maini care apuca medicamente
Redactat de Eugen Popa

Durerea cronică are un cost exorbitant

Este o problemă larg răspândită, de care suferă enorm de mulți oameni.

Aceasta afectează milioane de oameni din întreaga lume, și are efecte uneori devastatoare asupra oamenilor, ducând chiar la pierderea locului de muncă, izolarea de oameni, absența de la școală.

Nu poți să citești acum?
Ascultă acest articol cu ușurință

Tipul de durere și severitatea durerilor cronice ne afectează pe fiecare diferit. Deoarece cauzele și condițiile variază, nu există un tratament uniform care să ajute pe toată lumea la fel.

Un sondaj realizat de curând în Statele Unite, a constatat că două treimi dintre persoanele cu durere cronică se așteaptă să trăiască cu această problemă pentru tot restul vieții.

Dacă toate cazurile de durere cronică ar fi fost comasate și considerate a fi o singură boală, așa cum o văd cei mai mulți cercetători în domeniu, acesta ar deveni cea mai comună, debilitantă și costisitoare problemă de sănătate din lume, spune Daniel Clauw, MD, director la Centrul de Cercetare pentru Durerea Cronică din Michigan și Centrul de Cercetare a Oboselii.

Infografic despre Durere - Durerea Cronica

Acum e rândul tău:

 1. Suferi de dureri Cronice?
 2. Ce faci ca să le combați?
 3. Ai vrea să afli cum să scapi de ele rapid, fără costuri? (Click AICI)

 

 

 

 

Surse: American Academy of Pain MedicineThe National Academies of Sciences, Engineering and MedicineInstitute of Medicine of The National Academies, National Center for Complementary and Integrative HealthNational Institute of Neurological Disorders and Stroke

Eugen Popa

Salut, sunt Eugen Popa și de la o vârstă fragedă m-au pasionat tainele minții și a inimii. Acest lucru m-a determinat să studiez tot ce puteam ca să pot ajunge...

Articole publicate: 267

Vezi pagina autorului
Publicat în categoria Psihoterapie pe de .

Despre Eugen Popa

Salut, sunt Eugen Popa și de la o vârstă fragedă m-au pasionat tainele minții și a inimii. Acest lucru m-a determinat să studiez tot ce puteam ca să pot ajunge într-un mediu în care informațiile erau extrem de limitate.

De-a lungul anilor, am practicat yoga și alte practici orientale și asta, împreună cu cele mai recente descoperiri din lumea psihologiei, dar și tehnologia, au contribuit la modelarea persoanei care sunt astăzi.

 

Există o constantă în viața mea: tot timpul sunt curios de cele mai recente descoperiri, studii și cercetări în domeniile psihologiei, neurologiei, comunicării, hipnozei, iar asta mă ajută să cresc și să evoluez atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

Am vrut să învăț de la cei mai buni profesioniști din fiecare domeniu în parte, iar asta a însemnat să caut cei mai buni profesori și cele mai bune cursuri din întreaga lume. Studiile mele se întind de la cursuri de psihologie la Harvard și cursuri de hipnoză și NLP, la Retreat-uri de yoga și multe altele.

Primul meu curs de hipnoză a fost cu regretatul Gerald Kein de la Omni Hypnosis și apoi am continuat cu Ron Eslinger, Gordon Emmerson, Edwin Yager și mulți alții. În 2012 am devenit Certified Hypnosis Trainer cu NGH și mai târziu, tot în acel an am devenit și OMNI Hypnosis Trainer.

De-a lungul anilor am crescut pentru a-mi crea propriul curriculum de hipnoză și am predat diferite terapii și cursuri de auto-dezvoltare în toată lumea (Brazilia, SUA, Marea Britanie, Europa, Asia).

 

Certificări

  • Trainer certificat în Terapiea Resurselor și Terapie avansată a stării eului

   2015 

  • Trainer certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2015 

  • Trainer certificat în terapie subliminală sau Terapia Yageriană

   2014

  • Consultant certificat Goulding SleepTalk pentru copii

   2014 

  • Trainer certificat în terapia părților

   2013

  • Trainer certificat de hipnoză OMNI

   2012 

  • Trainer certificat de hipnoză NGH

   2012 

  • Practician de hipnoză cu certificat OMNI Hypnosis NGH

   2009

 

Acreditări și certificări

  • Trainer Terapia Resurselor Eugen Popa 8211
  • Trainer OMNI Hypnosis Eugen Popa
  • Trainer NGH Eugen Popa 8211
  • Eugen Popa Hinoterapeut certificat NGH
  • Eugen Popa Hipnotizator certificat NGH 8211

Inscrie-te si TU la Cea Mai Mare Bibliotecă Online din România din domeniul Dezvoltării Personale!

Dă click pe linkul de mai jos și intră în Biblioteca Puterea Minții chiar acum, unde ai acces la:

 • sute de ore de cursuri,
 • zeci de ședințe de terapie,
 • demonstrații și exemple de lucru
 • Certificări Internaționale
 • > Inscrie-te Acum <

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *