Crezuri Puternice, Încredere în Tine și Relații Autentice!

SERIA DE WORKSHOPURI GRATUITE 

Învață cum să îți Construiești Fericirea:
Crezuri Puternice, Încredere în Tine și Relații Autentice!

crezuri


CREZURI ȘI VALORI

📅 25 Octombrie

⏰  ORA 19:00

Crezurile, credințele pe care le ai și valorile, principiile în care crezi sunt factori decisivi în felul în care îți  trăiești viața și îți atingi scopurile.

INCREDEREA IN SINE

📅 01 noiembrie

⏰  ORA 19:00

 Încrederea în sine nu este doar o stare, ci și o alegere pe care o faci în fiecare zi. Descoperă pași simpli prin care îți construiești încrederea în sine.

relatii-autentice

RELATII AUTENTICE

📅 08 noiembrie

⏰  ORA 19:00

Inveți tehnici de comunicare în relație care te pot ajuta să rezolvi problemele cu care te confrunți și să transformi relația în una plină de fericire.

Inscrie-te GRATUIT 

Odată înscris pentru unul din workshopuri, ești înscris automat pentru toate cele 3 evenimente și vei primi pe email înregistrarea după fiecare întâlnire live online.

Coaching Masters Summit -Angela Nuțu


Te salut cu drag!❤️

Sunt Angela Nuțu

Psihoterapeut, Trainer,  Coach


Dacă vrei să descoperi cum poți trăi o viață plină de sens, o viață de succes, mă bucur să pot fi aici pentru tine!

Cred cu tărie că reușita și succesul sunt la îndemâna noastră atunci când învățăm să fim noi înșine, pe deplin! Singura luptă pe care nu o vei câștiga niciodată este cea împotriva ta însăți. Scopul meu este să te asist și să te călăuzesc în călătoria către succesul tau. Mă consider o “norocoasă”, dar cred cu tărie că norocul este o atitudine! Și îmi doresc să te ajut să îți descoperi și tu acest “noroc”!

Te invit la o serie de workshopuri LIVE Online în care vei descoperi TRIADA FERICIRII - un set de instrumente și principii esențiale pentru a atinge și menține starea de fericire în viața ta.

Participarea este Gratuită!

fericire


CE îmi DORESC CU ADEVĂRAT ÎN VIAȚĂ?


Această serie de workshopuri este destinată oricui dorește să-și crească nivelul de fericire și să-și transforme viața într-un mod pozitiv și durabil.

Fie că te afli în căutarea unui echilibru mai mare, a unor relații mai profunde sau a unui scop mai clar, aceste workshopuri gratuite  îți vor oferi instrumentele necesare pentru a-ți atinge obiectivele.

25+

Ani de Experiență

10000+

Studenți și Cursanți

100+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

FERICIREA ESTE ÎN PUTERILE TALE

Despre viața bună și cum să o trăiești vom vorbi în cele 3 workshopuri pe care le-am pregătit pentru tine. Vom lucra împreună pentru a descoperi și aplica principiile esențiale care să te ajute să trăiești o viață bazată pe crezuri și valori puternice, încredere în sine solidă și relații autentice și satisfăcătoare.

Primul workshop se va concentra pe Explorarea Crezurilor și Valorilor Personale, unde vom săpa adânc pentru a înțelege ce ne ghidează în luarea deciziilor și în construirea vieții noastre. Vei descoperi cum poți să te aliniezi mai bine cu aceste valori pentru a trăi în acord cu sinele tău autentic.

Al doilea workshop te va ajuta să dezvolți Încrederea în Sine, să depășeșto obstacolele autoimpuse și să-ți atingi potențialul. Vei învăța tehnici și strategii practice pentru a construi și menține o încredere puternică în propriile abilități și alegeri.

În cel de-al treilea workshop, ne vom concentra pe Construirea Relațiilor Autentice. Vei învăța secretele comunicării eficiente, cum să construiești relații sincere și profunde cu ceilalți și cum să te conectezi cu empatie și autenticitate.

fericire-maini

Inscrie-te GRATUIT  

Odată înscris pentru unul din workshopuri, ești înscris automat pentru toate cele 3 evenimente și vei primi pe email înregistrarea după fiecare întâlnire live online.

Curs de Coacching Acreditat - Angela Nutu

Cine este ANGELA NUȚU?


Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.

Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii. Crede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.


 Workshopurile TRIADA FERICIRII sunt concepute pentru a fi o experiență profundă și transformațională!

Dacă vrei să ai succes, să fii împlinit și fericit, te aștept la workshopurile gratuite. Click pe butonul de mai jos și înscrie-te Chiar Acum.

TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinariile noastre gratuite

Participarea la acest webinar gratuit a fost o experiență uimitoare! Angela este uimitoare, ne-a ghidat cu înțelepciune și pasiune prin tehnici inovatoare de lucru cu obiectivele. Metodele prezentate au fost extrem de eficiente și ușor de aplicat în viața mea de zi cu zi. Recomand acest webinar oricui dorește să-și transforme visurile în realitate


Andreea Costin

Testimonial

Mi-a plăcut mult.  Am învățat nu doar despre tehnici puternice de stabilire a obiectivelor, ci și cum să depășim barierele mentale și să ne concentrăm cu adevărat pe ceea ce contează. Am plecat cu un plan clar și o energie nouă de a urmări succesul. Mulțumesc, acest webinar mi-a schimbat cu adevărat perspectiva!"


Marius Dumitrescu