai renumiți profesioniști din domeniul hipnozei, NLP-ului și al dezvoltării personale. Acești specialiști de-abi așteaptă să îți dăruiască din cunoașterea și expertiza lor. Și NU te costă nimic în plus!

Bonus 3
Interviuri cu Experți Internaționali

De-a lungul anilor am avut șansa să interacționez și să discut cu unii dintre cei mai buni profesioniști din domeniu.


De unii dintre ei poate ai auzit, de alții poate că auzi acum pentru prima oară. Pot să îți spun cu toată convingerea că vei avea enorm de mult de învățat de la acești experți. Nu rata șansa de a avea acces la aceste informații de valoare.


Bonus 4
Înregistrări video cu Mentori din lumea Hipnozei

Dacă vrei să fii cel mai bun, atunci este important să înveți de la cei mai buni. 


Prin aceste înregistrări video ai acces la unii dintre cei mai buni și mai renumiți hipnotiști și hipnoterapeuși din lume, oameni cu o experiență de zeci de ani de zile, care au lucrat cu mii și mii de clienți de-a lungul carierei lor. Ai șansa să cunoști viziunea lor, mentalitatea lor și felul în care lucrează și ajută oamenii cu succes!

Bonus 5
Ședințe Demonstrative pentru fiecare tehnică din curs

Cel mai simplu mod de a învăța este de a vedea cum se aplică fiecare tehnică.


Pe lângă demonstrațiile din curs, primești Bonus din partea noastră înregistrări video cu ședințe în care poți vedea la lucru, diverse tehnici hipnotice și terapeutice.
Acest lucru te ajută ENORM pentru că poți să vezi foarte ușor ce ai de făcut atunci când întâmpini dificultăți în practica ta.

Bonus 6
Reducere pe viață la Academia 
Puterea Minții

Reducere de 30% la abonamentul lunar la Puterea Minții.


Academia Puterea Minții este cea mai mare resursă de dezvoltare personală și psihoterapie din România. Prin înscrierea la acest curs de hipnoză online, primești automat o reducere de 30% la abonamentul lunar și ai acces la peste 50 de programe care însumate, depășesc pestr 30 de zile de curs, câte 8 ore pe zi.

Hai să ne cunoaștem:
Eugen Popa & Angela Nuțu

Eugen Popa este președintele Asociației Române de Hipnoză și trainer și speaker internațional susținând cursuri cu mii de studenți din întreaga lume.


Angela Nuțu este doctorandă, vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, trainer, coach, psihoterapeut și a susținut zeci de cursuri online și offline atât cu companii cât și pentru publicul larg.

Hipnoza Online - Eugen Popa - Angela Nutu

Iată ce spun oamenii despre traineri

These 3 testimonials are just after you’ve introduced the teacher/ instructor, so they should focus on how great the course teacher is and why they are worth trusting. If you haven’t got great testimonials yet, then check out our article on the secret to getting raving testimonials for your online course

Andrei T.

Arhitect

Punct ochit, punct lovit.

Punct ochit, punct lovit.
Exact ce aveam nevoie ca să-mi fac brainstorming-ul necesar pt toate info pe care le aveam și pe care le-am mai adăugat acum. Acum am imaginea completă și de-abia aștept să pun în practică!

Georgiana G.

Economist

A fost cel mai bun lucru!

A fost cel mai bun lucru si cea mai inaltatoare experienta pe care am ales sa o traiesc (desi obositor si enorm ca volum de informatie primita). insa nu regret nicio clipa si ma bucur ca am optat să particip, mai ales că am acces la toate înregistrările și bonusurile oferite.

Maria J.

Antreprenor

Traineri excelenți, cu vaste cunoștințe

Trainerii mi-au plăcut foarte mult. Au enorm de multe cunoștințe și se vede clar că au lucrat mult. Experiența își spune cuvântul atât prin exemplele prezentate cât și prin demonstrațiile de care ne-am bucurat la curs.

Învață Hipnoză de la Cei Mai Experimentați Traineri de Hipnoză din România

Ți-ai dorit vreodată să ajuți oamenii?

Cursul nostru hipnoză online îți oferă toate metodele și tehnicile necesare pentru a putea să îi ajuți pe oameni și să te ajuți pe tine!

