Curs Vindecarea Traumelor din Trecut

Învață 7 metode practice și extrem de eficitente pe care le poți aplicat imediat pentru vindecarea traumelor din trecut. Folosește aceste metode pentru a-ți vindeca propriile traume sau pentru a-i ajuta pe cei care suferă de traume.

În acest Curs de Vindecare a Traumei înveți tehnici și metode eficitent de vindecare a traumelor.
Aceste tehnici și metode pot fi aplicate de oricine, indiferent de nivelul de cunoaștere sau pregătire.

Trauma ne afectează atât trecutul dar și prezentul și viitorul. De aceea este esențial să cunoaștem tehnici de vindecare a traumei pe care le putem folosi imediat.

Acest curs conține attât metode ce pot fi folosite în momente de suferință acută, atunci când trauma iese la suprafață și ne afectează profund, cât și tehnici de prevenire, de curățenie și vindecare a traumelor, chiar și când acestea nu se manifestă în mod vădit.

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

199 lei

 • Descriere curs
 • Lectia 0 - Introducere
 • Lectia 1 - Pas Înainte
 • Lecția 2 - Masoara Intensitatea Traume - 1-10
 • Lecția 3 - Ce Este Trauma
 • Lecția 4 - Legatura Minte-Emotii-Trup
 • Lecția 5 - Teme Client
 • Lecția 6 - De Ce Apare Trauma
 • Lecția 7 - Automatismul Traumei
 • Lecția 8 - Caliatea Respiratiei
 • Lecția 9 - Respiratia Patrata
 • Lecția 10 - Disocierea
 • Lecția 11 - Puterea Cuvintelor
 • Lecția 12 - Locus de Control
 • Lecția 13 - Recoderea Evenimentului
 • Lecția 14 - Concluzie

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual
Ce spun cursanții?
Programul Rewind îmi pare foarte interesant. Hipnoza am studiat-o în urmă cu 5 ani. Mă interesează autohipnoza, despre care am studiat dar nu suficient iar acum am obținut informații noi și interesante. Mă interesează foarte mult regresia hipnotică. Încă o data vă mulțumesc pentru această oportunitate.
Bobyo
Buna! Deși știam câte ceva despre hipoză în termini generali, fiind și o “fană” a lui Eugen din live-urile de marți seara... e cu totul altceva să “intri în pâine” și să pleci cu niște principii și fundamente solide de bază pentru însușirea acestui proces. Am reținut primordial că nu trebuie să am ca prim pilon de susținere încrederea de sine ci încredere în tehnică... dacă la Eugen funcționează garantat va da rezultate și la mine.
Camelia
Excelentă tema seminarului, iar conceptele de bază mi se par extrem de bine explicate! ? Am simțit nevoia să iau multe notițe! Abia aștept să pun în practică ce am învățat! Stiu că un nou “mulțumesc” ar deveni pleonastic în contextul în care se subânțelege mare mulțumire – deși emoția e mai aproape de fericire decât de satisfacție- de a avea acces la această platformă de învățare, dar totuși risc!
Carmen

Iată ce conține Cursul Vindecarea Traumelor din Trecut

1

Ce Este Trauma?

Pentru a putea vindeca Trauma trebuie mai întâi să știm ce este, să o înțelegem, pentru ca apoi să o putem rezolva si vindeca.

În această lecție înveți ce este și ce nu este trauma.

2

Cum și De Ce Apare Trauma?

Conștientizarea traumei, a cauzei sau cauzelor sale este primul pas în vindecarea sa.

O traumă poate avea mai multe cauze și, în același timp, un eveniment poate genera mai multe traume. În această lecție explicăm mecanismul din spatele traumei.

3

Legatura Minte-Emotii-Trup

Fiecare aspect al vieții noastre are un impact și o influență puternică asupra tuturor celorlalte părți. Gândirea, emoțiile și corpul se influențează reciproc și, intervenind asupra uneia, poți modifica întregul.

Învață care este legătura dintre Minte, Trup și Emoții și înveți cum să vindeci traumele modificându oricare dintre ele.

4

Puterea Respirației în Controlul și Descărcarea Traumei

Respirația este esențială vieții. Fără respirație nu am putea să trăim. A respira, înseamnă a da viață, a menține viața. În orice moment al vieții, respirația noastră se modifică în funcție de gândurile și emoțiile pe care le trăim.

Putem spune că respirația noastră “dă viață” trăirilor nostre. Descoperă sensul ascuns al respirației și cum ne putem influența starea, modificându-ne respirația.

