Comunicarea cu Sinele

Învață să comunici cu Sinele prin Metoda Mâini Oglindite

Sâmbătă, 26 Noiembrie 2022 de la 10.00 la 17.00 - în Sală și Online prin Zoom

- Cu traducere în Română -


Cu Certificare de Participare

Cu Certificare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Cursul are loc pe 26 Noiembrie de la 10.00 la 17.00

Ai nevoie de mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj

Vindecă și Transformă Comunicând cu Sinele printr-o Abordare Centrată pe Client

Comunică cu Sine și ajută-i pe oameni să comunice cu Sinele Lor

Tot mai mulți oameni se confruntă cu anxietate sau depresie, cu traume sau obiceiuri nesănătoase. Cu toții ne dorim  să ne eliberăm de credințele negative, să scapăm de frici și fobii, să creem un sens în viață și să fim fericiți!

Reala schimbare vine întotdeauna de la interior la exterior iar această metodă te ajută să faci asta. Fie că lucrezi cu alți oameni sau vrei să te ajuți pe tine, Comunicarea cu Sinele facilitează accesul la toate resursele și capacitățile umane  pentru a le putea folosi pentru a obține ce dorești sau ce își doresc clienții tăi.

Această metodă este centrată pe om și, prin urmare, poate fi aplicată de oricine, cu oricine. O poți folosi tu cu tine, sau pentru a-i ajuta pe alții pentru vindecare și / sau  dezvoltare personală.

Facilitează rezolvarea în mod natural a problemelor și vindecarea minte-trup.

Își permite să te conectezi cu resursele interioare și cu propriile nevoi și capacități de vindecare. Acesta este motivul pentru care această abordare poate fi folosită de oricine, chiar și atunci când nu știi ce problemă ai... dar știi că nu ți-e bine.

Comunicarea cu Sine este o metodă excelentă pentru oricine dorește să aibă o viață mai bună, mai sănătoasă, mai feritică.

În același timp, este o tehnică excelentă care poate fi folosită de psihoterapeuți, coachi, consilieri dezvoltare personală și oricine lucrează cu oamenii.

Îți permite să lucrezi la nivel profund cu tine sau cu clientul tău și să te conectezi cu esența interioară. Iar această comunicare se realizează cu ajutorul „minunilor din mâinile noastre”, învăţând şi experimentând cum putem folosi mâinile pentru a deschide o conexiune cu sinele interior.

Aceasta este mai mult decât o tehnică - În acest Workshop Special de o zi vei învăța cum să FII PREZENT.  Și această prezență este cea care permite schimbarea, fie că lucrezi tu cu tine sau că lucrezi cu un client. Acest proces permite omului să fie sursa călăuzitoare a procesului de la cel mai pround nivel interior al ființei..

Vei afla cât de eficient este să lucrezi CU tine însăți într-un mod receptiv și deschis. Vei învăța cum să improvizezi împreună cu clientul pentru a-l ajuta să  ajunge la rezultate pe care nimeni nu le-ar putea concepe în prealabil, rezultate ce se pot naște doar dintr-o experiență foarte concentrată și armonizată.

Rezolvă Problemele și Vindecă în mod Natural

De la Sine!

Cu toții avem nevoie de ajutor uneori, mai ales când avem de-a face cu o provocare. În acele momente, în mod natural căutăm soluții. Metoda Mâinilor Oglindite crează o schimbare majoră pe măsură ce conectăm sinele exterior cu cel interior, pentru a stimula rezolvarea naturală a problemelor și vindecarea minte-corp. În acest webinar informativ și unic înveți cum să faci asta, pentru tine și pentru a-i ajuta pe alții.

Iată la ce ai acces când te înscrii acum la programul

Comunicarea cu Sinele

Acesta este un curs practic care pune accent pe experiența directă și aplicată. Înscrie-te pentru a avea șansa de a învăța, observa și experimenta principiile și metodele cheie predate de Dr. Richard Hill. Până la sfârșitul cursului, vei avea o înțelegere mai profundă a modului în care comunicăm cu Sinele aplicând metoda Mâinilor Oglindite. Această metodă ne ajută să dizolvăm rezistențele și limitările interioare care ne cauzează problemele și suferințele pe care le trăim și ne permite să accesăm straturile profunde ale ființei unde se produce adevărata rezolvare, vindecare și transformare.

Învață Principiile

Înțelegerea proceselor care stau la baza acestei metode te ajută să o aplici cu rezultate maxime, fie că lucrezi tu cu tine sau o aplici cu clienții tăi.

Aplică Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ai obținut elementele de bază, este timpul să o pui la lucru. Practica este esențială.

Experiență Personală

Nimic nu se compară cu experiența personală, nu-i așa? Ai noroc, pentru că vei avea șansa de a te bucura în direct de efectul extraordinar al acestei metode profund transformative chiar în timpul cursului.

