inelul-gastric-virtual
Redactat de Laura Badea
Află cum poți scăpa de problema excesului de grăsime sau a kilogramelor în plus, folosind inelul gastric virtual – o tehnică non-chirurgicală care folosește puterea hipnozei, precum și tehnici de terapie cognitiv comportamentală și NLP (Programare Neuro Lingvistică).
iconBooking
Dorești o Ședință de Terapie?

Programează o ședință cu un specialist Puterea Minții.

Cum te ajută tehnica inelul gastric virtual să slăbești natural

Stresul reprezintă o presiune cu care ne încărcăm și pe care încercăm permanent să o descărcăm pentru a atinge o stare de bine. Pentru a se elibera de această presiune unii oameni își rod unghiile, alții fumează, alții aleg alcoolul etc. Cei care se ingrașă excesiv aleg mâncatul ca modalitate principală de eliberare de stres.

Nu poți să citești acum? Ascultă acest articol cu ușurință

Toate aceste “obiceiuri” au legătură cu fixația orală. Această stare se fixează în personalitate încă din copilărie, când părinții obișnuieșc șă calmeze plânsetul sau agitația copilului oferindu-i o suzetă. Creierul înregistrează această asociere a stării de bine cu o fixație orală, și cum primii 5 ani de viață sunt definitorii pentru straucturarea personalității, culegem roadele acestui mod de calmare și la maturitate. Așa ajung unii oameni să mănânce mai mult decât au nevoie, când nu au nevoie, când le cere mintea și nu corpul să se hrănească. Căutarea minții de a se elibera de stres se oprește la mâncatul excesiv, care conduce la supraponderalitate și ulterior la obezitate. Conceptul unui ‘Inel Gastric Virtual’ pentru pierderea în greutate cu ajutorul hipnozei este deja foarte cunoscut și folosit de cei care încearcă să scape de kilogramele în plus simplu, eficient și non-invaziv. Cei mai mulți oameni atunci când vor să slăbească apelează la diverse diete, susținute de sport și în cele mai ambițioase cazuri schimbarea stilului de viață pe o perioadă de timp. În cele mai multe cazuri voința îți face treaba până este atins obiectivul. O dată ce au scăpat de kilogramele în plus, cei mai mulți oameni se întorc la stilul obișnuit de viață care atrage după sine în cele mai multe cazuri un număr și mai mare de kilograme în plus.
Citește și  Dependenta De Alcool: 5 Metode De Tratament + Cauze
De ce se întâmplă asta? Majoritatea dietelor includ o formă de deprivare şi/sau negare; unele implică să numeri calorii, dar tot ce reușesc ele să facă este să programeze mintea să se gândescă la mâncare. Astfel, atunci când o persoană renunţă la dietă, se va gândi obsesiv la mâncare mult mai mult ca înainte să fi început dieta. Toată lumea ştie că mâncând mai puţin şi făcând mai multă mişcare fizică ne conduce la o formă corporală mai bună, la o stare fizică şi de sănătate mult mai bune. Cum ar fi să le poți face în mod natural, să le integrezi în stilul tău de viață și să nu mai fie nevoie să apelezi constant la voință și control? Asta e ceea ce propune Inelul Gastric Virtual, programul creat special pentru a produce o slăbire  sănătoasă, armonioasă, în acord cu nevoile corpului tău. Programul presupunea rescrierea la nivel subconștient a obiceiurilor alimentare și a obiceiurilor care nu sunt benefice unui stil de viață sănătos. Inelul gastric virtual este o tehnică non-chirurgicală care foloseşte puterea hipnozei, precum şi tehnici de terapie cognitiv comportamentală şi NLP pentru a-ţi convinge mintea subconştientă că ţi-a fost pus un inel de silicon în jurul stomacului. Tehnica se folosește de puterea minții pentru rescrierea la nivel subconștient a viziunii asupra stilului alimentar și a modului în care te gândești la mâncare. Prin intermediul hipnozei convingi creierul că stomacul este plin după un anumit nivel de admisie. S-a dovedit a avea foarte mult succes pentru mulţi oameni care s-au luptat cu kilogramele în plus şi este un element care a declanşat un regim de slăbire permanent. Obţii beneficiile unei operaţii de inel gastric fără să treci prin chinurile asociate intervenţiei propriu-zise sau a costurilor ridicate. Pe parcursul ultimilor ani, din ce în ce mai mulţi oameni au urmat hipnoterapia Inelului Gastric ca metodă de slăbire. Folosită iniţial doar pentru clienţii obezi, este acum folosită în mare de oricine are probleme cu a se ţine de o dietă.
inel-gastric-virtual-slabit

Ce rezultate poți obține cu ajutorul tehnicii inelul gastric virtual?

