Schimbă-ți credințele și transformă-ți viața

Crezurile tale te pot conduce sau te pot împiedica să trăiești viața din plin, în bucurie, liniște interioară și echilibru, fără frici, fără limite care îți răpesc energia creatoare, iubirea și stima de sine.

În acest GHID COMPLET înveți cum să îți schimbi crezurile, cum să elimini și să transformi credințele limitative și să preiei controlul asupra vieții tale.

DESCARCĂ ACUM GRATUIT
Crezurile tale îți creează viața!

Iată o listă cu zece crezuri care te împiedică să-ți trăiești  viața la adevăratul ei potențial:

  • Crezul că trebuie să ai dragoste sau aprobare din partea tuturor persoanelor semnificative din viața ta.
  • Crezul că trebuie să fii competent sau talentat într-un domeniu important.
  • Crezul că ceilalți oameni nu trebuie să acționeze în mod nedrept și că, atunci când o fac, ar trebui să-i învinovățești și să-i vezi ca indivizi răi, greșiți sau imorali.
  • Crezul că trebuie să vezi lucrurile ca fiind îngrozitoare, teribile și catastrofale atunci când ești frustrat sau tratat incorect.
  • Crezul că trebuie să te simți oribil când treci prin presiuni și experiențe dificile; și că nu ai capacitatea de a controla și de a-ți schimba sentimentele.
  •  Crezul că, dacă ceva este periculos sau de temut, trebuie să încerci într-un mod extrem să-l eviți.
  • Crezul că poți evita cu ușurință să te confrunți cu multe dificultăți și responsabilități și să duci totuși o existență extrem de împlinită.
  • Crezul că trecutul tău rămâne extrem de important și că dacă ceva ți-a influențat la un moment dat puternic viața, trebuie să continue să te afecteze și astăzi.
  • Crezul că oamenii și lucrurile trebuie să fie mai bune decât sunt și că este îngrozitor dacă nu poți schimba anumite fapte ale vieții după cum ți se potrivesc.
  • Crezul că poți atinge fericirea maximă prin inerție și inacțiune sau bucurându-te pasiv și fără angajament.


Schimbă Convingerile Negative, Toxice și Limitative și Obține Rezultatele pe care le Dorești în Viața Ta!

Cei mai mulți oameni care nu au succes nu sunt conștienți de faptul că au crezuri care le limitează puterea. Sunt și oameni conștienți de crezurile care le dăunează dar care aleg să nu încerce să le schimbe, râmân blocați în ceea ce sunt și ceea ce au.


În oricare dintre situații, conștientizarea credințelor negative este esențială pentru evoluție și succes personal. Fără conștientizare nu există schimbare!


Orice credință negativă îți influențează viața. Poți alege să te supui sau poți alege să preiei controlul asupra ei. Le controlezi sau te controlează ele pe tine. În orice moment poți pune punct unui crez care te ține pe loc indiferent cât timp te-a însoțit în viață.Conținut

Ce găsești în acest ebook?

Descoperă cele 3 Niveluri ale Cogniției: Credințele Fundamentale, Asumpțiile Disfuncționale și Gândurile Negative Automate. 


Ele sunt temeliile pe care îți construiești lumea interioară și, în cele din urmă, realitatea exterioară. 

Deoarece gândurile noastre automate negative sunt descendente din credințele noastre fundamentale, le putem folosi ca ghid.


Descoperă legătura dintre cele 3 niveluri ale cogniției și cum poți lucra cu ea pentru a identifica și transforma credințele limitative. 

Cum schimbi Credințele Negative?

Dacă crezurile tale sunt negative, nesănătoase, neconstructive, atunci ai din start convingeri limitative care sunt adevărate piedici în calea fericirii și succesului personal.

Vei învăța cum să le transformi și să le înlocuiești cu credințe care te susțin cu adevărat în călătoria ta spre succes și împlinire.


Testimoniale

Ce spun oamenii despre acest ebook

Este o încântare să lucrezi după metodele de coaching ale Angelei. Un trainer unic, o persoană specială, sunt foarte încântată pentru această descoperire.


Ioana O.

Recomand programele Angelei Nuțu, sunt mult peste așteptări! Angela este o persoană caldă, plina de iubire care știe să redea informațiile într-un mod accesibil!


Mihaela P.

ANGELA NUȚU - Coach

Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.


Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii, pentru că este pasionată de „mai binele nostru”, de posibilitatea de a ne îmbunătăți viața. Angela crede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.

O metodă eficientă de schimbare a credințelor limitative

Descarcă Ebook-ul Gratuit 👇