Învață Secretele Autohipnozei

Seminar Practic, Experiențial, cu Rezultate!

Ai nevoie de mai multe detalii? Scrie-ne!

Acesta este un TRAINING LIVE și include demonstrații, sesiuni de practică, întrebări și răspunsuri, concepte teoretice și principii ale Autohipnozei.

Tehnici de Autohipnoză pentru
Vindecare și Dezvoltare Personală

Învață cum să folosești Puterea Minții tale prin tehnici de Autohipnoză 

Cu toții ne dorim o viață mai bună, o viață fericită, fără griji și probleme de sănătate, o viață plină de bucurie.

Când dăm de greu mergem la doctor pentru a ne ajuta cu sănătatea fizică. Pentru probleme emoționale sau psihologice mergem la consilier sau coach sau psihoterapeut iar pentru cele sufletești, la duhovnic sau mentor.

Cât de des te folosești însă de puterea fantastică a minții tale și a subconștientului tău pentru a obține ce îți dorești?

Autohipnoza are rezultate excelente atunci când este aplicată corect și când înțelegi principiile sale. Poți folosi autohipnoza de vindecare pentru o sănătate mai bună.

În acest curs înveți tehnici de autohipnoză pentru ca tu să îți poți transforma viața așa cum îți dorești.

Poți aplica aceste tehnici de autohipoza oricând, fie pentru a rezolva o problemă sau pentru a te dezvolta într-un anumit domeniu, pentru a dobândi o nouă abilitate sau aptitudine sau calitate.

Învață Autohipnoza
Tehnici Practice, cu Rezultate Rapide

Înscrie-te acum, la cel mai bun preț

Cu toții avem nevoie de ajutor într-un fel sau altul. Cu toții căutăm soluții, pentru vindecare, pentru tratament sau pentru a obține rezultatele dorite. Autohipnoza te poate ajuta să obții ceea ce îți dorești!
Poate fi folosită de oricine, oricând și nu ai nevoie de nimeni pentru obține aceste rezultate.

Iată ce obții când te înscrii la
Cursul de Autohipnoză

Acesta este un curs practic, și ai șansa de a învăța, observa, exersa și practic Autohipnoza. Înveți autohipnoză regresivă, autohipnoză de vindecare precum și tehnici de creștere și dezvoltare personală. Acesta NU este un curs la care participi pasiv și doar urmărești predarea, ci unul la care participi activ și te implici. Acest lucru face ca procesul de învățare să fie o experiență profundă cu rezultate permanente și puternice de care te bucuri tot restul vieții!

Învață Principiile

Învață principiile astfel încât să te poți bucura de rezultate excelente de fiecare dată când folosești autohipnoza. Când cunoști principiile, totul merge natural și cu rezultate concrete.

Aplică Metoda

Nu există rezultate fără aplicare practică. Odată ce ai învățat elementele de bază, este timpul să aplici principiile și astfel, ajungi să o stăpânești cu adevărat și să te bucuri de efecte.

Experiență Personală

Experiența personală este cea care îți dă încrederea în tine și în tehnicile de autohipnoză. La finalul acestui curs vei avea această experiență și te vei putea folosi de ea ori de câte ori dorești.

Practică în Direct

Nimic nu se compară cu experiența personală, nu? Ai noroc, pentru că vei avea o parte de practică la acest training, de ședințe de autohipnoză cu mai multe subiecte și tematici.

Demonstrații de Autohipnoză

Fiecare parte a metodei este prezentată, explicată și demonstrată. Te vei putea bucura de mai multe ședințe de autohipnoză.

Bonusuri și Oferte Speciale

Înscriindu-te la acest curs ai parte și de bonusuri, de asemenea. Aceste bonusuri speciale, sunt oferite de noi și partenerii noștri.

Iată doar câteva dintre sutele de mărturii ale studenților noștri

De-a lungul anilor am oferit sute de cursuri, ateliere și prezentări publice atât online, cât și offline. Mii de oameni au participat la programele noastre și mulți dintre ei ne-au împărtășit din beneficiile pe care le-au avut atât pe plan personal, cât și profesional.

Adela Vladislav - Testimonial

Adela Vladislav

Antreprenor

Este minunat să ai o tehnică atât de eficientă și rapidă. De asemenea, este foarte ușor de aplicat. La mine a funcționat dintr-o singură ședință, așa că vă mulțumesc din nou.

Ioana Pacuraru - testimonial

Ioana Brebeanu

Therapist

Multumesc pentru training. Sunt atât de impresionată de această tehnică. Ai folosit-o cu mine și  continui să mă bucur de efectele sale Mă felicit că am participat la acest curs și de-abia aștept altele.

Corina Mornăilă - Testimonial

Corina H.

Terapist

Am folosit Autohipnoza cu rezultate atât de fantastice... Atât pentru penru a-mi rezolva anumite probleme de sănătate cât și pentru a mă concentra mai bine și pentru a învăță engleza.

Programul Cursului de Autohipnoză

1

Partea 1: Introducere în Funcționarea Minții

Cursul începe printr-o prezentare despre cum funcționează mintea, Mintea Conștientă, Subconștientă și Inconștientă, funcțiile fiecăreia și cum lucrează împreună pentru ne ajuta să obținem ce dorim, folosind Autohipnoza.


 • Modul de funcționare a minții
 • Ce este Mintea Conștientă și Mintea Subconștientă
 • Introducere în Autohipnoză
 • Ședință de grup
 • Setarea Scopurilor
 • Prezentare Tehnici pentru Autohipnoză
 • Legi Fundamentale ale Subconștientului
 • Practică Participanți
 • 2

  Partea 2: Tehnici de Autohipnoză

  După partea teoretică urmează sesiuni de practică și demonstrații în care experimentezi starea de Autohipnoză și vezi cum se pun în practică principiile. Demonstrațiile aduc un aport extraordinar în procesul de învățare și consolidare a informațiilor din curs.