  • Inelul Gastric Virtual duce la modificări permanente ale tiparelor alimentare
  • Este eficient indiferent dacă ai de slăbit 5 kg sau 30 kg
  • Acest program obține rezultate – 83% în maxim 2 ani.
  • Programul Inel Gastric Virtual este neinvaziv și 100% natural
  • Aceasta NU este o dietă, deci nu te vei simți înfometat
  • Nu există efecte secundare sau complicații
  • Programul Inelul Gastric Virtual este rentabil în comparație cu chirurgia sau alte produse dietetice
  • Vei observa schimbări după prima sesiune
  • Îți recuperezi sănătatea și apoi îți recuperezi viața
  • Dezvolți o relație sănătoasă cu mâncarea
  • Poți mânca orice dorești, doar cantitățile sunt mai mici
  • Înveți diferite strategii pentru a face față emoțiilor tale
Citește și  Oboseala psihica: 4 metode si tratamente pentru combaterea epuizarii psihice
inel-gastric-virtual-slabeste-puterea-mintii

Etapele programului inel gastric virtual

Programul Inelul Gastric Virtual se întinde pe o perioadă de 4 săptămâni. Cele patru sesiuni, fiecare a câte o oră, sunt create pentru a prilejui o schimbare permanentă în obiceiurile de a mânca ale tale sau ale clienților tăi. Inelul Gastric Virtual nu presupune o rezolvare pe termen scurt.  Aceste noi obiceiuri se vor menține după finalizarea programului pe o perioadă lungă de timp și vor reprezenta, efectiv, un nou stil de viață. Pe lângă cele 4 ședințe, programul include și o înregistrare audio care trebuie să fie ascultată de tine în fiecare zi pe toată durata  celor 4 săptămâni. Acest lucru va consolida și îmbunătăți activitatea clinică și va permite noilor căi neuronale din creier să se întărească și să se dezvolte. Inelul Gastric Virtual presupune o pierdere în greutate progresivă, care începe în luna de terapie dar va continua și după finalizarea programului. De cele mai multe ori în prima săptămâna se pierd 3-4 kilograme, în a doua 1 kilogram și tot așa. Important de menționat este că numarul de kilograme depinde de greutatea corporală a fiecărui individ în parte. În timp ce intervenţia chirurgicală de montare a unui inel gastric a fost creată pentru cei obezi, adică pentru cei a căror greutate depășește cu mult limita normală afectând grav sănătatea, procedura inelului gastric virtual este eficientă atât pentru cei obezi, cât și pentru cei care au doar câteva kilograme în plus, dar s-au săturat de diete care funcționează doar pe termen scurt. Programul Inelul Gastric Virtual este adaptat pentru cei care știu că mănâncă în principal din motive emoționale. Probabil te-ai luptat cu greutatea ta toată viața. S-ar putea să mănânci din tot felul de motive emoționale, inclusiv plictiseala, stresul, frustrarea, furia, anxietatea, sau chiar din emoții bune care bucuria și fericirea.
Citește și  Impactul tehnologiei asupra omului
Oamenii care încearcă să slăbească de multe ori cred că mâncarea este problema, în timp ce nu este deloc aşa. Oamenii tind să folosească alimentele ca pe medicamente, şi aşa cum este şi în cazul medicamentelor, există un câştig secundar. Întreabă-te „ce îmi doresc cu adevărat când poftesc la asta?” Poate fi vorba despre insecuritate, poate partener, sau poate pentru că te simţi obosit, supărat sau în depresie.

