Abordarea Strategică în Lucrul cu Depresia

Cursul este Susținut de Michael Yapko, PhD

- Cu traducere în Română -

Înscrie-te Acum

Ai nevoie de mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj

Obține Rezultate Excelente În Lucrul cu Depresia Folosind o Abordare Strategică

Ajută-te pe Tine și pe Cei care se Confruntă cu Depresia

Depresia este cea mai frecventă tulburare de dispoziție din lume și continuă să fie în creștere la toate grupele de vârstă. La nivel mondial, peste 300 de milioane de persoane suferă de depresie și, în fiecare an, peste 700.000 de persoane își pun capăt vieții în disperare.

Tulburarea depresivă majoră, sau pur și simplu numită depresie, poate fi rezultatul a numeroși factori care contribuie la aceasta. Aceștia pot include o predispoziție genetică, un istoric de abuz fizic sau emoțional, pierderea unei persoane dragi, efecte secundare ale medicamentelor, abuzul de substanțe, conflicte și războaie și boli cronice, pentru a numi doar câțiva dintre acești factori.

Chiar dacă există multe modalități de a-i ajuta pe cei care suferă de depresie, cei mai mulți oameni se bazează pe medicamente, mai degrabă decât să urmeze abordări non-farmacologice, cum ar fi psihoterapia. Din fericire, depresia răspunde foarte bine la intervențiile terapeutice bine direcționate, după cum indică terapia pe termen lung și studiile de urmărire.

Utilizarea unui tratament medicamentos în exclusivitate nu a fost și nu pot fi niciodată un răspuns complet adecvat la ratele în creștere ale depresiei, din motive care vor fi discutate în acest webinar.

 "Ajustarea chimică" în timp ce indivizii, cuplurile și familiile se confruntă cu provocări de viață pentru care nu sunt pregătiți în mod adecvat să le facă față sugerează că problema este întotdeauna în biologia lor și nu în circumstanțele lor.

Aceasta este o poziție din ce în ce mai nesustenabilă, având în vedere cercetările actuale care subliniază meritele formelor active de psihoterapie.

O bună psihoterapie, aplicată strategic, poate ajuta omul să învețe tipurile de abilități specifice. Acestea nu numai că reduc depresia, ci chiar o previn. În acest webinar extrem de practic, vom lua în considerare unele dintre țintele cheie ale unui tratament eficient și modalitățile de a le îndeplini.

Adresarea Strategică a Depresiei

Abilități Nu Pastile

Cu toții avem nevoie de ajutor uneori, mai ales când avem de-a face cu o provocare. În acele momente, în mod natural căutăm soluții. Dar unele soluții sunt mai bune decât altele și cercetările au arătat clar că psihoterapia poate ajuta mult mai mult decât antidepresivele în cele mai multe cazuri. În acest webinar informativ și inspirator înveți cum să faci asta, pentru tine și pentru a-i ajuta pe alții.

Iată la ce ai acces când te înscrii la programul

Abordarea Strategică în Lucrul cu Depresia

Acesta este un webinar care pune accent pe caracterul practic. Participând, vei avea șansa de a învăța, observa și experimenta unele dintre principiile și metodele cheie predate de Dr. Michael Yapko. Până la sfârșitul webinarului, vei avea o înțelegere mai profundă a factorilor de risc pentru depresie și a modului de abordare eficientă a acestora cu metode experiențiale.

Învață Principiile

Înțelegerea proceselor care stau la baza depresiei vă ajută să dezvoltați cea mai bună strategie de abordare pentru rezultate maxime.

Aplică Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ați obținut elementele de bază, este timpul să o puneți la lucru. Practica face perfect.

Experiență Personală

Nimic nu se compară cu experiența personală, nu? Ai noroc pentru că vei avea șansa de a pune în practică informațiile pe care le primești chiar în timpul cursului.

Bonusuri și Oferte Speciale

Când te înscrii la acest program, ai, de asemenea, acces la bonusuri speciale în valoare de sute de euro, oferite de noi și unii dintre partenerii noștri.

Înscrie-te Acum

PROGRAMUL CURSULUI:

Combaterea Depresiei printr-o Abordare Strategică

1

Partea 1: Re-mprospătarea Informațiilor pe Care Credeam că le Știm Despre Depresie
 • Genetica, epigenetica și socializarea ca variabile cheie de luat în considerare
 • Ce medicamente antidepresive nu vor face pentru că nu pot
 • Contextul social: Depresia este contagioasă
 • De ce contează: modul în care în care gândești despre depresie afectează tratamentul

2

Part 2: Obiective de Tratament
 • Gândirea generală în exces ca stil cognitiv vulnerabil la depresie
 • Ambiguitatea ca factor de risc major: a fi clar când vine vorba de incertitudine
 • Iluzia cunoașterii: A pune întrebarea „cum”.
 • Exercițiu de grup: este sub sau nu în controlul tău?