Ai acces la practică, demonstrații, tehnici de grup, sesiuni în direct, materiale video, audio și scrise, o comunitate extraordinară și cel mai detaliat program de hipnoză și dezvoltare personală din România. 

Este cel mai dezvoltat și detaliat curs de hipnoză online din România și poți avea acces chiar acum la toate aceste informații și experiențe.

Aceste program este accesibil tuturor! Nu ai nevoie de pregătire prealabilă, nu îți va spune nimeni că nu te califici, nu te va respinge cineva pentru că nu ai nu știu ce diplomă, ce scoală sau ce pregătire. Cunoașterea și informația este disponibilă oricui dorește să învețe. Poți participa la acest curs de oriunde te-ai afla, fie că ești la tine acasă și stai în vârful patului, sau pe malul mării la relaxare sau că ești într-o călătorie. Toate sesiunile se desfășoară prin internet, pe Zoom și le poți accesa cu ușurință. Nu ai nevoie să cheltuiești mii de euro pe transport, cazare, masă. Înveți și economisești.

În mod normal, un curs de Hipnoză în România este de la 1000 euro în sus. Dacă dorești să participi la cursuri internaționale, susținute în alte țări, atunci prețul poate deveni chiar 2000 sau 3000 de euro. Și vorbim aici doar de curs, NU și de transport, cazare și costuri suplimentare... Dar NU trebuie să te coste atât! Înscrie-te Acum la cursul de Hipnoză Online și te bucuri de informații și experiență de cel mai înalt nivel, la cel mai mic preț posibil! Înscrie-te din timp și obții prețul redus!

Înscrie-te acum! Mai sunt doar 4 locuri:

 • Acces la toate lecțiile
 • Manual curs
 • Materiale video
 • Multă Practică
 • Webinarii cu Invitați Speciali
 • Grup de suport și practică
 • Bonusuri de peste 2314 RON
 • Practică la fiecare sesiune
 • Demonstrații
 • Sesiuni în direct
 • Interacțiune cu trainerii
 • Oferte speciale
 • Acces pe viață la înregistrări
 • Webinarii speciale cu invitați

547Euro

Contravaloare în RON la momentul plății

Cursul are loc în datele: 30-31 Octombrie, 20-21 Noiembrie, 11-12 Decembrie, 22-23 Ianuarie 2022, 19-20 Februarie 2022, 12-13 Martie 2022

GARANȚIE 100% 

Este simplu, dacă nu îți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără deranj.


Nu ai nimic de pierdut ci totul de câștigat. Dacă până la finalul Modului 1 ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și dorești să te retragi, poți face asta fără nici o grijă. Garanția investiției tale este asigurată 100%.


Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt. Iată ce au de spus cei care au participat la cursurile organizate de noi.

Acești sunt oameni ca tine, dornici și interesați să aibă o viață mai bună și să îi ajute pe ceilalți

Maria Codrea - testimonial curs hipnoza

Maria Codrea

Psihoterapeut

"Aici am găsit cel mai scurt drum de a rezolva problema"

Vlad Madaras - testimonial curs hipnoza

Vlad Mădăras

Financial Advisor

"Am făcut foarte multă practică și sunt încrezător să aplic hipnoza"

Gheorghe Marica - testimonial curs hipnoza

Gheorghe Marica

Psiholog Clinician

"Recomand cu drag acest curs. Formatori de Excepție!"

Grațian Sonu - testimonial curs hipnoza

Grațian Sonu

Terapeut

"O surpriză foarte plăcută! Tot ce credeam despre hipnoză erau doar povești"

Dan Negulescu - testimonial curs hipnoza

Dan Negulescu

Terapeut

"Un curs extraordinar, cu foarte multe detalii și foarte multă practică.

Raluca Biciușcă - testimonial curs hipnoza

Raluca Biciușcă

Medic Stomatolog

"Echipa Eugen și Angela au foartă multă dăruire, iubire și profesionalism"

Virginia Jamous - testimonial curs hipnoza

Virginia Jamous

Antreprenor

"Sunt foarte bucuroasă că am ascultat intuiția și am venit la curs."

