Coachingul Profesia Succesului

COACHING

PROFESIA 
SUCCESULUI

Eugen Popa si Angela Nutu

Coachingul este Profesia Succesului. Coachingul te ajută să obții claritatea scopului și îți dă instrumentele necesare pentru a-l obține asta. 

Marți, 23 Aprilie, de la 19.00
Participarea este Gratuită!

De CE coaching
(și nu altceva)?

coaching-obiective-ce-iti-doresti-in-viataPasiunea de comunica și de a ajuta oamenii te face să fii deschisă și să dorești să îi susții pe cei care îți cer ajutorul.

O faci cu drag, o faci din inimă și o faci cu bucurie. Uneori însă, asta nu este suficient. Ai nevoie de procese, de sisteme, de metode și de tehnici eficiente ca să poți ajuta cu adevărat oamenii.
Pasiunea te poate porni pe drumul transformării, dar fără un proces clar și verificat, nu ajungi prea departe. În plus, certificarea în Coaching îți permite să lucrezi legal și oficial cu clienții tăi și să o poți face cu mândrie!

25+

Ani de Experiență

130+

Cursuri și Evenimente

25+

Specializări

Inscrie-te GRATUIT  

Inscrie-te gratuit și primești înregistrarea dacă nu poți participa live.

ANGELA NUȚU

-COACh, TRAINEr-

Coachingul nu este doar o profesie, ci și o misiune, o modalitate de a influența pozitiv viețile oamenilor cu care interacționezi, și de a contribui la creșterea lor personală și profesională. Este despre a deveni un catalizator pentru schimbare și transformare, un partener capabil să susțină pe oricine în atingerea obiectivelor și în depășirea limitelor sale.

CE ÎNVEȚI  ÎN ACEST WEBINAR?


  • Ce este Coachingul
  • Diferențele dintre Coaching și alte forme de terapie
  • Ce poți obtine prin procesul de coaching
  • Cum îți poate schimba viața Coachingul
  • Ce înveți la un curs de Coaching
  • Cum și unde poți folosi Coachingul
  • Cum poți profesa în mod legal
  • Cât durează și cum se desfășoară cursul de coaching
  • Cum primești certificarea în Coaching

Eugen popa

-terapeut, TRAINEr-

Acest webinar este unul special și o oportunitate unică de a descoperi puterea coachingului și cum acesta te poate ajuta să îți transformi pasiunea într-o meserie de succes.
În timpul webinarului vei descoperi cum să îți dezvolți abilitățile de coach pentru a-ți ajuta clienții să obțină succesul în viață și în carieră.

Inscrie-te GRATUIT  

Inscrie-te gratuit și primești înregistrarea dacă nu poți participa live.

CINE SUNTEM?

Angela

Angela Nuțu

Psihoterapeut, coach, trainer

Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

Eugen Popa

Trainer, Terapeut, speaker international

Eugen Popa este Trainer și Speaker Internațional, Președinte al Asociației Române de Hipnoză.

Susține programe de formare și specializare în hipnoză, psihoterapie, vindecarea traumelor, la nivel național și internațional.

A oferit aceste programe atât în România cât și în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Brazilia, Tailanda și multe altele

Eugen Popa si Angela Nutu

Devino Coach Profesionist și Transformă Pasiunea ta în Profesia ta

Înscrie-te la webinar și află cum poți începe să ajuți oamenii chiar acum. Click pe buton și înscrie-te. Ne vedem la webinar.

TESTIMONIALE

[De la oameni ca tine]

Iată ce spun cei care au participat deja la webinariile noastre gratuite

Participarea la acest webinar gratuit a fost o experiență uimitoare! Angela și Eugen sunt extraordinari, m-am simțit ghidată cu înțelepciune și pasiune prin tehnici inovatoare de lucru cu coachingul. Metodele prezentate au fost extrem de eficiente și ușor de aplicat în viața mea de zi cu zi. Recomand acest webinar oricui dorește să-și transforme visurile în realitate.


Andreea Costin

Testimonial

Mi-a plăcut mult.  Am învățat nu doar despre tehnici puternice de stabilire a obiectivelor, ci și cum să depășim barierele mentale și să ne concentrăm cu adevărat pe ceea ce contează. Am plecat cu un plan clar și o energie nouă de a urmări succesul. Mulțumesc, acest webinar mi-a schimbat cu adevărat perspectiva!"


Marius Dumitrescu