Vindecarea Copilului Interior

Vindecarea Copilului Interior

În adâncurile ființei noastre, într-un colț uitat al sufletului, se află copilul nostru interior. Acesta păstrează amintiri, sentimente și dorințe din primele noastre momente de viață, atingeri ale timpului ce ne-au modelat în moduri adesea nerecunoscute. Dar, oare, am oferit acestui copil spațiul și îngrijirea de care are nevoie pentru a se vindeca și a înflori?

Cursul de Vindecarea Copilului Interior este o călătorie profundă și transformatoare, un drum de regăsire și reconciliere cu acea parte esențială din noi. Este despre a învăța să ne ascultăm cu adevărat, să ne îmbrățișăm vulnerabilitățile și să aducem alinare rănilor trecutului.

Acesta nu este doar un curs, ci o ocazie de a te reconecta cu esența ta cea mai pură, de a deschide ușile compasiunii și înțelegerii și de a oferi copilului din tine dragostea și acceptarea pe care le-a dorit mereu. Prin meditație, introspecție și exerciții ghidate, vei explora amintirile și emoțiile care te-au format, învățând să le înțelegi, să le valorizezi și să le vindeci.

Vino și descoperă forța și frumusețea copilului tău interior. Permite-i să se exprime, să râdă, să plângă și, mai presus de toate, să se simtă iubit și în siguranță. Redescoperindu-l și vindecându-l, vei elibera o energie și o bucurie care vor transforma fiecare aspect al vieții tale.

Înscrie-te în această călătorie și dăruiește-ți șansa unei renașteri interioare. Copilul din tine așteaptă cu nerăbdare să fie auzit, îmbrățișat și vindecat. Acum este momentul să îi oferi acea șansă. Fii arhitectul propriei tale vindecări și celebrează miracolul renașterii sufletești.

Pentru mai multe detalii despre program, conținutul cursului, cost și înscriere

Înscriere

18 nov
10:00 - 17:00
Online, prin Zoom
Inscriere