Alina Gâtlan - testimonial curs hipnoza

Alina Gâtlan

Psihoterapeut

"Este cel mai bun curs la care am participat în ultimii zece ani."

Dumitru Rus - testimonial curs hipnoza

Dumitru Rus

Terapeut

"Tot ce ne-au predat a fost de super clasă..."

Descarcă Ebook GRATUIT

Descoperă Secretele Minții Subconștiente și învață cum poți utiliza chiar acum Puterea Extraordinară a Minții Tale

Hipnoza Online

Întrebări Frecvente

Curusl are loc Online?

Da! Acest curs de Hipnoză Online este exclusiv... online :). Nu ai nevoie să te deplasezi nicăieri. Tot ce trebuie să faci este să te conectezi prin zoom, de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs.

Ce se întâmplă dacă nu pot participa la o sesiune de curs?

Recomandăm cu toată puterea să participi la toate sesiunile live. Știm că uneori poate e dificil să poți participa la toate dar nu este o problemă, pentru că toate sesiunile vor fi înregistrate și le poți accesa în contul tău special din Academia Puterea Mintii.

Este un curs practic?

Da. Acest program, ca toate cursurile și programele pe care le oferim dealtfel, este unul practic. Faci practică încă din prima zi de curs. Fiecare modul conține partea de teorie și parte de practică, iar apoi, întrebări și răspunsuri. Vei practica tehnici de hipnoză atât unu-la-unu cât și sesiuni de hipnoză de grup. Pe scurt, ai parte de MULTĂ PRACTICĂ :) 

Pot practica hipnoză la finalul cursului?

Desigur că da! Informațiile, tehnicile și metodele pe care le prezentăm la acest curs sunt practice și le poți aplica imediat. Aceste tehnici dau rezultate, atâta vreme cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în cadrul cursului.

Acesta este un curs cu certificare? Cine oferă certificarea?

Da, acest curs de Hipnoză Online este certificat de Asociația Română de Hipnoză și de Asociația Puterea Minții.

ATENȚIE: Dat fiind faptul că în România NU există meseria de hipnotist, aceste certificări nu pot fi utilizate pentru a crea o firmă sau PFA pentru că nu sunt recunoscute de către ministerul muncii, pentru motivul menționat mai sus (nu există această meserie).

În PLUS: NU ai nevoie de o altă certificare, din partea vreunei alte instituții sau organizații din România sau internaționale, pentru a putea practica tehnicile învățate. Mai multe detalii despre acest aspect vor fi prezentate în Modulul 5. Dacă doriți informații în plus, ne puteți scrie pe contact@putereamintii.ro

Cum accesez înregistrările cursului?

Fiecare sesiune de curs este înregistrată și o vei putea accesa la maxim 3 zile după finalizarea fiecărui modul. În plus, fiecare modul vine cu sesiuni bonus, cum ar fi demostrații sau înregistrări video sau invitați speciali. Toate aceste înregistrări se vor găsi în contul tău din Academia Puterea Minții și le poți viziona ori de câte ori dorești.

Înscrie-te acum! Mai sunt doar 4 locuri:

 • Acces la toate lecțiile
 • Manual curs
 • Materiale video
 • Multă Practică
 • Webinarii cu Invitați Speciali
 • Grup de suport și practică
 • Bonusuri de peste 2314 RON
 • Practică la fiecare sesiune
 • Demonstrații
 • Sesiuni în direct
 • Interacțiune cu trainerii
 • Oferte speciale
 • Acces pe viață la înregistrări
 • Webinarii speciale cu invitați

547Euro

Contravaloare în RON la momentul plății

Cursul are loc în datele: 30-31 Octombrie, 20-21 Noiembrie, 11-12 Decembrie, 22-23 Ianuarie 2022, 19-20 Februarie 2022, 12-13 Martie 2022

Învățăm Creștem Dăruim

Aceste este sloganul nostru, motto-ul nostru care ne mână să acționăm și să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să Învățăm, să Creștem și să Dăruim ÎMPREUNĂ, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni, să putem contribui la o viață cât mai frumoasă, mai fericită și mai sănătoasă pentru noi și pentru toți oamenii. Te invităm și te așteptăm cu drag și bucurie.

Puterea Minții © Curs Hipnoză Online
Realizat și organizat de Puterea Minții