Bonusuri și Oferte Speciale

Când te înscrii la acest program, ai, primești acces și la bonusuri speciale în valoare de sute de euro, oferite de noi și de partenerii noștri. Vezi detalii mai jos.

Înscrie-te Acum La Cel Mai Bun Preț

Cu Certificare de Participare

Cu Certificare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Cursul are loc pe 26 Noiembrie de la 10.00 la 17.00

PROGRAMUL CURSULUI:

Comunicarea cu Sinele prin metoda

Mâini Oglindite

Sâmbătă, 26 Noiembrie de la 10.00 la 17.00 - În sală și Live Online, prin Zoom

1

Partea 1: Minunile Din Mâinile Noastre

Sâmbătă, 26 Noiembrie - 10.00

  • Începem procesul de învățare și experimentăm cum putem folosi mâinile pentru a deschide o conexiune cu Sinele Interior.
  • O experiență de grup condusă de Dr. Richard Hill va permite participanților să trăiască propria experiență de Comunicare cu Sinele prin metoda Mâini Oglindite
  • Înveți, prin activități practice cum să gândești și să simți folosind metoda Mâinilor Oglindite.

2

Partea 2: Limbajul și Tăcerea Mâinilor Oglindite

Sâmbătă, 26 Noiembrie - 11.45

  • Explorezi efectul puternic de a folosi limbajul doar în măsura în care are nevoie clientul pentru a începe procesele de rezolvare a problemelor și de vindecare.
  • Lucru experiențial cu formele unice de limbaj și „vorbire” care arată cum să accesezi nevoile interioare ale clientului, creând și menținând spațiu, permițându-i clientului să-și exprime nevoile în mod explicit și ideo-dinamic.

3

Partea 3: Ritmurile și Ciclurile Naturale

Sâmbătă, 26 Noiembrie - 14.00

  • Explorăm și ne restabilim conștientizarea celor mai bune moduri de a fi. Înveți care sunt capacitățile naturale de rezolvare a problemelor atât individual, cât și în relația cu clientul.
  • Mai multă practică experiențială în care explorezi diverse forme ale Mâinilor Oglindite.

4

Partea 4: O abordare terapeutică centrată pe client

Sâmbătă, 26 Noiembrie - 15.45

  • Prin exerciții experiențiale, explorăm abordarea „observării sensibile” și transformare care se manifestă ca răspuns la client, mai degrabă decât o direcționare terapeutică sau chiar sugestii de vindecare
  • Înveți cum să aplici tehnica Mâinilor Oglindite în funcție de nevoile fiecărui client și cum să dizolvi rezistența și să accesezi problemele mai profunde pe care clientul dorește cu adevărat să le rezolve.

Un Mesaj de la Dr. Richard Hill

Înscrie-te Acum La Cel Mai Bun Preț

Cu Certificare de Participare

Cu Certificare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Cursul are loc pe 26 Noiembrie de la 10.00 la 17.00

BonusURI

Înscrie-te la acest program și
ai Acces la Bonusuri Speciale

Bonus 1

În Valoare de 199 RON

Ședință de Lucru - Comunicarea cu Sinele

În această ședință vezi o demonstrație de lucru cu un client. Vezi exact pașii urmați și modul de lucru și de intervenție.

Bonus 3
În Valoare de 49 RON
Transcriere - Comunicarea cu Sinele

Transcrierea întregii ședințe de lucru pentru a-ți fi ușor să o urmărești pas cu pas și să iei notițe.


Bonus 2

În Valoare de 49 RON

Meditație - Comunicarea cu Sinele

Poți folosi această meditație pentru orice sesiune de comunicare cu Sinele. O poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)Bonus 4

În Valoare de 49 RON

Textul Meditației

Poți folosi aceste scenarii pentru a crea meditații cu vocea ta pe care le poți folosi tu cu tine sau cu clienții și pacienții tăi (dacă lucrezi în domeniu)

Hai sa ne cunoastem:
Dr. Richard Hill

Dr. Richard Hill este licențiat în arte cu specializare în lingvistică. Într-o "viață anterioară" a avut o carieră timpurie în artele creative, ca actor și cântăreț/compozitor. Richard a revenit la studiile intelectuale la 42 de ani (1996). În 2005 a început să lucreze direct cu Ernest Rossi, discipolul principal al lui Milton Erickson.

În prezent, Richard este directorul de Științe Clinice al Programelor Online și al Academiei de Știință a Psihoterapiei; Director științific al Colegiului de Terapie Strategică CIPPS din Salerno, Italia; Patron al Societății Australiene pentru Hipnoterapie Clinică și fostul președinte al Asociației Globale pentru Studii de Neurobiologie Interpersonală.

