CUM SĂ ÎȚI ATINGI MEREU OBIECTIVELE 

Simți vreodată că roțile tale se învârt în gol, că nu ajungi nicăieri?

Vrei să faci progrese în viața ta și în carieră, dar nu ești sigur cum să ajungi acolo? 

Cu instrumentele potrivite, poți depăși orice barieră în calea atingerii obiectivelor și poți să-ți îndrepți pașii către viața pe care ai visat-o mereu.

Descarcă Acum Gratuit

Testimoniale

Ce spun Oamenii despre acastă carte

Mi-a răspuns la multe întrebări care mă frămntau de ceva vreme! Super Claritate!

Adela Vladislav

Pe înțelesul tutoror! Clară, concisă, directă și super informativă și pracitcă!

Ioana Păcuraru

Conținut

Ce găsești în această carte?

Stabilește-ți Obiectivele 

Înveți cum să-ți clarifici obiectivele, să dezvolți strategii eficiente și să transformi aceste planuri în acțiuni concrete, conducându-te spre succesul pe care îl meriți.


Cea Mai Eficientă Tehnică Pentru Stabilirea Obiectivelor

Descoperă cea mai simplă metodă prin care îți poți atinge orice obiectiv, fie că este de natură personală sau profesională. 

Cheia Pentru O Viață Împlinită

Ne punem în mișcare potențialul, ne dezvoltăm abilitățile și gândirea strategică, iar fiecare pas pe care îl facem către obiectivele noastre ne îndreaptă spre o viață împlinită și satisfăcătoare.

Cine este autorul?

Angela Nuțu

Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România.


Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.


Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.


Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii. C rede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.

DESCOPERĂ SECRETUL SUCCESULUI

Descarcă Ebookul Gratuit 👇