Planul de slăbire cu ajutorul inelului gastric virtual

Hipnoterapia prin inel gastric virtual nu necesită operaţie, fiind o tehnică folosită pentru a convinge mintea subconştientă să creadă că are acest inel gastric. Scopul este ca, folosind nivelul subconştient, să accepţi faptul că ai urmat procedura şi stomacul s-a redus în dimensiune. Programul inel gastric virtual poate fi folosit pentru a ajuta oamenii să slăbească, eliminând toate riscurile unei operații chirurgicale. De multe ori se folosesește o dublă abordare. Pentru început se caută identificarea cauzei care reprezintă rădăcina emoţională a mâncatului în exces. Folosind hipnoza, îți poți aminti experienţe de mult uitate care au declanșat nevoia mâncatul excesiv. Recunoașterea oricărui model de gândire nesănătos cu privire la mâncat poate ajuta în desfăşurarea hipnoterapiei prin inel gastric. Cu sau fără această primă ședință, terapia inelului gastric virtual poate fi aplicată. Premisa de la care pornește procedura este că dacă convingi mintea subconștientă că ai urmat operaţia de inel gastric, răspunsurile creierului în fața mâncării vor fi similare. Obiectivul este ca organismul tău să reacţioneze la această sugestie prin faptul că te simţi sătul mai repede. Cum funcţionează? Folosind tehnici de relaxare, vei ajunge într-o stare de transă. În această stare relaxată, subconştientul tău este deschis la sugestii. În acest moment se folosesc tehnici speciale pentru a oferi sugestia că ai fost operat şi acum ai un inel gastric. Mintea este puternică, aşadar dacă subconştientul acceptă aceste sugestii, atunci şi atitudinea și comportamentul tău se vor schimba. De obicei, odată cu “amplasarea” inelului gastric virtual, vor fi oferite sugestii cu privire la întărirea încrederii de sine şi schimbarea comportamentului pentru a te ajuta să te dedici schimbării stilului tău de viaţă. Obiectivul general al hipnozei prin inel gastric virtual este să-ţi stăpânească apetitul şi să încurajeze o relaţie sănătoasă cu mâncarea. Atunci când subconştientul tău crede că ai un inel gastric, va crede şi că stomacul este mai mic. Acest lucru va face ca creierul să transmită mesaje conform cărora tu eşti sătul după ce ai consumat mai puţină mâncare.
Citește și  Depresia postnatala - simptome, cauze, tratament
Pentru cei care mănâncă excesiv, să recunoşti momentul când eşti sătul din punct de vedere fizic poate fi un lucru dificil. Uneori mâncăm doar pentru gust (sau alinare), ignorând dacă ne este sau nu foame din punct de vedere fizic. Să învățăm să recunoaștem senzaţiile fizice ale foamei şi starea de saturație sunt aspecte importante în gestionarea greutăţii. O întrebare des întâlnită pentru cei care încearcă hipnoterapia pentru prima oară este – „va funcţiona pentru mine?” Din fericire, depinde în mare parte de tine. Hipnoterapia ajută oamenii într-o gamă largă de probleme, dar este în special utilă atunci când vine vorba de modificarea obiceiurilor. Din acest motiv, are deseori succes în a ajuta oamenii să-şi creeze obiceiuri sănătoase şi să slăbească. Cu toate acestea, precum orice alt sistem de pierdere în greutate, necesită angajamentul tău total. Ai mai multe şanse să obţii ceea ce vrei din programul inelul gastric virtual dacă crezi în proces şi în tine sau terapeutul tău. Să te simţi în largul tău şi să ai încredere în hipnoterapeutul tău sunt lucruri esenţiale. Dacă eşti convins că vrei să faci o schimbare în stilul de viaţă, ai încredere în procedură şi în hipnoterapeutul tău, atunci hipnoza inelului gastric virtual va funcţiona pentru tine. inelul gastric virtual

Care este legătura dintre inelul gastric virtual și psihologia care merită citită?

The connection between virtual gastric band and psychology is intriguing. To gain deeper insights, delving into the top psychology books recommended can provide valuable understanding of the psychological impact and implications of virtual gastric band procedures.

Cum poate Inelul Gastric Virtual să afecteze relațiile în cuplu?

