INVAȚĂ CUM SĂ CÂȘTIGI MAI MULT ȘI MAI UȘOR ÎN TIMP CE AJUȚI MAI MULȚI OAMENI

Acest GHID COMPLET se adresează coachilor care au deja o practică și doresc să se dezvolte în mediul online, sau tuturor celor care sunt noi în coaching și nu știu de unde să înceapă. 

Descarcă Acum Gratuit

De ce ai nevoie să înveți să faci COACHING ONLINE?

Având acces global și capacitatea de a interacționa mult mai rapid și ușor, poți ajuta și poți influența într-un mod benefic viețile oamenilor de oriunde din lume. 


Coachingul îți oferă oportunitatea unică de a fi catalizatoriul transformărilor pozitive, aducând lumina și inspirația în viețile celorlalți, chiar dincolo de barierele geografice.

Testimoniale

Ce spun oamenii despre acest ebook

Recomand programele Angelei Nuțu, sunt mult peste așteptări! Angela este o persoană caldă, plina de iubire care știe să redea informațiile într-un mod accesibil!


Mihaela P.

Este o încântare să lucrezi după metodele de coaching ale Angelei. Un trainer unic, o persoană specială, sunt foarte încântată pentru această descoperire.


Ioana O.

Conținut

Ce găsești în acest ebook?

Construiește o afacere de coaching online și vei deschide porți spre succes și împlinire. Crește-ți audiența și transformă vieți de oriunde în lume. Oportunitățile sunt nelimitate, iar beneficiile includ libertatea de a-ți organiza propriul program, venituri extinse și impact pozitiv extins al muncii tale.

Există multe modalități de a

începe să faci coaching online.

Noi am împărțit totul în 10 pași esențiali.

Folosește-ți expertiza, cunoștințele și pasiunea,  oferind sprijin valoros și obținând satisfacția de a vedea schimbările pozitive în viețile clienților tăi.


Ca și coach, este important să te prezinți într-un mod profesionist și să creezi o impresie pozitivă clienților tăi. Vestea bună este că sunt necesare doar câteva instrumente atunci când vine vorba de a crea coerență în brandul tău.

În acest ebook găsești o listă de instrumente recomandate de noi pentru a te ajuta să începi.

About the Course Teacher

CINE ESTE AUTORUL

ANGELA NUTU - Coach

Angela Nuţu este psihoterapeut, coach, doctorand în Psihologie Medicală şi unul dintre cei mai cunoscuţi şi bine pregătiţi traineri din România. Angela este Vicepreşedinte al Asociaţiei Române de Hipnoză, are experienţă de peste 20 ani în domeniul comunicării şi al instruirii adulţilor şi de peste 15 ani în domeniul antreprenoriatului şi al afacerilor.

De-a lungul anilor a susținut numeroase cursuri și programe atât la nivel național cât și internațional, având o vastă experiență în domeniul trainingurilor și al comunicării la nivel individual și de grup.

Experiența sa vastă cuprinde programe din domenii precum NLP, Hipnoză, Coaching, Terapie Subliminală, Human Synergistics, Tiny Habits, Psihoterapie.


Sub toate aceste forme variate, Angela Nuțu este pasionată de lucrul cu oamenii, pentru că este pasionată de „mai binele nostru”, de posibilitatea de a ne îmbunătăți viața. Angela crede în reușita holistică a omului; și mai crede că adevăratul succes este cel care apare la nivel profund și se manifestă apoi în toate domeniile vieții noastre, fie ca este vorba de dezvoltare personală și spirituală sau de cea profesională, de carieră.

Invață Cum Să Faci Coaching Online

Descarcă Ebookul Gratuit 👇