5

Importanța Disocierii Când Lucrăm cu Trauma

Divide et impera. Dezbină (disociază) și învinge.

Atunci când lucrăm cu trauma, este esențial să înțelegem mecanismul disocierii în procesul de vindecare a traumei pentru că cel mai adesea, când vorbim despre traumă vorbim despre disociere.

În această lecție înveți care este mecanismul disocierii, cât de important este să poți face asta conștient și cum te ajută asta în vindecarea traumei.

6

Schimbarea Locusului de Control

Locusul de control reprezintă unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre. Este fundația pe care se bazează întregul nostru sistem de crezuri și valori.

Locusul de control poate fi intern sau extern iar asta are un impact major asupra modului în care trăim, în care interpretăm experiențele și modul în care interpretăm și vindecăm orice clipă din viața noastră .

7

Recadrarea Evenimentului

Modul în care cadrăm/interpretăm un eveniment este modul în care acesta ne va influența din acel moment, pe tot restul vieții.

Interpretarea evenimentului este cea de pe urma căreia suferim și suntem traumatizați, și nu evenimentul în sine. Recadrarea evenimentului duce la modificare interpretării și, în final, la vindecarea traumei.

AutorEugen Popa

Salut, sunt Eugen Popa și de la o vârstă fragedă m-au pasionat tainele minții și a inimii. Acest lucru m-a determinat să studiez tot ce puteam ca să pot ajunge într-un mediu în care informațiile erau extrem de limitate.

De-a lungul anilor, am practicat yoga și alte practici orientale și asta, împreună cu cele mai recente descoperiri din lumea psihologiei, dar și tehnologia, au contribuit la modelarea persoanei care sunt astăzi.

 

Există o constantă în viața mea: tot timpul sunt curios de cele mai recente descoperiri, studii și cercetări în domeniile psihologiei, neurologiei, comunicării, hipnozei, iar asta mă ajută să cresc și să evoluez atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Am vrut să învăț de la cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu în parte, iar asta a însemnat să caut cei mai buni profesori și cele mai bune cursuri din întreaga lume. Studiile mele se întind de la cursuri de psihologie la Harvard și cursuri de hipnoză și NLP, la Retreat-uri de yoga și multe altele.

Primul meu curs de hipnoză a fost cu regretatul Gerald Kein de la Omni Hypnosis și apoi am continuat cu Ron Eslinger, Gordon Emmerson, Edwin Yager și mulți alții. În 2012 am devenit Certified Hypnosis Trainer cu NGH și mai târziu, tot în acel an am devenit și OMNI Hypnosis Trainer.

De-a lungul anilor am crescut pentru a-mi crea propriul curriculum de hipnoză și am predat diferite terapii și cursuri de auto-dezvoltare în toată lumea (Brazilia, SUA, Marea Britanie, Europa, Asia).

 

Certificări

  • Trainer certificat în Terapiea Resurselor și Terapie avansată a stării eului

   2015 

  • Trainer certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2015 

  • Trainer certificat în terapie subliminală sau Terapia Yageriană

   2014

  • Consultant certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2014 

  • Trainer certificat în terapia părților

   2013

  • Trainer certificat de hipnoză OMNI

   2012 

  • Trainer certificat de hipnoză NGH

   2012 

  • Practician de hipnoză cu certificat OMNI Hypnosis NGH

   2009

 

Acreditări și certificări

  • Trainer Terapia Resurselor Eugen Popa 8211
  • Trainer OMNI Hypnosis Eugen Popa
  • Trainer NGH Eugen Popa 8211
  • Eugen Popa Hinoterapeut certificat NGH
  • Eugen Popa Hipnotizator certificat NGH 8211

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

199 lei

Te-am convins?
Alege acum cum dorești să beneficiezi de curs.
Doar cursul
"Curs Vindecarea Traumelor din Trecut"
Curs Vindecarea Traumelor
199 lei*

*Plata o singură dată

Cel mai popular
Acces la toate cursurile
din bibliotecă
Image Abonament

Începând cu

74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Întrebări frecvente

Da. Acest curs îți oferă 7 tehnici foarte puternice pe care le poți aplica imediat pentru a reduce eectele traumelor cu care te confrunți si chiar pentru a le ameliora sau vindeca.

Nu. Acest curs este de interes general. Nu ai nevoie de pregătire de specialitate sau cunoștințe prealabile. Oricine poate participa și oricine poate învăța aceste tehnici.