3

Part 3: Luarea deciziilor și Calitatea Vieții Tale
 • Generarea de stres: decizii proaste care înrăutățesc lucrurile
 • Clipuri video: cum arată și cum sună generarea de stres
 • Așteptarea: Cel mai puternic determinant al receptivității terapeutice
 • Care e treaba cu prevenire?
 • Rezumat și întrebări și răspunsuri

Înscrie-te Acum

BonusURI

Înscriidu-te la acest program
Ai Acces la Bonusuri Speciale

Bonus 1

În Valoare de 199 RON

Ședință de Lucru cu Depresia

În această ședință vezi o demonstrație de lucru cu un client cu depresie. Vezi exact pașii urmați și modul de lucru și de intervenție.

Bonus 3
În Valoare de 49 RON
Meditație - Eliberarea de Regret

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru cu starea de regret. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 2

În Valoare de 49 RON

Meditație - Eliberarea de Vină

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de lucru cu starea de vină. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Bonus 4

În Valoare de 49 RON

Textul Meditațiilor

Poți folosi aceste scenarii pentru a crea meditații cu vocea ta pe care le poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Hai sa ne cunoastem:
Dr. Michael Yapko

Dr. Michael Yapko este psiholog clinician  recunoscut la nivel internațional pentru activitatea sa în hipnoza clinică și psihoterapie centrată pe rezultate, în special în tratamentul depresiei majore. Este autorul a 16 cărți și redactor al altor trei, precum și a numeroase capitole de carte și articole pe subiectele terapiei scurte a depresiei și utilizarea hipnozei clinice în psihoterapiile strategice.

Dr. Yapko este unul dintre cei mai iluștrii specialiști în lucrul cu depresia și beneficiar al premiilor pentru Realizări de-o viață de la Societatea Internațională de Hipnoză, Fundația Milton H. Erickson și Asociația Americană de Psihologie.

Michael Yapko Hypnosis Masters Summit

Aprofundează-ti Înțelegerea și Cunoașterea Despre Depresie și Tratarea Sa

Dacă citești acest text, este faorte probabil că ești interesat/ă să te ajuți pe tine și să ajuți oamenii!
Acest program își propune să te ajute să înțelegi mai bine depresia și cum să o abordezi.Ai acces la informații practice, cunoștințe profunde, sesiuni de lucru cu colegii, precum și la videoclipuri bonus și înregistrări audio.

Participarea la această curs NU necesită pregătire prealabilă. Deși va oferi participanților strategii practice de consolidare a abilităților, nu este menit să certifice pe nimeni drept un practician calificat pentru abordarea tulburării complexe a depresiei.

Acest webinar este accesibil tuturor celor care doresc să înțeleagă mai bine ce este depresia și modalitățile prin care poți începe să utilizezi informațiile imediat.

GUARANȚIE 100%

E simplu! Dacă nu-ți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la sfârșitul primei ore de curs ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să anulezi participarea ta o poți face foarte ușor. Investiția ta este garantată 100%. Pur și simplu trimite-ne un e-mail în în MAXIM o Oră de la începerea cursului pentru a ne anunța că vrei să te retragi de la curs și îți vom returna investiția! 
ATENȚIE: Această garanție este valabilă doar dacă primim mesajul tău exclusiv prin email (NU sms, whatsapp, mesaj pe Facebook sau orice alta variantă) în maxim 60 de minute de la începerea cursului!

Înscrie-te Acum

FAQ

Este un Curs În Direct?

Da! Acest curs are loc exclusiv online. Nu trebuie să pleci nicăieri. Tot ce ai nevoie este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer)

Ce se întâmplă dacă nu pot practica cu colegii?

Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

Este un curs practic?

Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Dr Yapko va prezenta un exercițiu pe care îl vei putea exersa împreună cu colegii tăi.

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat după curs?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care îl prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Va fi disponibilă înregistrarea?

Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a facilita accesul și învățarea. Înregistrările NU sunt incluse în prețul cursului. Poți achizițona înregistrarea la un preț special, oferit doar participanților la curs.

Se acordă un Certificat?

Da, acest curs de formare este certificat de Asociatia Romana de Hipnoza si poți primi și credite COPSI dacă alegi să te înscrii la pachetul cu Acreditare

Învață, Crește, Dăruiește

Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne împinge să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să înveți, să crești și să dăruieșt IMPREUNĂ cu noi, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni.

Scopul nostru este de a ajuta mai cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm că împreună cu tine, putem realiza acest lucru.

Vino și tu să facem din această lume un loc mai bun pentru toată lumea.

Curs LIVE de Autohipnoza
Vezi Detalii