Curs Autohipnoză 2023 FB

Autohipnoza îți oferă libertatea deplină de a lucra singur cu mintea ta, de a-ți rezolva singur orice problemă de natură emoțională, mentală şi fizică sau pentru a-ți crește anumite abilităţi.

Vrei să înveți Autohipnoza?

Să înțelegi cum funcționează Mintea Umană?

Să descopepri misterele Subconștientului?

Să înveți Legile Mentalului?

Dacă ești pregătit să aduci transformări esențiale, reale, de durată în viața ta și vrei să faci asta singur, atunci autohipnoza este cea mai bună tehnică pe care o poți învăța.

Autohipnoza îți oferă libertatea deplină de a lucra singur cu mintea ta, de a-ți rezolva singur orice problemă de natură emoțională, mentală şi fizică sau pentru a-ți crește anumite abilităţi.

Puțini oameni știu sau înțeleg că noi suntem creatorii propriei noastre vieți, a experienței de viață. Nu putem schimba ce se întâmplă în jurul nostru, dar putem schimba atitudinea noastră. Putem schimba crezurile noastre, obiceiurile și obișnuințele pe care le avem și astfel, preluăm controlul asupra vieții noastre.

Autohipnoza poate fi folosită atât în rezolvarea problemelor comportamentale sau emoționale cât şi în tratarea unor probleme clinice sau îmbunătățirea abilităților.

– insomnia

– obiceiuri dăunătoare ( fumat, supraalimentație, dependență de alcool)

– anxietatea

– fobii

– atacuri de panică

– dureri cronice

– tulburări comportamentale

– depresie

– creşterea puterii de concentrare,

– îmbunătăţirea memoriei,

– creşterea încrederii de sine

– creșterea abilităților sportive

etc.

Tot ce ai nevoie pentru intra în autohipnoză este să îi dai voie minții tale conștiente să creeze și să imagineze, să pună în practică, să producă în interiorul ei sugestille pe care le-ai creat.

Ceea ce acum câteva secole părea o idee prea îndrăzneață, azi s-a transformat într-o credință și o căutare continuă: cea mai mare putere din lume este în mintea ta, și dacă dobândești abilitatea de a programa această incredibilă forță, îți poți transforma personalitatea și poți crea miracole în viața ta.

Mintea umană nu are limite. Mulți înțelepți au demonstrat că imposibilul poate deveni posibil. Iar pentru asta e nevoie zilnic de antrenament al creierului, așa cum îți antrenezi picioarele pentru un maraton.

Atunci când înțelegi dinamica și regulile subconștientului, poți ajunge să îți îmbunătățești sănătatea, să-ți crești încrederea de sine, liniștea minții, să îmbunătățești calitatea relațiilor tale și orice altceva îți dorești pentru a avea o viață mai bună.

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

399 lei

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual
Ce spun cursanții?
Programul Rewind îmi pare foarte interesant. Hipnoza am studiat-o în urmă cu 5 ani. Mă interesează autohipnoza, despre care am studiat dar nu suficient iar acum am obținut informații noi și interesante. Mă interesează foarte mult regresia hipnotică. Încă o data vă mulțumesc pentru această oportunitate.
Bobyo
Buna! Deși știam câte ceva despre hipoză în termini generali, fiind și o “fană” a lui Eugen din live-urile de marți seara... e cu totul altceva să “intri în pâine” și să pleci cu niște principii și fundamente solide de bază pentru însușirea acestui proces. Am reținut primordial că nu trebuie să am ca prim pilon de susținere încrederea de sine ci încredere în tehnică... dacă la Eugen funcționează garantat va da rezultate și la mine.
Camelia
Excelentă tema seminarului, iar conceptele de bază mi se par extrem de bine explicate! ? Am simțit nevoia să iau multe notițe! Abia aștept să pun în practică ce am învățat! Stiu că un nou “mulțumesc” ar deveni pleonastic în contextul în care se subânțelege mare mulțumire – deși emoția e mai aproape de fericire decât de satisfacție- de a avea acces la această platformă de învățare, dar totuși risc!
Carmen

Iată ce conține Cursul Autohipnoza

1

Ce este Autohipnoza?

AutorLaura Badea

Laura Badea este Consilier pentru Dezvoltare personală și Specialist în Activitatea de Coaching, acreditate de Ministerul Muncii și Educației din România.

Ai acces la toate cursurile din bibliotecă

Începând cu 74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Cumpără cursul individual

399 lei

Te-am convins?
Alege acum cum dorești să beneficiezi de curs.
Doar cursul
"Curs Autohipnoză 2023 FB"
autohipnoza
399 lei*

*Plata o singură dată

Cel mai popular
Acces la toate cursurile
din bibliotecă
Image Abonament

Începând cu

74,90 lei/lună*

*Cu abonamentul anual

Întrebări frecvente

Nu. Acest curs este de interes general. Nu ai nevoie de pregătire de specialitate sau cunoștințe prealabile. Oricine poate participa și oricine poate învăța aceste tehnici.