Richard Hill - Maini Oglindite

Aprofundează Înțelegerea și Cunoașterea Abordării Centrate pe Client

Dacă ai ajuns până aici, este foarte probabil că ești interesat/ă să te ajuți pe tine și să ajuți oamenii!
Comunicarea cu Sine te ajută să te conectezi la cel mai profund nivel al ființei tale (sau a clientului) și să începe procesul de transformare și vindecare.


Când ești în contact cu Sinele, când ești Prezent/ă, suferința și problemele se rezolvă și dispar... de la Sine. În acest curs ai acces la informații practice, cunoștințe profunde, sesiuni de lucru cu colegii, precum și la videoclipuri bonus și înregistrări audio.

Participarea la această curs NU necesită pregătire prealabilă. Deși va oferi participanților strategii practice de consolidare a abilităților, nu este menit să certifice pe nimeni drept un practician calificat pentru această tehnică.

Acest curs este accesibil tuturor celor care doresc să se înțeleagă și să se cunoască mai bine și celor care doresc să își ajute semenii, clienții sau pacienții. Odată ce ai învățat-o, o poți aplica imediat și te bucuri de ea pe viață!

GARANȚIE 100%

E simplu! Dacă nu-ți place, primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la prima pauză de curs ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să anulezi participarea ta o poți face foarte ușor. Investiția ta este garantată 100%. Pur și simplu trimite-ne un e-mail în în MAXIM o Oră de la începerea cursului pentru a ne anunța că vrei să te retragi de la curs și îți vom returna investiția! 
ATENȚIE: Această garanție este valabilă doar dacă primim mesajul tău exclusiv prin email (NU sms, whatsapp, mesaj pe Facebook sau orice alta variantă) în maxim 60 de minute de la începerea cursului!

Înscrie-te Acum La Cel Mai Bun Preț

Cu Certificare de Participare

Cu Certificare de Specializare

Acreditare ARH și COPSI (8 credite)

Cursul are loc pe 26 Noiembrie de la 10.00 la 17.00

Testimoniale Participanți

Iată ce spun participanții de la cursurile susținute de Dr Richard Hill despre cursul susținut de aceasta:

Cursul este un mare câștig pentru mine! Dr. Richard a fost foarte implicat și dornic să ajute și să răspundă la toate întrebările noastre. Așa că da, de-abia aștept să folosesc  ceea ce am învățat astăzi în lucrul cu clienții mei.

Comunicarea cu Sinele - Testimonial Jane Parker

Jane Parker

Psihoterapeut

A fost o experiență extraordinară.

Este incredibil cât de rapid intri în transă și ajungi la resursele tale. Și timp de un sfert de oră am avut acest sentiment profund de conștientizare. Așa că trebuie să îi mulțumesc pentru activitatea sa extraordinară!

Comunicarea cu Sinele - Testimonial Jan Koch

Jan Koch

Life coach

Tocmai am absolvit cursul lui
Richard Hill "Mâini Oglindite". A fost o experiență minunată, foarte bazat pe experiență și, în același timp, un conținut fabulos. Este foarte puternică, și foarte naturală, Reecomand acest curs din tot Sinele meu. 

Comunicarea cu Sinele - Testimonial Mark Esposito

Mark Esposito

Consultant

Secvențe din Sesiuni de Lucru

Certificare Națională și Internațională

Certificat Comunicarea cu Sinele
Comunicarea cu Sinele - Certificat

FAQ

Este un Curs În Direct?

Da! Acest curs are loc în sală dar și online, prin Zoom. Poți participat de oriunde din lume și tot ce ai nevoie este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer)

Ce se întâmplă dacă nu pot practica cu colegii?

Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

Este un curs practic?

Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Dr Richard Hill va prezenta un metoda în detaliu și o vei putea experimenta în direct și apoi o vei putea aplica cu colegii tăi.

Pot practica și aplica informațiile învățate, imediat după curs?

Desigur! Informațiile și exercițiul pe care îl prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Această metodă funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metoda și vei avea succes în majoritatea sesiunilor.

Va fi disponibilă înregistrarea?

Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a facilita accesul și învățarea. Înregistrările NU sunt incluse în prețul cursului. Poți achizițona înregistrarea la un preț special, oferit doar participanților la curs.

Se acordă un Certificat?

Da, acest curs de formare este certificat de Asociatia Romana de Hipnoza si poți primi și credite COPSI dacă alegi să te înscrii la pachetul cu Acreditare.

De asemenea, vei primi un Certificat de Participare din parte lui Dr. Richard Hill.

Învață, Crește, Dăruiește

Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne împinge să facem ceea ce facem. Te invităm să vii alături de noi și să înveți, să crești și să dăruieșt IMPREUNĂ cu noi, astfel încât să putem ajuta cât mai mulți oameni.

Scopul nostru este de a ajuta mai cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm ca împreună cu tine, să putem realiza acest lucru.

Vino și tu să facem din această lume un loc mai bun pentru toată lumea.

Curs LIVE de Autohipnoza
Vezi Detalii