  • Ședință Autohipnoză
  • Tehnici de Autohipnoză
  • Descoperirea cauzei subconştiente a problemei
  • Exerciții de Autohipnoză pentru Rezolvarea Problemelor
  • Tehnici de Autohipnoză pentru Controlul Durerii
  • Autohipnoză pentru Atingerea Scopurilor

  Înscrie-te acum, la cel mai bun preț

  BonusURI

  Când te înscri la acest program, ai automat acces și la bonusuri uimitoare

  Bonus 1

  Valoare - 155 RON 

  5 Meditații Ghidate
  pentru Vindecare

  ✅ Exercițiu de Observare - Meditație Mindfulness
  ✅ Meditație de Mulțumire
  ✅ Meditație de Relaxare și Controlul Stresului
  ✅ Meditație Eliberarea de Frici și Fobii
  ✅ Sinele Interior - Atman

  Bonus 2

  Valoare - 150 RON 

  Biblioteca Puterea Minții

  Acces complet la Biblioteca Puterea Minții la un preț special: REDUCERE 50% la Abonamentul Lunar, pentru TREI luni!
  ✅ Ai acces la zeci de cursuri și programe de Vindecare și Dezvoltare Personală
  ✅ Înveți tehnici de terapie, psihoterapie, coaching și consiliere
  ✅ Vezi zeci de sesiuni de hipnoză, autohipnoză, intervenții terapeutice

  Hai să ne cunoaștem mai bine:

  Angela Nuțu este Vicepreședinte al Asociației Române de Hipnoză, Psihoterapeut, Coach și Trainer Internațional. Studentă Doctorală la Facultatea de Medicină Carol Davila, 

  Eugen Popa este Președintele Asociației Române de Hipnoză, Trainer și Speaker Internațional.

  Ce Câștigi Participând la Cursul de Autohipnoză

  ✅ Înțelegi cum funcționează mintea
  ✅ Înveți principiile esențiale ale Autohipnozei
  ✅ Descoperi cât de ușor poți să îți transformi viața folosind tehnici de Autohipnoza
  ✅ Înveți cum să comunici cu Subconștientul și cum să creezi sugestii puternice

  ✅ Te bucuri de ședințe de Autohipnoză conduse de profesionisti
  ✅ Aplici și experimentezi chiar tu această tehnică
  ✅ Ai acces la o comunitate de oameni ca și tine, interesați să aprofundeze aceste idei și informații

  Să Trecem la Fapte
  Înscrie-te ACUM, înainte să crească prețul!

  GARANȚIE 100%

  E simplu, dacă nu-ți place, îți primești banii înapoi. Fără întrebări, fără explicații, fără bătăi de cap.

  Nu ai nimic de pierdut, dar totul de câștigat. Dacă până la prima pauză ajungi la concluzia că acest program nu te ajută sau nu este pentru tine și vrei să te retragi, o poți face foarte ușor Investiția ta este garantată 100%. Doar trimite-ne un e-mail și îți vom returna investiția imediat!

  FAQ

  Este un curs LIVE?

  Da! Acest training are loc exclusiv online. Nu trebuie să pleci nicăieri. Tot ce trebuie să faci este să ai acces la internet și să te poți conecta de pe telefon, computer sau tabletă și să participi la sesiunile de curs. (recomandăm utilizarea unui computer!)

  Ce se întâmplă dacă nu pot participa la practică?

  Acesta este un curs practic, dar înțelegem că ar putea exista o imposibilitate de a practica live cu colegii tăi. În acest caz, puteți participa pur și simplu în calitate de observator și, în continuare, puteți beneficia de beneficiile sesiunii de practică.

  Este un Curs Practic?

  Da. Acest program, la fel ca toate cursurile și programele noastre, este unul practic. Vei avea parte de demonstrații și practică cu colegii.

  Pot practica aceste metode după curs?

  Desigur! Informațiile, tehnicile și metodele pe care le prezentăm în acest curs sunt practice și le puteți aplica imediat. Aceste metode funcționează atâta timp cât sunt îndeplinite condițiile explicate și prezentate în curs. Respectați metodele și veți avea succes.

  Cursul va fi înregistrat?

  Da. Acest program va fi înregistrat și editat pentru a fi ușor de accesat și de învățat. Înregistrările NU fac parte din program și pot fi achiziționate prioritar, la un preț special de participanții la curs.. Toți participanții pot obține acces pe viață la înregistrări.

  Există o Certificare?

  Da, acest curs de formare este certificat de Asociația Română de Hipnoză. La finalul acestui curs, primești un certificat de participare din partea Asociației.

  Învață, Crește, Dăruiește

  Acesta este sloganul nostru, motto-ul care ne conduce și ne mână să facem ceea ce facem. Te invităm să ni te alături și să învățămi, să creștem și să dăruim ÎMPREUNĂ. Astfel putem ajuta cât mai mulți oameni.
  Dorința noastră este aceea de a ajuta cât mai mulți oameni să ajute cât mai mulți oameni și, sperăm că împreună cu tine, putem realiza acest lucru.
  Vino alături de noi și hai ca împreună să facem din această lume un loc mai bun. ❤️

  Mai ai întrebări? Ai nevoie de mai multe informații?

  Trimite-ne un mesaj și te vom contacta cât de curând.

  Puterea Minții© Curs Autohipnoză LIVE