Devino Coach Profesionist

DEVINO COACH PROFESIONIST

Eugen Popa

Coachingul este Profesia Succesului. Coachingul te ajută să obții claritatea scopului și îți dă instrumentele necesare pentru a-l obține asta. 

Miercuri, 3 Aprilie, de la 19.00
Participarea este Gratuită!

De CE coaching (și nu altceva)?

coaching-obiective-ce-iti-doresti-in-viataPasiunea de comunica și de a ajuta oamenii te face să fii deschisă și să dorești să îi susții pe cei care îți cer ajutorul.

O faci cu drag, o faci din inimă și o faci cu bucurie. Uneori însă, asta nu este suficient. Ai nevoie de procese, de sisteme, de metode și de tehnici eficiente ca să poți ajuta cu adevărat oamenii.
Pasiunea te poate porni pe drumul transformării, dar fără un proces clar și verificat, nu ajungi prea departe. În plus, certificarea în Coaching îți permite să lucrezi legal și oficial cu clienții tăi și să o poți face cu mândrie!

25+

Ani de Experiență

10000+

Studenți și Cursanți

100+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

CE AFLI ÎN ACEST WEBINAR?


  • Ce este Coachingul
  • Ce înveți la un curs de Coaching
  • Cum și unde poți folosi Coachingul
  • Cum poți profesa în mod legal
  • Cât durează și cum se desfășoară cursul de coaching
  • Cum primești certificarea în Coaching
  • Cu cine poți lucra Coaching?

Inscrie-te GRATUIT  

Inscrie-te gratuit și primești înregistrarea dacă nu poți participa live.

Cine este

EUGEN POPA?


Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Susține programe de formare și specializare în hipnoză, psihoterapie, vindecarea traumelor, la nivel național și internațional.

A oferit aceste programe atât în România cât și în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda și multe altele.

În cadrul Asociației Române de Hipnoză, a adus în premieră în România de-a lungul anilor, nenumărate tehnici terapeutice, de hipnoză, psihoterapie și dezvoltare personală.


Devino Coach Profesionist și Transformă Pasiunea ta în Profesia ta

Înscrie-te la webinar și află cum poți începe să ajuți oamenii chiar acum. Click pe buton și înscrie-te. Ne vedem la webinar.

TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinarEle noastre gratuite

Participarea la acest webinar gratuit a fost o experiență uimitoare! Eugen este extraordinar, ne-a ghidat cu înțelepciune și pasiune prin tehnici inovatoare de lucru cu obiectivele. Metodele prezentate au fost extrem de eficiente și ușor de aplicat în viața mea de zi cu zi. Recomand acest webinar oricui dorește să-și transforme visurile în realitate.


Andreea Costin

Testimonial

Au fost atât de multe momente de "aha" în timpul și după webinar .. lucruri în care m-ai luminat - și cu siguranță ai depășit așteptările mele!
Ai făcut totul atât de ușor de înțeles și de asimilat. 


Marius Dumitrescu