Cum poate Inelul Gastric Virtual să afecteze relațiile în cuplu? Acest lucru poate duce la certuri in cuplu article. Diferențele de opinie cu privire la utilizarea acestui dispozitiv sau la rezultatele sale pot crea tensiuni în relația cuplului. Este important să se discute deschis și sincer despre impactul pe care-l are această decizie asupra relației.

Statistici despre obezitate

OMS recunoaște că, în acest secol, obezitatea are o prevalență egală sau mai mare comparativ cu malnutriția și bolile infecțioase. De aceea, în lipsa unor măsuri de prevenție și tratament, în 2025 peste 50% din populația lumii ar putea fi obeză.
Citește și  10 Asemănări Surprinzătoare între Coaching și Terapie
Obezitatea este una dintre cele mai mari provocări ale sănătății publice din secolul XXI. Prevalența sa s-a triplat în multe țări din regiunea europeană a OMS din anii 1980, iar numărul persoanelor afectate continuă să crească într-un ritm alarmant. In Regiunea Europeană, unul din trei copii de 11 ani este obez și 60% dintre copiii cu supragreutate înainte de pubertate vor fi adulți tineri obezi. (sursa aici) În plus față de provocarea diferitelor dizabilități fizice și a problemelor psihologice, excesul de greutate crește drastic riscul unei persoane de a dezvolta o serie de boli. Obezitatea este o problemă serioasă de sănătate publică deoarece crește riscul unor boli cronice, cum ar fi bolile cardiovasculare, diabetul zaharat tip 2, hipertensiunea arterială, bolile coronariene, anumite forme de cancer etc. În unele cazuri apar chiar și probleme psihologice.
iconBooking
Dorești o Ședință de Terapie?

Programează o ședință cu un specialist Puterea Minții.

Pentru societate în ansamblul ei, ea are costuri directe și indirecte ce împovărează sistemul de sănătate și resursele sociale. În ciuda efortului uriaș făcut de instituțiile medicale sau cel individual de a câştiga războiul cu obezitatea, numărul oamenilor supraponderali este în creștere. Media pentru un adult este cu 10,8 kg mai mult decât era în 1960. Industria farmaceutică încă nu a inventat o pastilă care să ajute oamenii să slăbească și să se mențină slabi. Modalitățile tradiționale cum ar fi dieta sau exercițiile pot funcționa pe termen scurt, dar oamenii se îngrașă inevitabil atunci când renunță la acestea. Câteva controale aleatorii ale programelor de operații pentru slăbire arată îmbunătățiri pentru diabetici, dar nu și în mortalitate, cancer și bolile cardiovasculare. Un studiu efectuat la începutul anului 2017 în România indică cifre îngrijorătoare: 33% din românii cu vârste peste 18 sunt supraponderali, în timp ce alți 15% suferă deja de obezitate. Același studiu arată că numărul persoanelor cu o greutate normală scade în mod semnificativ după vârsta de 35 de ani. În aceste condiții nu e deloc de mirare că românii sunt din ce în ce mai motivați ( sau disperați) să scape de kilogramele în plus. Greutatea și obezitatea în exces au legătură în cele mai multe cazuri cu factorii de stres, atât cei exteriori cât și cei interiori. Inelul gastric virtual este o metodă revoluționară care te poate ajuta să scapi de kilogramele în plus și să-ți recâștigi controlul asupra corpului tău 100% natural, fără exces de voință și efort.

Laura Badea

Laura Badea este Consilier pentru Dezvoltare personală și Specialist în Activitatea de Coaching, acreditate de Ministerul Muncii și Educației din România.

Articole publicate: 51

Vezi pagina autorului

Inscrie-te si TU la Cea Mai Mare Bibliotecă Online din România din domeniul Dezvoltării Personale!

Dă click pe linkul de mai jos și intră în Biblioteca Puterea Minții chiar acum, unde ai acces la:

  • sute de ore de cursuri,
  • zeci de ședințe de terapie,
  • demonstrații și exemple de lucru
  • Certificări Internaționale
  • > Inscrie-te Acum <

    Un comentariu la „Inelul Gastric Virtual

    1. Pingback: Cum să slăbești sănătos, usor și fără dietă Puterea Minții

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *